Drummers Gezocht in Utrecht

38 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Utrecht"

Wij zijn Wim (trompettist) en Edwin (pianist) en liefhebbers van (Old school) jazz. We zijn beiden zeer ervaren muzikanten en willen graag een quintet vormen, samen met een drummer en (contra)bassist, om samen heerlijke jazz te spelen. Uiteindelijk willen we ons repertoire ook middels optredens ten... Lees meer »

Drummer Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker rooij op 12-07-2023, 162 keer bekeken.

Feestband zoekt drummer! The Incentives zijn op zoek naar versterking! Wij zijn een Utrecht-based coverband van 6 met veel bandervaring en energie op het podium. Ben of ken jij onze nieuwe drummer? Laat van je horen! Mail naar jossevsleeuwen@gmail.com Hopelijk zien we je 26 juli om samen een paar... Lees meer »

Drummer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Jorienv op 11-07-2023, 342 keer bekeken.

Hoi! Wij zijn Dave, Rob, en Yvette. Wij vormen samen sinds 2020 een pop/rock coverband uit de omgeving van Utrecht. Helaas gaat onze drummer ons verlaten en daarom zoeken wij een nieuw bandlid. Doordat Dave (nu bassist) en Rob (nu gitarist) beide goed zijn op zowel de bas als de gitaar, zijn we op... Lees meer »

Drummer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker yvetteV op 22-06-2023, 366 keer bekeken.

De coverband Emission zoekt een nieuwe drummer. De bezetting bestaat nu uit sologitarist, slaggitarist, bassist, percussion en een zangeres. Als je van de muziek van Gary Moore, B.B. King, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Santana, Stevie Ray Vaughan, Rory Gallagher en andere toppers in dat genre houdt... Lees meer »

Drummer Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker rocknrollguitar op 09-06-2023, 322 keer bekeken.

Hey, Wij zijn Canyon Literature, 4 gasten die momenteel in woerden samen oefenen en een drummer zoeken. We hebben een maandje geleden een EP uitgebracht, (staat op spoti). We zoeken vooral iemand die enthousiast is, het is geen probleem als je niet binnen een paar weken alle nummers kan spelen. Ook... Lees meer »

Drummer Gezocht in Woerden (Utrecht). Geplaatst door gebruiker canyonliterature op 08-06-2023, 117 keer bekeken.

Best bekeken in "Drummer Gezocht Utrecht"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!