Drummers Gezocht


446 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht"

Hey! Ik ben een gitarist van 25 jaar die het weer eens leuk lijkt om een nieuwe band op te richten. Het lijkt me tof om iets in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz te gaan spelen. Ik speel inmiddels al een aantal jaar gitaar en heb ook in die tijd in een ander bandje... Lees meer »

Drummer Gezocht in Hengelo (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Anique op 25-03-2023, 20 keer bekeken.

Wij, een onlangs opgericht vijfkoppige band uit Apeldoorn, zoeken een drummer. We willen een afwisselend en verrassend repertoire brengen van pop,rock en funk. Vleugje 60’s, door naar jaren 70 en 80. We spelen voor ons plezier en willen af en toe ook graag een keer optreden. Leeftijd 50+ Heb je... Lees meer »

Drummer Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jwestera op 25-03-2023, 40 keer bekeken.

Project Pain zoekt metal drummer. Je bent bij ons vrij de nummers in te vullen zoals je dat wilt als de basis er maar staat Oefenen doen we 1x in de 2 weken in Utrecht :-) Opnames EP, videoclip en live optreden. De videoclips : https://www.youtube.com/ProjectPain/videos Onze albums :... Lees meer »

Drummer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Project Pain op 25-03-2023, 40 keer bekeken.

Een nieuw concept in progressieve, psychedelische, experimentele en folkachtige mzuiek. Op zoek naar: - drummer - (2) gitaristen - toetsenist(e)/zanger(es) Belangrijk voor het slagen van dit project: * de nadruk ligt op het spelen vanuit het gehoor en gevoel, vanuit de eigen ervaring, innerlijke... Lees meer »

Drummer Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Cees Schuurmans op 23-03-2023, 59 keer bekeken.

De band Johnny Concheroo: Ervaren Zanger/Bluesharp en gitarist (+zang) willen doorstart maken en zoeken bassist (Double Bass mag ook!) en drummer, om in de stijl van the Red Devils (wij spelen oa het complete album King King), maar ook Dr. Feelgood, Hendrix, SRV tot Junior Wells en Johnny Cash (je... Lees meer »

Drummer Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Marcuss op 22-03-2023, 79 keer bekeken.

Bluesrock band in oprichting zoekt een drummer. Vanaf half juni gaan we starten. Zangeres, Toetsenist, Bassist en Gitarist met veel ervaring, zoeken iemand met humor, commitment. Eerst het repertoire uitzoeken en opbouwen, daarna eventueel optreden. Er zijn wel goede contacten, dus mogelijkheden.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker woldhoff@home.nl op 22-03-2023, 98 keer bekeken.

Wij zijn een band van ouwere jongeren en spelen blues en aanverwante muziek. Wegens het opstappen van onze drummer zikn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren drummer. Gezellig maar wel serieus samen spelen is onze doelstelling met zo af en toe hier en daar wat optredens. Wij spelen allemaal al... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Domien op 22-03-2023, 67 keer bekeken.

Hallo, voor onze band zoeken we een nieuwe drummer. We spelen eigen werk rock, van hardrock tot (power)ballads. En een verdwaalde cover. Wil je luisteren? Dat kan op melojustice.nl of op spotify bij melojustice. Lijkt het je leuk en wil je een keer meespelen? stuur dan een mailtje naar... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jerom op 21-03-2023, 83 keer bekeken.

Coverband Austerity is op zoek naar een goede drummer. Bezetting nu is gitaar, zang(v), bas, keys en een invalsaxofoniste. Geroutineerde, deels geschoolde, musici met veel ervaring. We spelen wat rustige covers van bijvoorbeeld Sade, Gare du Nord, Suzanne Vega, Elise LeGrow afgewisseld (steeds... Lees meer »

Drummer Gezocht in Uden (Brabant). Geplaatst door gebruiker Lex van Hulten op 20-03-2023, 91 keer bekeken.