Drummers Gezocht in Tilburg

11 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Tilburg"

Hallo, wij zijn opzoek naar een drummer voor onze rock&roll; band. ivm. gevorderde leeftijd stopt onze huidige drummer ermee. wij spelen onderandere Cliff richard,Theshadows , elvis etc... we hebben een eigen repetitie ruimte Locatie : Tilburg een beller is sneller!... Lees meer »

Drummer Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker tonnie013 op 29-02-2024, 202 keer bekeken.

GEZOCHT DRUMMER en BASSIST VOOR POPROCK/SOUL BAND Hey, wij zijn MIEKS. Nog steeds zijn wij op zoek naar een bassist en drummer! Afgelopen jaar hebben we mooie shows kunnen spelen en zijn we momenteel bezig met de opnames voor onze debuut EP (en vervolg platen). We zijn een vrij nieuwe band uit... Lees meer »

Drummer Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker MIEKSofficial! op 05-02-2024, 266 keer bekeken.

Hey drummer, Wij zijn Thunderhoof, een kersverse formatie op zoek naar een drummer om het plaatje af te maken. We maken brede rock n.a.v. onze eerste plaat, welke we zo goed mogelijk willen releasen. We hebben een behoorlijke DYI mentaliteit en hebben zin om in vlot tempo aan de weg te gaan... Lees meer »

Drummer Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Daanoontj3 op 30-01-2024, 179 keer bekeken.

Octa zoekt een drummer! Wij (zanger, bassist en gitarist, allemaal tussen de 30 en 40 jaar) zijn een alternatieve metal / stonerrock band uit de omgeving van Breda en Tilburg. Onze invloeden zijn erg breed en we experimenteren altijd graag met nieuwe invalshoeken en genres. Voor voorbeelden van... Lees meer »

Drummer Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker OCTA op 06-12-2023, 120 keer bekeken.

Hoi! Ik ben in oprichting van een fonkelnieuwe feestband met vooral upbeat nummers met hoog tempo, veel vlotte rock, soul, rock&roll;, funk, hier en daar een mashup/medley, Nederlandstalig en dansbare + (mee)zingbare nummers. Uitgangspunt: dansbare, meezingbare nummers. Cliché = fijn!! Fout... Lees meer »

Drummer Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Gieter87 op 31-10-2023, 315 keer bekeken.

Hi! Ik ben Isa, een 24-jarige zanger uit Tilburg. Ik heb zin om een metalcore/emo/punk rock/gothic metal band te starten. Influences zijn Motionless in White, Green Day, My Chemical Romance, Muse, PUP en Ice Nine Kills. Klinkt het goed? Stuur me dan een... Lees meer »

Drummer Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Lisanne3459876 op 30-06-2023, 158 keer bekeken.

Voor een nieuw project zijn wij op zoek naar een gepassioneerde zanger en drummer. Begin van dit jaar zijn wij begonnen met het starten van een nieuwe band genaamd ‘Black Smoke Brigade’. Onze muzikale oriëntatie ligt binnen het gebied van bands zoals: Led Zeppelin, Vintage Trouble, Rival Sons,... Lees meer »

Drummer Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Didier Smits op 17-05-2023, 265 keer bekeken.

Gegroet allemaal, wij zijn Stijn (18) en Jesse (19) en wij zijn van plan om een Blink-182 coverband op te starten en we zijn nog opzoek naar een enthousiaste drummer (regio Tilburg). Mocht je nou interesse hebben en lijkt het je leuk om deel te nemen, stuur dan een mail naar jesse.meuwes@gmail.com... Lees meer »

Drummer Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker jessemws op 25-04-2023, 262 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Drummer Gezocht Tilburg"