Pianisten Gezocht in Groningen


3 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht in Groningen"

Enthousiaste bluesband met een mooi gevulde agenda en divers repertoire zoekt een ervaren muzikant die met ons mee wil groeien naar grote hoogten! We zoeken een aanvulling op muzikaal gebied, iemand die goed kan soleren en de basis inkleurt op onnavolgbare wijze!! Leeftijd niet relevant, persoonlijkheid des te meer. Als jij denkt deze persoon te zijn, nodigen we je graag uit om eens mee te repeteren! En als dat bevalt, kun je direct mee het podium op..... Tot gauw!... Lees meer »

Pianist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Blond&Blue; op 20-08-2022, 300 keer bekeken.

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel piano? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. Het is dus tijd om deel te nemen aan ons team om privélessen te geven in jouw regio. Meld je rechtstreeks aan op... Lees meer »

Pianist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Emira van de meer op 11-02-2022, 41 keer bekeken.

Hoi, ik ben het alleen zingen nu wel een beetje zat en ben nu dus opoek naar gezellige muziekanten! Ik heb hier ook oefenruimte tot mijn beschikking, dus dat acheelt alvsst weer. Muziek genre is wel wat meer aan de rustige kant omdat ik geen hele harde stem heb. Denk aan Birdy, Billie Eilish, Maan, Meau. Ik vind zingen in het engels leuk, Nederlands, Frans, Spaans. Dat maakt me niet zo veel uit. Stuur gerust een berichtje! Ik ben trouwens 30 jaar mocht dat belangrijk... Lees meer »

Pianist Gezocht in Sappemeer (Groningen). Geplaatst door gebruiker Giulia op 02-02-2022, 116 keer bekeken.