Drummers Gezocht in Utrecht

40 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Utrecht"

We zijn een band met een passie voor muziek op zoek naar een nieuwe drummer om ons te versterken. Als intermdiate spelers met gig ervaring, spelen we een breed scala aan rock, grunge, alternative, indie, en meer. Denk aan: RHCP, Foo Fighters, The Verve, R.E.M., Cranberries, Hole, The Strokes, The... Lees meer »

Drummer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Alexdb op 17-04-2024, 53 keer bekeken.

Hi DRUMMERS, wij zijn Kwint (29jr, zanger/gitarist), Lauren (27jr, gitarist) en Bob (27jr, toetsenist/synth) en we zijn een nieuwe alt-indierock band aan het oprichten in Utrecht. Qua stijl denk aan het dromerige van THE WAR ON DRUGS, THE HAUNTED YOUTH, TEN Fร‰ en THE PAPER KITES tot aan de sound... Lees meer »

Drummer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker kwintm op 20-03-2024, 98 keer bekeken.

Hi everyone, We are George (guitarist) and Levi (bassplayer) and we are looking for a drummer. We play Bluesrock/classic rock with little hints of funk and jazz. We would like to make our own songs, but also play some covers here and there. We are looking for a drummer who already has quite some... Lees meer »

Drummer Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Levi_Bass op 02-03-2024, 138 keer bekeken.

Ik ben bassist en ik heb al vele jaren een lastig probleem, en moet daar moet nu toch echt maar eens een keer wat aan gedaan worden: ik wil graag de meer "experimentele" kant op in de muziek, maar de muzikanten waar ik normaal gesproken mee samenspeel trekken de stijl die ik zoek niet; (Wat zit je... Lees meer »

Drummer Gezocht in Amersfoort en omstreken (Utrecht). Geplaatst door gebruiker zevv op 21-02-2024, 145 keer bekeken.

Hey daar, Mijn naam is Elias aka Mister E. Ik ben solo artiest en zit al in een succesvolle indierockband maar ik ben op zoek naar muzikanten om een nieuwe band mee te vormen waar de genres uiteen lopen. Van aria tot rock en van funk tot pop. Denk dan een combinatie van: - Black Pumas, Colors. -... Lees meer »

Drummer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker EvanMourik op 19-02-2024, 150 keer bekeken.

hey, wij zijn Verone, een wat meer ervaren rockband die een fucking drummer mist. Hoe moeten we nu verder rocken??! We zoeken een drummer tussen de 18-23 jaar die houdt van rock en metal (muse, paramore, halestorm ). Ben jij een drummer of ken je iemand? Contacteer ons snel.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zeist (Utrecht). Geplaatst door gebruiker veronebussines op 16-02-2024, 76 keer bekeken.

Wij zijn Fleur en Zoรซ en wij zijn op zoek naar muzikanten voor onze band! Wij spelen verschillende genres zoals pop, indie rock, en we proberen graag nieuwe dingen! We hebben een zangeres en toetsenist, maar speel jij de drums? Stuur ons een berichtje! P.s. wij hebben ook nog een advertentie open... Lees meer »

Drummer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker zoobieswoobies op 10-02-2024, 199 keer bekeken.