Drummers Gezocht in Zeeland

4 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Zeeland"

Yo! Ik ben Calvin, 17 jaar en ben opzoek naar nieuwe mensen om muziek mee te maken. Ik zoek zeer gedreven mensen die graag willen jammen, eigen muziek maken en optreden. Ik speel al 4 jaar gitaar en ben hiermee al naar meerdere vooropleidingen voor muziek geweest. Het schrijven van nummers doe ik iets langer dan 2 jaar, maar ben hier het laatste jaar ontzettend veel mee bezig geweest. Zelf heb ik al wat nummers liggen die klaar zijn om gespeelt te worden! Dit zijn nummers in het punk/alt rock... Lees meer »

Drummer Gezocht in Middelburg (Zeeland). Geplaatst door gebruiker Calvin101 op 20-09-2023, 22 keer bekeken.

Beschrijving Hoi! Wij zijn net een nieuw bandje begonnen en spelen acoustische covers. Momenteel bestaan we uit een zangeres, gitarist en bassist. We zijn op zoek naar een drummer of percussionist. Drummen op een klein kitje zou moeten kunnen, maar we willen bewust voorkomen dat we een enorme bak met herrie gaan produceren. Dus een subtiel drumkitje zou moeten kunnen maar een cajon of dat soort werk zou ook heel goed passen. Onze leeftijden lopen uiteen van midden twintig tot begin vijftig, dus... Lees meer »

Drummer Gezocht in Middelburg (Zeeland). Geplaatst door gebruiker Ivar op 10-08-2023, 74 keer bekeken.

Hey!! ik zoek een drummer/ gitarist en vocalist om mijn band Nausea op te starten en gigs te spelen/ nummers te maken!! mijn style is 90s grunge. Je hoeft niet perse profi te zijn we kunnen met zn alle leren door te spelen met elkaar! Ik zou graag later als de muzikale connectie er is en we een band zijn een ruimte willen huren om met zijn alle te kunnen spelen. verdeeld over 4 is personen is dat prima prijs! Reageer gerust als je in een band wil en je van de rock lifestyle houdt! ik ben zelf... Lees meer »

Drummer Gezocht in Goes (Zeeland). Geplaatst door gebruiker nausea.banb op 22-12-2021, 276 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!