Drummers Gezocht in Brabant


90 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Brabant"

Een nieuw concept in progressieve, psychedelische, experimentele en folkachtige mzuiek. Op zoek naar: - drummer - (2) gitaristen - toetsenist(e)/zanger(es) Belangrijk voor het slagen van dit project: * de nadruk ligt op het spelen vanuit het gehoor en gevoel, vanuit de eigen ervaring, innerlijke... Lees meer »

Drummer Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Cees Schuurmans op 23-03-2023, 59 keer bekeken.

Coverband Austerity is op zoek naar een goede drummer. Bezetting nu is gitaar, zang(v), bas, keys en een invalsaxofoniste. Geroutineerde, deels geschoolde, musici met veel ervaring. We spelen wat rustige covers van bijvoorbeeld Sade, Gare du Nord, Suzanne Vega, Elise LeGrow afgewisseld (steeds... Lees meer »

Drummer Gezocht in Uden (Brabant). Geplaatst door gebruiker Lex van Hulten op 20-03-2023, 91 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een drummer die samen een muzikaal avontuur wil aangaan. Muziek schrijven, optreden en veel muzikaliteit delen. Genre (prog)rock/metal. Denk aan porcupine tree, Tool, Devin Townsend maar breng vooral je eigen smaak en toevoeging mee. Het samen tot een unieke mix komen in de... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Benjamin Koops op 17-03-2023, 65 keer bekeken.

Hi, Wij zijn een coverband bestaande uit: - zanger/gitarist - gitarist - hammond orgel - bassist We spelen op dit moment muziek van Eric Clapton, John Mayer, Albert King, …, en staan open voor nieuwe input. Op dit moment repeteren wij in Den Bosch. Onze oude drummer is helaas gestopt en zoeken... Lees meer »

Drummer Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker YvHalder op 04-03-2023, 139 keer bekeken.

Terrible Dancers is een 4-mans formatie die Rock, Blues, Soul en Americana covers speelt. Terugkerend herkenbaar element zijn onze vocale harmonieën, die we ook bij diverse nummers toepassen in onze meerstemmige gitaar riffs. We willen vooral lol maken, in onze vrije tijd. Deze lol bestaat... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Pitar op 03-03-2023, 103 keer bekeken.

Vind jij het leuk om een nieuwe start maken met onze 50+formatie, bassist, toetsenist en zangeres en wil jij ook met plezier, maar ook gedreven, de uitdaging aangaan om met als basis disco dance classics, funk en soul een feestje te kunnen maken tijdens een optreden? Als jij ook al de nodige... Lees meer »

Drummer Gezocht in Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker VIBESVU op 23-02-2023, 136 keer bekeken.

De New Fresh Band is een 12 koppige band bestaande uit een combo (gitaar / bas / drums / toetsen), een 6 koppige blazerssectie en 2 zangeressen. We spelen tijdloze covers zoals Soul with a Capital S, Relight my fire, Long train running, Disco Inferno etc. maar maken ook regelmatig een uitstapje... Lees meer »

Drummer Gezocht in Kaatsheuvel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Da Vinci op 16-02-2023, 195 keer bekeken.

Voor een dubbel project zijn wij op zoek naar een enthousiaste en veelzijdige drummer. We zijn een eigen werk band met een duidelijke visie, waarbij er energieke pop gespeeld wordt met veel oog voor de show. Na de album release in april 2023 hebben we een aantal ambitieuze projecten klaar staan.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Powerized op 14-02-2023, 154 keer bekeken.

Hallo, ik ben op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om de muziek van Doe Maar te spelen. Daarmee zijn er goede gelegenheden om op te treden. Ik wil in basisformatie van 4 personen beginnen dus toetsen, bas, gitaar die ook zingen en drums. Wanneer de band goed loopt en er op grotere locaties... Lees meer »

Drummer Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker op 13-02-2023, 97 keer bekeken.