Drummers Gezocht in Brabant

74 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Brabant"

hi, ik zoek een drummer voor mijn band die nu bestaat uit een bassist en een gitarist. we houden van punk, alt rock en ook metal. ik schrijf teksten en muziek. we willen je graag meeten. als je graag drumt en heel graag in een band speelt, aarzel niet om mij te benaderen via email of instagram.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eindhoven (regio) (Brabant). Geplaatst door gebruiker conor op 26-09-2023, 28 keer bekeken.

Wij zijn Milan, Jason en Olaf, indie band uit Valkenswaard en opzoek naar een drummer met passie voor muziek! We spelen voornamelijk covers en ook eigen muziek van Olaf ( Kookroom op spotify ) Leeftijd: 20/21 jaar Stuur vooral een berichtje! Vraag desnoods om mijn nummer, appen mag altijd! Of... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Milanjacobs op 14-09-2023, 46 keer bekeken.

DRUMMER GEZOCHT! Zin om een lekkere pot rock/punkrock te spelen? Bayline bestaat uit een zanger, bassist en twee gitaristen, allemaal 35+. We zijn zeer gemotiveerd om goede songs te schrijven, op te nemen, uit te brengen en energieke shows te spelen in binnen en buitenland. Wij zoeken een drummer... Lees meer »

Drummer Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Bayline op 10-09-2023, 78 keer bekeken.

Guitarist, bassist en mondharmonica speler zoeken drummer en zanger. Jimmy Hendrix, gary clark junior, stevey ray vaughen, blues delight, Ronnie Earlen wat eigen werk repertoir. Doel: een paar keer per jaar op een leuk festival spelen. Mooie repetitie ruimte, drumstel en zanginstallatie aanwezig... Lees meer »

Drummer Gezocht in Waalwijk (Brabant). Geplaatst door gebruiker JPNijs op 17-08-2023, 149 keer bekeken.

Beste medemuzikant, Het lijkt me leuk om een DYI progmetal groep te starten met gelijkgestemde en getalenteerde muzikanten. Ik ben 29, pianist, gitarist en zanger, en maak al mijn leven lang muziek. Ik ben aardig bedreven in het schrijven en arrangeren van muziek en tekst, maar wil het graag weer... Lees meer »

Drummer Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Daanoontj3 op 14-08-2023, 75 keer bekeken.

Hi Rhythm king! Ben jij de drummer die wij zoeken? Ben jij een dynamische drummer die strak is in de timing, lekkere grooves kan wegtikken, creatief is en mee wilt schrijven aan eigen werk? Dan zoeken we jou!!! Wij zijn een trio songwriters die serieus aan de weg timmeren om mooie songs te... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Joepguitar op 10-08-2023, 124 keer bekeken.

Heeeeej beste drummerts, Regio Bergen op Zoom - Tilburg Wij zijn een 50+ vriendenclub die toevallig muziek kunnen maken. Wij " bij elkaar geraapt gajes " repeteren ongeveer 1 X per week om muziek te maken uit de jaren '80 - '90 en nog meer klassieker van Nederpop tot rock. Nummers van De Dijk, The... Lees meer »

Drummer Gezocht in Etten-leur (Brabant). Geplaatst door gebruiker info@ibbmedia.nl op 10-08-2023, 132 keer bekeken.

Best bekeken in "Drummer Gezocht Brabant"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!