Pianisten Gezocht in Zuid-Holland


12 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht in Zuid-Holland"

Hi! Mijn naam is Rozemarijn en ik ben op zoek naar een pianist of een gitarist om een duo mee te vormen voor bruiloften, evenementen en feestjes. Ik heb inmiddels een setlist met mooie covers opgebouwd. Af en toe vraag ik muzikanten om mij te begeleiden alleen dit wil ik naar een hoger level tillen... Lees meer »

Pianist Gezocht in Gouda (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker RozemarijnSpruit op 24-05-2023, 37 keer bekeken.

Beginnende Country/Americana zoekt bassist en pianist. Er is al voldoende eigen werk maar we zijn ook niet vies van een covertje hier en daar. Ga jij goed op Johnny Cash, Hank Williams 3rd, Johnny Paycheck, Handsome family, Buck Owens en Colter Wall? Dan zit je hier op de juiste... Lees meer »

Pianist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Oscar op 13-03-2023, 111 keer bekeken.

Zangeres Anja is de as van de band. We zijn ervaren muzikanten: Wouter op (contra)bas, Don op drums, Frans op gitaar en Hans op sax. We hebben hiermee een solide basis. Nu zoeken we naar een enthousiaste pianist(e) die begeleidt, af en toe soleert, goed harmoniseert met de bas en die in het bezit... Lees meer »

Pianist Gezocht in Rotterdam Hoogvliet (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jannasliedrecht op 19-11-2021, 127 keer bekeken.

Voor onze nieuwe, zelf geschreven, musical zoeken we een pianist voor de begeleiding van de zang. Repetities zijn op donderdagavond in de Nieuwe Kerk in Rijswijk. We starten in oktober, met uitvoering op 11, 12 en 13 maart 2022. Het is dus een project voor een beperkte periode. We zijn allemaal... Lees meer »

Pianist Gezocht in Rijswijk zh (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker mdnijdam op 26-09-2021, 46 keer bekeken.