Drummers Gezocht

369 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht"

Beste Drummer! Wij, Joost (bas), Loes (zang) en Sjoerd (gitaar), willen met jou (drum) een band opzetten om uptempo rockuziek mee te spelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan The interrupters, Ranced, White Reaper en Arctic Monkeys. We zijn alle drie eind 20, maken alle drie al ongeveer 20... Lees meer »

Drummer Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker soostenbrink op 20-09-2023, 29 keer bekeken.

Desert Kings uit Enschede, is haastig opzoek naar een creatieve drummer. Het liefst iemand met ervaring met Double Bass, en licht progressief. Onze genre is een mix van Seattle rock, stevige rock, desert rock met een progressieve randje. De band bestaat op dit moment uit een bassist, gitarist en... Lees meer »

Drummer Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker thecrow op 20-09-2023, 25 keer bekeken.

Wij zijn een bassist, tenorsaxofonist en een alt/sopraan saxofonist die uitbreiding zoeken om een jazzcombo te vormen. We spelen realbook. Onze leeftijd is 50 plus. We zoeken een drummer en een pianist of gitarist. lieft met enige jazz ervaring en tijd om 1 per 2 weken te repeteren in... Lees meer »

Drummer Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker sappie op 19-09-2023, 26 keer bekeken.

Beste drummers Wij zijn een nieuwe band die voornamelijk covers speelt van de jaren 60 tot heden (rock genre) Wij zijn op zoek naar een drummer die met ons wil mee groeien in ons muzikale avondtuur. Wij repeteren op donderdag van 20.00 tot 23.30 in heerlen. Drugs en overmatig alcohol gebruik niet... Lees meer »

Drummer Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Bart Sonnenschein op 19-09-2023, 50 keer bekeken.

Zangeres en gitarist zoeken voor het heropbouwen van een band een bassist, toetsenist en een drummer. Wij spelen voornamelijk eigen nummers, eventueel wat aangevuld met covers, in het genre pop, rock en blues. Het is de bedoeling één keer in de twee weken op de vrijdag- of eventueel zaterdagavond... Lees meer »

Drummer Gezocht in Hillegom (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Fredwillem op 17-09-2023, 44 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!