Pianisten Gezocht in Groningen

4 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht in Groningen"

Ik zoek een pianist die het leuk zou vinden, eenvoudige jazz nummers te begeleiden in een kleine bezetting. Ik zoek geen muzikale hoogstandjes ofzo maar basic invullen. Geen ervaring maar lijkt het je leuk, reageer gerust. Idee voor de bezetting: zangeres, saxofoon , piano of gitaar, eventueel aangevuld met contra bas. Ik heb een eigen repetitie ruimte in NO... Lees meer »

Pianist Gezocht in Uithuizen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Everhard op 17-12-2023, 86 keer bekeken.

Sodom Billy, Een Rockabilly/Rock 'n Roll band opgericht in 2020 in Winschoten is op zoek naar een echte 'Showman' op de piano! Wij zoeken: Een talentvolle pianist, met podium ervaring, en de moves & attitude van Little Richard en Jerry Lee Lewis. Wie zijn wij? Wij zijn Sodom Billy! Wij spelen Rockabilly & Rock 'n Roll on Steroids. Wij zijn opgericht in 2020 in Winschoten, en spelen podia plat sinds begin 2022. In de afgelopen 1,5 jaar is onze populariteit flink gegroeid, en om onze shows naar... Lees meer »

Pianist Gezocht in Veendam (Groningen). Geplaatst door gebruiker SodomBilly-Rockabilly/Rock'nRollonSteroids op 16-12-2023, 65 keer bekeken.

Enthousiaste bluesband met een mooi gevulde agenda en divers repertoire zoekt een ervaren muzikant die met ons mee wil groeien naar grote hoogten! We zoeken een aanvulling op muzikaal gebied, iemand die goed kan soleren en de basis inkleurt op onnavolgbare wijze!! Leeftijd niet relevant, persoonlijkheid des te meer. Als jij denkt deze persoon te zijn, nodigen we je graag uit om eens mee te repeteren! En als dat bevalt, kun je direct mee het podium op..... Tot gauw!... Lees meer »

Pianist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Blond&Blue; op 20-08-2022, 561 keer bekeken.