Pianisten Gezocht in Noord-Holland

24 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht in Noord-Holland"

Hoi allemaal, Ik mag zingen op een bruiloft (4 nummers tijdens de ceremonie) echter kan degene met wie ik dit zou doen niet meer. Ik ben daarom opzoek naar een gitarist/pianist/man/vrouw dat maakt niet uit! ( het liefst ook iemand die een 2e stem kan zingen) Leeftijd; tussen de 25-38 die het leuk... Lees meer »

Pianist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker ser1989 op 15-03-2024, 77 keer bekeken.

Hallo , wij zijn gevorderde muzikanten en zoeken een pianist die met ons mee wil spelen voor het plezier. De intentie is gezellig samen muziek maken , swing jaren 30/40/50 , o.a. American songbook. Akkoordenkennis almede enige repertoirekennis is wenselijk. Wij repeteren 1 keer in de twee weken op... Lees meer »

Pianist Gezocht in Hoofddorp (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Mr-gentle op 11-03-2024, 66 keer bekeken.

De Haarlemse Latin-Jazz band Pancho's Orchestra zoekt een pianist/toetsenist met hart voor dit muziekgenre en het enthousiasme om samen met 14 andere muzikanten een mooie muzikale reis te maken. De band speelt een mix van afro, jazz en latin, en staat onder leiding van Frans Cornelissen, al meer... Lees meer »

Pianist Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Maartje op 03-03-2024, 50 keer bekeken.

Ik zing al meerdere jaren solo, heb podiumervaring en heb ook koorervaring. Ik heb een repertoire met veel klassieke liederen, maar ook musical en goede pop nummers. Ik zoek een pianist om samen een duo te vormen. Doel is repertoire samenvoegen en het podium op !!... Lees meer »

Pianist Gezocht in Schagen (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Lila op 30-11-2023, 185 keer bekeken.

Kun je muziek lezen en hou je van swingen? Dan is dit wat voor jou. Bigband No PressSure repeteert iedere donderdagavond in Westwoud, Noord-Holland. Bigband No PressSure bestaat uit ervaren amateurmuzikanten en treedt al bijna drie decennia een aantal keer per jaar op. We repeteren nu wekelijks op... Lees meer »

Pianist Gezocht in Westwoud (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker No PressSure op 30-11-2023, 83 keer bekeken.

Hoi, Wij van (bandnaam) zijn opzoek naar een zanger voor onze pop band met Funk, Hiphop en Afro invloeden. Momenteel zijn wij bezig met het opzetten van de band en hebben we dus ook geen bandnaam. Momenteel bestaan we uit een gitarist, bassist en drummer en zijn wij nog opzoek naar een zanger en... Lees meer »

Pianist Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker TomDijkstradrums op 24-11-2023, 90 keer bekeken.

Hé, ben jij een geweldige pianist? Wil je werken in een duo met sterke vocalen? Speel je graag mooie muziek in je interpretatie van pop tot rock tot jazz? Schrijf me dan, ik heb dringend een pianist nodig voor een goede, vaste baan met een hoog salaris. mail: itsthatqueen@gmail.com (Marrgo) p.s.... Lees meer »

Pianist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker MARRGO op 27-10-2023, 173 keer bekeken.