Pianisten Gezocht

84 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht"

Opzoek naar een bedreven pianist(e) die 2.5 tot 3 uur aan muziek kan inspelen. De liederen die je gaat spelen zijn momenteel enkel nog beschikbaar in acapella, met jouw hulp gaan we dat veranderen. Bonus als de je bekend bent met spiritualiteit, dit is geen vereiste, maar kan de samenwerking... Lees meer »

Pianist Gezocht in Geen voorkeur (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Wouter op 24-07-2024, 27 keer bekeken.

Hi mijn naam is Rozemarijn, 31 jaar, zangeres en ik ben op zoek naar vaste begeleiding van een pianist of een gitarist! Ik treed graag op en nu vraag ik per optreden een gitarist of een pianist om me te begeleiden, ik ben heel dankbaar voor die mogelijkheid alleen zou ik het nog leuker vinden om... Lees meer »

Pianist Gezocht in Gouda (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker RozemarijnSpruit op 09-07-2024, 55 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een muzikant om op regelmatige basis mee samen te spelen. En dan bedoel ik echt samen. Dus repertoire uitzoeken, repeteren, eventueel liedjes schrijven, alles om als duo muziek te maken. Optreden is niet het hoogste doel, maar wel leuk. In de regio Coevorden word ik ook wel eens... Lees meer »

Pianist Gezocht in Coevorden (Drenthe). Geplaatst door gebruiker JeanetteCroezen op 07-07-2024, 45 keer bekeken.

Small big band Windkracht Zes zoekt een pianist(e). De band is onlangs van start gegaan en bestaat uit drie saxofonisten, twee trompettisten, een trombonist plus ritmesectie (drums, bas, gitaar en piano). We repeteren om de twee weken op dinsdagavond in Koog a/d Zaan. De eerste optredens zijn... Lees meer »

Pianist Gezocht in Zaanstad (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker avanluijk@quicknet.nl op 05-07-2024, 52 keer bekeken.

Voor het vertolken van levenservaringen ben ik op zoek naar iemand die mij daarbij zou kunnen begeleiden op de piano. Ik kan zelf vrij goed teksten schrijven, maar krijg het niet in een bepaalde orde. Ik ben op zoek naar iemand die bijvoorbeeld liedjes van Adele heel erg kan waarderen om het gevoel... Lees meer »

Pianist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Carin op 13-06-2024, 62 keer bekeken.

GEZOCHT: PIANIST(E) Wij zijn op zoek naar een enthousiaste pianist(e) ter versterking van ons koor dat tevens onder leiding staat van een professionele dirigent. Voor het ritme hebben we ook een drummer. Wij repeteren elke dinsdagavond (m.u.v. de schoolvakanties) in de Spartahal aan de Zuiderweg in... Lees meer »

Pianist Gezocht in Schagen (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Cor524 op 07-06-2024, 76 keer bekeken.

Na enige maanden stil te hebben gelegen vanwege gezondheidsredenen, willen we nu een doorstart gaan maken met onze band Dutch Katz. Wij zijn voor onze band op zoek naar een pianist /keyboard speler die het leuk vind om muziek uit de 50er en 60er jaren te maken. Zowel swing als Rock and Roll, maar... Lees meer »

Pianist Gezocht in Eindhoven/Helmond (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jamu op 03-06-2024, 98 keer bekeken.

Hi! Ik ben Annika, 23 jaar. Inmiddels zing ik al een aantal jaar voor de lol en heb ik een tijdje bij een meiden zang groepje gezeten, waar ik onder andere meerstemmige dingen deden. Ik mis de gezelligheid van het samen muziek maken en het lijkt me fantastisch om regelmatig met anderen te kunnen... Lees meer »

Pianist Gezocht in Renswoude (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Annika.aeh op 31-05-2024, 114 keer bekeken.

Hi! Ik ben Annika, 23 jaar. Inmiddels zing ik al een aantal jaar voor de lol en heb ik een tijdje bij een meiden zang groepje gezeten, waar ik onder andere meerstemmige dingen deden. Ik mis de gezelligheid van het samen muziek maken en het lijkt me fantastisch om regelmatig met anderen te kunnen... Lees meer »

Pianist Gezocht in Renswoude (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Annika.aeh op 31-05-2024, 75 keer bekeken.