Pianisten Gezocht in Brabant


16 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht in Brabant"

Wij, Bigband Budel, zijn met spoed op zoek naar een pianist(e). Wij spelen een afwisselend repertoire, van Jazz tot Blues, van begin tot eind twintigste eeuw en van Glenn Miller, Count Basie, Louis Armstrong en Otis Redding, tot Toto, Mariah Carey en Caro Emerald Wij repeteren op dinsdagavond van... Lees meer »

Pianist Gezocht in Budel (Brabant). Geplaatst door gebruiker 2music op 13-02-2023, 86 keer bekeken.

Zangeres zoekt pianist(e) in Tilburg om voor de lol muziek te maken. Ik houd van ingetogen pop, jazz en nieuwe en oude soul. Weinig poespas. Chet Baker stijl. Ik heb thuis een elektrische piano, maar kan binnen Tilburg ook naar jou komen. Leeftijd/ervaring onbelangrijk.... Lees meer »

Pianist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Mazzel op 26-01-2023, 147 keer bekeken.

Ben jij die swingende toetsenist die het leuk vindt om onze band te versterken en elke maandagavond en bij optredens ons popkoor in Waalre te begeleiden? Reageer dan door een email te sturen aan claudia_ketting@yahoo.com of mij te bellen of what's appen op 06-12572341. Je kunt altijd vrijblijvend... Lees meer »

Pianist Gezocht in Waalre (Brabant). Geplaatst door gebruiker Claudia Ketting op 22-01-2023, 156 keer bekeken.

Toetsenist gezocht voor nieuwe swingjazzband Hou jij ook zo van swing uit de jaren 20, 30 en 40? En kun je goed piano,toetsen spelen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Voor een swingband project in oprichting - denk nachtclub in New Orleans, denk nummers als Minnie the Moocher - De... Lees meer »

Pianist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Vincent Schrover op 22-01-2023, 117 keer bekeken.

Omdat zingen mij het allergelukkigst maakt ben ik op zoek naar gitaristen & pianisten uit de regio ‘s-Hertogenbosch om mee op te treden als duo bij restaurants, feestjes, ceremonie en achtergrondmuziek. Treed je graag op en ben je beschikbaar? Frequentie en aantal optreden kunnen we samen... Lees meer »

Pianist Gezocht in ‘s-Hertogenbosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Diede op 04-01-2023, 142 keer bekeken.

Hallo jaren 80 electro poprock liefhebbers, Wij zijn op zoek naar M/V: * Leadgitarist *Toetsenist en in bezit van eigen synthesizer Leeftijd 25 t/m 60 jaar met geest van 30 plusser. Wij tussen de 30 & 50. Een band focus op jaren 80 vibe synthwave indie electro . Niveau Ervaren & Gevorderd (dus geen... Lees meer »

Pianist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker op 29-10-2022, 60 keer bekeken.

Best bekeken in "Pianist Gezocht Brabant"