Pianisten Gezocht in Rotterdam

3 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht in Rotterdam"

Pianist gezocht die bedreven is in het begeleiden van zang. Het betreft hier het inspelen van (vele) Nederlandse liederen waarvan momenteel alleen de zang beschikbaar is. Opnames zullen uiteindelijk gebruikt worden voor een 3 uur durend luisterboek over nieuw leven voor de mens. Daar lees je meer over op mijn profiel hier. Opnames van het eerste deel zullen pas na de zomer plaats vinden, maar selectie wordt daarvoor al gemaakt. Ook op zoek naar guitarist en percussionist. Mocht dit je... Lees meer »

Pianist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Wouter op 17-06-2023, 102 keer bekeken.

Ik en mijn vrouw studeren opera op een professioneel niveau en zijn op zoek naar een pianist die bekend is met belcanto stukken en het begeleiden. Wij hebben vaak een commercieel zaaltje tot onze beschikking. We zijn ook flexiebel met de locatie. We willen graag samen concerten organiseren en repeteren op van een semi tot een professioneel niveau. Stuur ons een bericht voor meer info.... Lees meer »

Pianist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Asen op 29-05-2023, 100 keer bekeken.

Beginnende Country/Americana zoekt bassist en pianist. Er is al voldoende eigen werk maar we zijn ook niet vies van een covertje hier en daar. Ga jij goed op Johnny Cash, Hank Williams 3rd, Johnny Paycheck, Handsome family, Buck Owens en Colter Wall? Dan zit je hier op de juiste... Lees meer »

Pianist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Oscar op 13-03-2023, 141 keer bekeken.

Meer "Pianisten Gezocht" regio Zuid-Holland

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!