Pianisten Gezocht

80 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht"

Hey!! Ik ben Kiek(17 bijna 18). Ik schrijf liedjes, maar speel zelf geen instrument. We zouden ook kunnen beginnen met covers. Ik zou "mijn" genres omschrijven (qua wat ik luister) als pop, rock en jazz/ Lijkt het jou leuk om met mij muziek te maken? Over het algemeen Nederlandstalig. Stuur me dan... Lees meer »

Pianist Gezocht in Dordrecht/Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker K.iiek op 26-02-2024, 19 keer bekeken.

Onze pianist gaat ons verlaten dus er komt plek voor een waardige opvolger. Pimiento speelt salsa van Fania tot 2024 maar ook andere dansbare Latin stijlen zoals bachata, rumba, bolero en merengue. Op dit moment bouwen we ons repertoire verder uit met eigen nummers. Als pianist beheers je deze... Lees meer »

Pianist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker evert@ealb.nl op 19-02-2024, 45 keer bekeken.

Jazzcombo met ervaren en gedreven muzikanten zoekt ter versterking een toetsenist en gitarist. Genre jazz, latin en blues. Eigen werk afgewisseld met standards. Ervaring is vereist. Leeftijd niet belangrijk. Bij voorkeur overdag kunnen repeteren. Regio Tilburg/... Lees meer »

Pianist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker JCJC op 16-02-2024, 35 keer bekeken.

Hoi toetsenist! Wij zijn de Pillow Fighters, een energieke Utrechtse coverband die sinds 2018 medleys speelt in uiteenlopende muziekstijlen. We repeteren 1 x per 2 weken en willen mogelijk toe naar 1 x per week repeteren. Het doel is ongeveer 1 x per maand optreden, maar op dit moment hebben we een... Lees meer »

Pianist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker hermanroozenburg op 12-02-2024, 42 keer bekeken.

Hallo Pianisten, Wij als nieuwe (cover)band zijn opzoek naar een pianist en nog een basgitarist, we hebben een breed repertoire, denk daarbij aan Ronde, Coldplay, Nederlandstalig/Feestmuziek en Country. Op het moment zijn we met een drummer, gitarist en zangeres. We repeteren in Udenhout en hebben... Lees meer »

Pianist Gezocht in Tilburg/Den Bosch/Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker Drum1994 op 30-01-2024, 61 keer bekeken.

Hai, wij twee vrienden die al enige tijd samen spelen, gaan in Leiden een nieuwe band oprichten. Wij spelen zelf de bas en de conga en zoeken nog een gitarist, zangeres of zanger, drummer en pianist. Samen hebben we ook al vaker gejammed met anderen maar wij willen het iets serieuzer op pakken.... Lees meer »

Pianist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker MJ__ op 24-01-2024, 77 keer bekeken.

Ben jij een zanger/zangeres of pianist die het leuk vindt uit te maken van een nieuw muzikaal avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij, een ervaren groep van drie muzikanten (gitarist, drummer, en contrabassist), zoeken naar ervaren muzikanten om samen met ons een band op te starten. Onze opzet... Lees meer »

Pianist Gezocht in Rotterdam / Vlaardingen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Arend op 22-01-2024, 56 keer bekeken.