Drummers Gezocht in Drenthe


16 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Drenthe"

Bluesrock band in oprichting zoekt een drummer. Vanaf half juni gaan we starten. Zangeres, Toetsenist, Bassist en Gitarist met veel ervaring, zoeken iemand met humor, commitment. Eerst het repertoire uitzoeken en opbouwen, daarna eventueel optreden. Er zijn wel goede contacten, dus mogelijkheden.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker woldhoff@home.nl op 22-03-2023, 98 keer bekeken.

Welke drummer is ge├»nteresseerd in een jazzband in oprichting in Zuid-Holland. Ik speel tenorsaxofoon en zoek ook nog een bassist, gitarist en eventueel een tweede blazer. De bedoeling is om tweewekelijks te oefenen, uitgaande van het Realbookrepertoire. Ik ben geen professional maar heb wel de... Lees meer »

Drummer Gezocht in Leiden - Den Haag (Drenthe). Geplaatst door gebruiker suther op 11-03-2023, 62 keer bekeken.

Coverband in regio Den Haag/Zoetermeer zoekt een nieuwe drummer i.v.m. vertrek van de huidige drummer. Het repertoire is divers, voornamelijk rock en pop van jaren 60 tot nu. Van Anouk via Black Keys, CCR, REM en RHCP tot ZZ Top. We repeteren om de week op maandag in Zevenhuizen. De nadruk ligt op... Lees meer »

Drummer Gezocht in Den Haag/Zoetermeer (Drenthe). Geplaatst door gebruiker BertBuikema op 28-02-2023, 117 keer bekeken.

Wij zoeken een drummer voor een shantykoor. In Emmercompascuum. Hebben nu 34 koorleden en 4 accordeonisten. Wij zouden daar graag een drummer bij zien. Repetities op maandagavond. Heeft U interesse inlichtingen 0646542637 of mail b.daanje@telfort.nl... Lees meer »

Drummer Gezocht in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker B.Daanje op 14-02-2023, 120 keer bekeken.

we zijn op zoek naar een Gitarist en Drummer voor een Country band. We komen uit de de omgeving van Emmen De te spelen nummers gaat in overleg oefenruimte is beschikbaar. Repeteren 1 x per week of 1x per 2 weken Bijkomende zangstem zou fijn zijn. Leeftijd categorie 50+... Lees meer »

Drummer Gezocht in ZO Drenthe (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Country op 24-01-2023, 174 keer bekeken.

Genre: Metal/Hardrock/Tanzmetall Meet-up: Wekelijks Locatie: Hoogeveen ------------------------------------------ Voor een nieuwe Rammstein Tribute band met vrouwelijke lead, zijn wij opzoek naar het volgende: - Een drummer die het werk van Christoph Schneider op zich neemt Wij willen minstens 1... Lees meer »

Drummer Gezocht in Hoogeveen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker CollinDDS op 19-01-2023, 179 keer bekeken.

Heb jij een vette strot? Kun jij het publiek opzwepen? Heb je live/studio ervaring? Wij zijn A Dark Line en waren van 2008 t/m 2013 actief als SOULBURN en sinds 2013 als A Dark Line. In die tijd hebben we meerdere EP's en singles uitgebracht maar het vinden van de juiste zanger bleef helaas uit. We... Lees meer »

Drummer Gezocht in Meppel (Drenthe). Geplaatst door gebruiker BarryTuinstra op 15-08-2022, 78 keer bekeken.

Hoi Ik ben een enigszins ervaren muzikant, zanger/gitaar, maar meer zanger... Ik ben bezig mijn 4e bandje te vormen. Ik heb al 2 gitaristen waarvan een heel goed is, (hij geeft mij en de 2e gitarist om de week gitaar les)... De 2e gitarist is op zijn eigen niveau ook behoorlijk, kan al soleren en... Lees meer »

Drummer Gezocht in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Vernitico op 22-07-2022, 149 keer bekeken.