Drummers Gezocht in Brabant

83 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Brabant"

Ben jij als slagwerker goed in staat een 7/8, 9/8, 11/16 of 15/16 maat strak te spelen, of lijkt het je leuk om dit te leren? Weet je aan elk nummer een eigen creatieve invulling te geven, afgestemd op wat het nodig heeft? Lees dan verder! Wij spelen met name instrumentale muziek van all over the... Lees meer »

Drummer Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Kevin23 op 19-04-2024, 15 keer bekeken.

Wij zijn Cambrian, een progressive metal band uit de regio Eindhoven met een repetitieruimte in Helmond. Omdat onze drummer en bassist hebben besloten de band te gaan verlaten zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste drummer en bassist. Wij zijn momenteel hard bezig met het opnemen van ons 2de... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Cambrian_Band op 15-04-2024, 31 keer bekeken.

Back on Track is een pop/rock coverband, uit de omgeving Roosendaal/Breda. We repeteren wekelijks (dinsdagavond) in Dinteloord. Onze samenstelling is 2 zangeressen 2 gitaristen, toetsen, bas en drums. Helaas heeft onze drummer door tijdgebrek besloten te stoppen en zijn we op zoek naar een nieuwe... Lees meer »

Drummer Gezocht in Roosendaal (Brabant). Geplaatst door gebruiker Ronaldkoops op 10-04-2024, 117 keer bekeken.

Sepia is op zoek naar (semi-) ervaren muzikanten in regio Eindhoven. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast? Neem direct... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Sepia op 06-04-2024, 68 keer bekeken.

Onder professionele begeleiding repeteren we eens per 2 weken op woensdagavond in de Meent in Nuland op Jazz-standards. Uitgangspunt daarbij is lerend repeteren met vooral veel ruimte voor improvisatie. De bezetting bestaat uit gitaar, bas, piano/ keyboard, percussie, fluit, altsax, tenorsax,... Lees meer »

Drummer Gezocht in Nuland (Brabant). Geplaatst door gebruiker Wil J op 30-03-2024, 54 keer bekeken.

Imelda Mayhem tribute zoekt een enthousiaste drummer en een (inval)gitarist. Heb jij zin om samen met ons een aantal spetterende optredens per jaar neer te zetten? Dan is deze band iets voor jou! Vind je het geen probleem om thuis voor te bereiden en met 2 a 3 repetities klaar te zijn voor een... Lees meer »

Drummer Gezocht in Helmond (Brabant). Geplaatst door gebruiker Anro op 25-03-2024, 106 keer bekeken.

Ben jij een enthousiaste drummer en zoek je een feestband waarbij je naar harte lust bekende covers kan spelen? Ben je ook op zoek naar een extra muzikale uitdaging door niet alleen maar losse covers, maar ook medleys te maken en te spelen? Dan hoef je niet verder te zoeken! Onze band (nog... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker louiskeyzer op 23-03-2024, 486 keer bekeken.