Drummers Gezocht in Limburg

21 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Limburg"

Band uit de regio Venlo zoekt enthousiaste ervaren drummer. Genre southern rock. Denk daarbij aan The Allman Brothers Band en Lynyrd Skynyrd. We repeteren om de 2 weken. Doel is om circa 10 optredens per jaar te doen. Leeftijd is niet belangrijk. Wij zijn zelf tussen 50 en 70... Lees meer »

Drummer Gezocht in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker Mabu op 25-11-2023, 66 keer bekeken.

Hey drummer! Ik (zanger/gitarist) en bassist, beiden uit Parkstad, zijn op zoek naar een drummer (voorkeur 30-40 jaar, maar jonger of ouder is ook bespreekbaar) die zin heeft om een band te vormen met eigen muziek. In de basis even met z’n drieën, maar wellicht uiteindelijk een vierde persoon... Lees meer »

Drummer Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Frankuitar op 22-11-2023, 45 keer bekeken.

Ha, ik ben flynn 18 jaar en speel 2 jaar gitaar, en ik zoek een drummer die in de buurt zit en van indie/alternative rock houd. Een zelfde muzieksmaak zou ook heel welkom zijn, ik wil ook meer eigen nummers maken en weinig covers, spotify: flynn232 (Als je van jimi hendrix houdt ben je verplicht te... Lees meer »

Drummer Gezocht in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker flynn232 op 19-08-2023, 133 keer bekeken.

Hey! Wij 3en- 2 gitaristen en bassist zoeken een drummer voor onze slepende rockband. Wij zijn in de opstartfase. Denk aan liedjes als, Mary Janes last dance van Tom Petty en Almost cut my hair van crosby. Op termijn willen we graag eigen liedjes maken. En natuurlijk veel optreden! Keertje zin om... Lees meer »

Drummer Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker LuukBand op 29-07-2023, 182 keer bekeken.

Gezocht: drummer Voor: rock en blues coverband (veelal jaren70/80) Waar: midden Limburg, repetitie locatie Linne Repetitie tijdstip: maandag avond 19:00, maar laat dit tijdstip geen reden zijn om niet te reageren! (Valt misschien te schuiven) Beste drummer, Wij als band Take Me Out zijn opzoek naar... Lees meer »

Drummer Gezocht in Linne (Limburg). Geplaatst door gebruiker takemeoutband op 18-03-2023, 382 keer bekeken.

Beste, Mijn naam is Anouk Gerritsen (18) komend uit Susteren. Samen met mijn band Private Storage zoeken wij een drummer. BIOGRAFIE: Private Storage is een rockband met fire. Ze maken catchy rocknummers met een vleugje blues. Ze hebben sterke live-performance en nemen iedereen mee in hun nummers.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Private Storage op 13-02-2023, 214 keer bekeken.

Op zoek naar: drummer, bassist, tweede gitarist of een bestaande band waarbij ik kan aansluiten. Genre: post-punk/indie/alternative/etc. Waar: Utrecht, Eindhoven, Maastricht en alle andere steden die goed met het ov bereikbaar zijn. Wie ben ik?: Jordan Faber, 22 jaar oud, zanger en gitarist,... Lees meer »

Drummer Gezocht in Maastricht (Limburg). Geplaatst door gebruiker Jordan Faber op 05-01-2023, 236 keer bekeken.

Best bekeken in "Drummer Gezocht Limburg"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!