Pianisten Gezocht in Brabant

18 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht in Brabant"

Jazzcombo met ervaren en gedreven muzikanten zoekt ter versterking een toetsenist en gitarist. Genre jazz, latin en blues. Eigen werk afgewisseld met standards. Ervaring is vereist. Leeftijd niet belangrijk. Bij voorkeur overdag kunnen repeteren. Regio Tilburg/... Lees meer »

Pianist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker JCJC op 16-02-2024, 73 keer bekeken.

Hallo Pianisten, Wij als nieuwe (cover)band zijn opzoek naar een pianist en nog een basgitarist, we hebben een breed repertoire, denk daarbij aan Ronde, Coldplay, Nederlandstalig/Feestmuziek en Country. Op het moment zijn we met een drummer, gitarist en zangeres. We repeteren in Udenhout en hebben... Lees meer »

Pianist Gezocht in Tilburg/Den Bosch/Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker Drum1994 op 30-01-2024, 81 keer bekeken.

Voor een nieuw op te richten band zoeken wij een pianist die eenmalig een door ons zelfgeschreven rock&roll;-nummer in de stijl van Elvis Presley kan inspelen. Het zou ideaal zijn als de piano opgenomen kan worden via een draad in een geluidskaart. Ben je benieuwd naar dit project? Neem dan contact... Lees meer »

Pianist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker StijnR op 19-11-2023, 117 keer bekeken.

Hoi, wij zijn Luna (15) en Myrthe (17) en wij zijn bezig met het opstarten van een bandje. Op dit moment hebben we al een gitarist, een drummer en een zangeres en we zoeken nog minstens een pianist en een bassist. Speel jij een ander instrument en wil je er toch graag bij? Stuur gewoon een... Lees meer »

Pianist Gezocht in Uden (Brabant). Geplaatst door gebruiker Myrthe op 01-11-2023, 117 keer bekeken.

Zanggroep New Balance heeft ca. 55 koorleden. Al 15 jaar onder enthousiaste leiding van dirigent Peter van Raak. Op onze website www.newbalancenuenen.nl vinden jullie desgewenst meer informatie. Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Jan Bocken - Voorzitter Zanggroep New Balance... Lees meer »

Pianist Gezocht in Nuenen (Brabant). Geplaatst door gebruiker New Balance op 13-08-2023, 137 keer bekeken.

Wij, De Smart Ladies uit Breda zijn dringend op zoek naar een pianist ter vervanging van de huidige die ons eind van dit jaar gaat verlaten. Ondanks dat de naam doet vermoeden dat wij alleen maar smartlappen zingen, is dat anno nu allang achterhaald. We hebben nog slechts ‘n paar smartlappen in... Lees meer »

Pianist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Smartladies op 30-06-2023, 164 keer bekeken.