Drummers Gezocht

393 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht"

97X is op zoek naar een drummer. Wij zijn een beginnend rockbandje in de Zaanstreek. We spelen covers en eigen werk. Vooral met onze eigen nummers hopen we dit jaar een setlist te kunnen samenstellen. Het plan is om langzamerhand naar optredens en opnames toe te werken, maar daarvoor moeten we... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zaandam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker 97xtheband op 27-02-2024, 21 keer bekeken.

Ben jij een drummer, bassist of een leadgitarist die houdt van blues en rock (en funk?)? Wil je meedoen aan een nieuw avontuur met een zanger/slaggitarist (dat ben ik, Ruud) en een bassist/lead gitarist (dat is Wim)? Wij zoeken naast een drummer ook nog een bassist of leadgitarist (Wim pakt de rol... Lees meer »

Drummer Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Ruud van der Vlies op 26-02-2024, 26 keer bekeken.

The Ascending zoekt leden! GENRE: DEATH/ PROGRESSIVE/ INDUSTRIAL METAL. GEZOCHT: DRUMMER, BASSIST/E, GRUNTER. The Ascending is een oud project wat ik vrij recent weer heb opgepakt. Ik ben de afgelopen maand vrij druk geweest met het componeren van nummers. Het gebeurd allemaal in A standaard op 7... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker ROKITZ op 25-02-2024, 26 keer bekeken.

Hallo wij zijn mental een trash band uit Hengelo ov En zijn zoekende naar een strakke drummer die warm loopt voor nummers van slayer, testament, Metallica etc Wij spelen jaren 80 trash en coveren deze nr op onze eigen manier Nr die wij spelen zijn South of Heaven,the antichrist, alone in the dark... Lees meer »

Drummer Gezocht in Hengelo (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Christian op 22-02-2024, 45 keer bekeken.

Hi DRUMMERS, wij zijn Kwint (29jr, zanger/gitarist), Lauren (27jr, gitarist) en Bob (27jr, toetsenist/synth) en we zijn een nieuwe alt-indierock band aan het oprichten in Utrecht. Qua stijl denk aan het dromerige van THE WAR ON DRUGS, THE HAUNTED YOUTH, TEN FÉ en THE PAPER KITES tot aan de sound... Lees meer »

Drummer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker kwintm op 22-02-2024, 50 keer bekeken.

Goede gitarist (30) en bassist (60), allebei ervaren muzikanten, zijn op zoek naar een goede drummer voor her op te starten coverband. Er loopt ook nog een advertentie voor een zanger\zangeres. Wij willen een beetje de funky/bluesrock kant op gaan. We hebben al een setlist waar we eventueel nummers... Lees meer »

Drummer Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker noud op 22-02-2024, 65 keer bekeken.

Bandleider/arrangeur (50) geen prof maar wel heel veel ervaring, zoekt mensen om een nieuwe formatie te beginnen met voornamelijk blazers. Het niveau is niet zo belangrijk maar het is wel handig als muziek gelezen kan worden en je het instrument beheerst, denk daarbij aan minimaal hafabra A niveau.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Arnhem e.o. (Gelderland). Geplaatst door gebruiker slagwerker op 21-02-2024, 41 keer bekeken.

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel ik ben 38 jaar en ik speel al jaren gitaar. Ik wil een nieuwe band oprichten in de genre van postpunk met de juiste sound en energie. Ik compenseer regelmatig muziek en ik heb al wat nummers gemaakt. Ik ben op zoek naar een drummer die het leuk vindt om een... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker marcelvt85 op 21-02-2024, 50 keer bekeken.

Gedreven en enthousiaste zangeres en bassist zijn op zoek naar muzikanten of een band. We zijn op zoek naar muzikanten met een serieuze/ambitieuze instelling qua nummers uitzoeken en spelen. Graag ontmoeten we muzikanten die net als wij voor de volle 100% willen gaan voor deze band. Ons streven is... Lees meer »

Drummer Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Galaxy op 21-02-2024, 77 keer bekeken.