Drummers Gezocht in Limburg

25 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Limburg"

Wij, gitarist/zanger, zangeres, en nog een gitarist/bluesharp/zanger met ruime b├╝hne ervaring zoeken een drummer. De nadruk ligt op blues, bluesrock en rockabilly maar ook een zijsprong naar andere genres zoals soul en pop als het maar bij ons past. De repetities zijn op woensdagavond in... Lees meer »

Drummer Gezocht in Ulestraten (Limburg). Geplaatst door gebruiker Wmuziek op 23-07-2024, 31 keer bekeken.

Beste drummers, Ben van plan een gezellige metal-coverband op te richten die geen ambities heeft om regelmatig op te treden. Gewoon lekker samen met gelijkgestemden de muziek spelen die we leuk vinden en een fijne avond hebben. Ik ben een ervaren slaggitarist (man, 49 jaar) en houd van bands als... Lees meer »

Drummer Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Bassplayer75 op 22-07-2024, 22 keer bekeken.

**Gezocht: Drummer voor de Down South Jazzband!** Ben jij een getalenteerde drummer met een passie voor klassieke jazz? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Down South Jazzband, bekend om zijn swingende optredens en authentieke jazzklanken, zoekt een enthousiaste en ervaren drummer om ons team te... Lees meer »

Drummer Gezocht in Geleen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Down South Jazzband op 17-07-2024, 174 keer bekeken.

Hallo, Wij (2 gitaristen, bassist, zanger) van leeftijden 27 t/m 35 zijn op zoek naar een drummer om onze line-up compleet te maken. Wij zijn momenteel zoekende naar een stijl waarbij de muzieksmaak van ieder lid belangrijk is. We zoeken het een beetje in de richting van wat modernere metal. Wij... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zuid-Limburg (Limburg). Geplaatst door gebruiker RyanBos1996 op 15-07-2024, 50 keer bekeken.

Hou jij van reggae en jaren 80 muziek???? Dan hebben wij het perfecte startende Doe Maar coverbandje voor jou! We hebben al een bassist (16) en een zangeres (17) en zijn dus nog op zoek naar een gitarist, toetsenist en drummer. Ben je ge├»nteresseerd? Stuur ons dan een E-mail via... Lees meer »

Drummer Gezocht in Weert (Limburg). Geplaatst door gebruiker Indy op 28-06-2024, 36 keer bekeken.

Voor onze Band Nooduitgang in opstart fase zijn we op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste drummer. Nederpop hits uit de jaren 80 is het eerste doel. Omdat de hits van destijds ook een variatie aan stijlen kent is het belangrijk dat jij in staat bent om diverse Reggae en ska stijlen kunt drummen... Lees meer »

Drummer Gezocht in Sittard/heerlen/maastricht (Limburg). Geplaatst door gebruiker roger op 19-05-2024, 116 keer bekeken.

Hallo allemaal! Wij zijn DJEM, vier twintigers uit Limburg die graag een bandje op willen zetten. We bestaan momenteel uit een zanger, een zangeres, een gitarist en een gitarist/bassist. We zijn een nieuw project wat op dit moment nog covers speelt, maar ook uitbreiding naar eigen werk is iets wat... Lees meer »

Drummer Gezocht in Geleen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Eef311 op 17-03-2024, 174 keer bekeken.