Pianisten Gezocht in Brabant


15 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht in Brabant"

Love4music zoekt kundige pianist Ben jij iemand die mee wil swingen met ons? Heb je een vingervlugge reactie? Vind je het leuk om samen op vrijdagavond ons te begeleiden met pianospel? Wordt je enthousiast om op te treden? Dan is Love4music op zoek naar jou! Pop-gospelkoor Love4music zingt 4 – 5... Lees meer »

Pianist Gezocht in Veghel (Brabant). Geplaatst door gebruiker love4music op 20-04-2023, 66 keer bekeken.

Wij, Bigband Budel, zijn met spoed op zoek naar een pianist(e). Wij spelen een afwisselend repertoire, van Jazz tot Blues, van begin tot eind twintigste eeuw en van Glenn Miller, Count Basie, Louis Armstrong en Otis Redding, tot Toto, Mariah Carey en Caro Emerald Wij repeteren op dinsdagavond van... Lees meer »

Pianist Gezocht in Budel (Brabant). Geplaatst door gebruiker 2music op 13-02-2023, 121 keer bekeken.

Zangeres zoekt pianist(e) in Tilburg om voor de lol muziek te maken. Ik houd van ingetogen pop, jazz en nieuwe en oude soul. Weinig poespas. Chet Baker stijl. Ik heb thuis een elektrische piano, maar kan binnen Tilburg ook naar jou komen. Leeftijd/ervaring onbelangrijk.... Lees meer »

Pianist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Mazzel op 26-01-2023, 176 keer bekeken.

Toetsenist gezocht voor nieuwe swingjazzband Hou jij ook zo van swing uit de jaren 20, 30 en 40? En kun je goed piano,toetsen spelen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Voor een swingband project in oprichting - denk nachtclub in New Orleans, denk nummers als Minnie the Moocher - De... Lees meer »

Pianist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Vincent Schrover op 22-01-2023, 156 keer bekeken.

Omdat zingen mij het allergelukkigst maakt ben ik op zoek naar gitaristen & pianisten uit de regio ‘s-Hertogenbosch om mee op te treden als duo bij restaurants, feestjes, ceremonie en achtergrondmuziek. Treed je graag op en ben je beschikbaar? Frequentie en aantal optreden kunnen we samen... Lees meer »

Pianist Gezocht in ‘s-Hertogenbosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Diede op 04-01-2023, 162 keer bekeken.

Best bekeken in "Pianist Gezocht Brabant"