Drummers Gezocht

399 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht"

LET OP: check je spam mail voor een reactie van ons. Die wil daar nog wel eens terecht komen! Wij zijn Cambrian, een progressive metal band uit de regio Eindhoven met een repetitieruimte in Helmond. Omdat onze drummer heeft besloten de band te gaan verlaten zijn wij op zoek naar een nieuwe... Lees meer »

Drummer Gezocht in Helmond (Brabant). Geplaatst door gebruiker Cambrian_Band op 14-06-2024, 25 keer bekeken.

Band uit regio Amsterdam /hilversum zoekt drummer! Wij zijn 3 jongens (veertigers) met eerdere bandervaring die recent gestart zijn en al eigen Nederlandstalig materiaal hebben gemaakt, in pop/indie stijl. Met plannen om dit najaar op te gaan treden. Spreekt dit je aan en ben je een enthousiaste... Lees meer »

Drummer Gezocht in Hilversum (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Wout jeroen op 10-06-2024, 60 keer bekeken.

Beste medemuzikanten, Ik (gitarist51 jong van geest) zoek Muzikanten(drummer/Bassist/ zanger) Om een knallende (Hard)rock band op te richten voor voornamelijk eigen nummers met af en toe een cover. Bestaande band mag ook. Denk hierbij aan invloeden van AC/DC, Airbourne, 80ties hairrock bands.. Maar... Lees meer »

Drummer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker SlingStoneOne op 09-06-2024, 63 keer bekeken.

Wij zijn RipCage, een heavy metal band uit Rotterdam. Onze debuut CD ‘When the World Burns’ staat op Spotify, en we zijn druk bezig met giggen om een naam op te bouwen en live ervaring te krijgen. Onze drummer stopt er helaas mee omdat hij het te druk heeft met werk en de andere band waar hij... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Paul op 04-06-2024, 79 keer bekeken.

Startup: Red Hot Chili Peppers Tribute (of Cover) band zoekt bandleden Ben jij gepassioneerd van de Red Hot Chilli Peppers hun grootste hits. Vond je Californication één van hun beste albums maar ben je ook gecharmeerd van de albums daarna en nummers als By the way, Can’t Stop, Dani California,... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zuid-Holland (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker David71 op 02-06-2024, 125 keer bekeken.

We zoeken nog een drummer voor onze muziekweek in Frankrijk waarin we onze tanden gaan zetten in stukken uit o.a. Griekenland, Ethiopië , Iran en Zuid-Afrika en. Het wordt een vol programma met veel spelen en prima verzorgd! Rebetiko wordt wel de Griekse blues genoemd. Muziek met typische... Lees meer »

Drummer Gezocht in Frankrijk (niet in Noord-Holland dus) (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker michelfabre op 02-06-2024, 82 keer bekeken.