Drummers Gezocht


441 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht"

Bluesrock Band in oprichting zoekt strakke drummer. We gaan vanaf half juni starten in Groningen/kop van Drenthe. Zangeres, Toetsenist, Bassist en Gitarist met veel muzikale ervaring, zoeken iemand met humor, commitment . Doel: Eerst even de bak en vervolgens optreden. Mogelijkheden zijn aanwezig... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker woldhoff@home.nl op 22-03-2023, 3 keer bekeken.

Wij zijn een band van ouwere jongeren en spelen blues en aanverwante muziek. Wegens het opstappen van onze drummer zikn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren drummer. Gezellig maar wel serieus samen spelen is onze doelstelling met zo af en toe hier en daar wat optredens. Wij spelen allemaal al... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Domien op 22-03-2023, 7 keer bekeken.

Hallo, voor onze band zoeken we een nieuwe drummer. We spelen eigen werk rock, van hardrock tot (power)ballads. En een verdwaalde cover. Wil je luisteren? Dat kan op melojustice.nl of op spotify bij melojustice. Lijkt het je leuk en wil je een keer meespelen? stuur dan een mailtje naar... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jerom op 21-03-2023, 50 keer bekeken.

Coverband Austerity is op zoek naar een goede drummer. Bezetting nu is gitaar, zang(v), bas, keys en een invalsaxofoniste. Geroutineerde, deels geschoolde, musici met veel ervaring. We spelen wat rustige covers van bijvoorbeeld Sade, Gare du Nord, Suzanne Vega, Elise LeGrow afgewisseld (steeds... Lees meer »

Drummer Gezocht in Uden (Brabant). Geplaatst door gebruiker Lex van Hulten op 20-03-2023, 69 keer bekeken.

Voor mijn Solo Project, Jordy Mysterica (Album: Love Blind) ben ik op zoek naar, Drummer, Bassist, Solo Gitarist. Zelf neem ik de Slag Gitarist en Zanger op me. kijk voor meer info op www.jordymystericaofficial.com Op dit moment ben ik bezig met het opnemen van de nummers (Akoestisch) en wil dit... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker JordiL op 19-03-2023, 63 keer bekeken.

Gezocht: drummer Voor: rock en blues coverband (veelal jaren70/80) Waar: midden Limburg, repetitie locatie Linne Repetitie tijdstip: maandag avond 19:00, maar laat dit tijdstip geen reden zijn om niet te reageren! (Valt misschien te schuiven) Beste drummer, Wij als band Take Me Out zijn opzoek naar... Lees meer »

Drummer Gezocht in Linne (Limburg). Geplaatst door gebruiker takemeoutband op 18-03-2023, 38 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een drummer die samen een muzikaal avontuur wil aangaan. Muziek schrijven, optreden en veel muzikaliteit delen. Genre (prog)rock/metal. Denk aan porcupine tree, Tool, Devin Townsend maar breng vooral je eigen smaak en toevoeging mee. Het samen tot een unieke mix komen in de... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Benjamin Koops op 17-03-2023, 55 keer bekeken.

Wij Dave & Efra├»m van Art of Almost zijn de band aan het uitbreiden en opzoek naar een drummer. Op dit moment zijn we in contact met een bassist om repetities mee te draaien. We staan open in welke richting we willen gaan en geloven dat ieders inbreng dat uiteindelijk bepaald. Het zal sowieso in... Lees meer »

Drummer Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Art of Almost op 17-03-2023, 74 keer bekeken.