Drummers Gezocht in Overijssel

22 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Overijssel"

Hallo wij zijn mental een trash band uit Hengelo ov En zijn zoekende naar een strakke drummer die warm loopt voor nummers van slayer, testament, Metallica etc Wij spelen jaren 80 trash en coveren deze nr op onze eigen manier Nr die wij spelen zijn South of Heaven,the antichrist, alone in the dark... Lees meer »

Drummer Gezocht in Hengelo (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Christian op 22-02-2024, 45 keer bekeken.

Ik (18) en 2 andere vrienden (17 & 19) willen graag een band starten maar missen een drummer.. We spelen shoegaze en andere indie dingen. Maar laatste tijd zijn we met onze temporary band genaamd pipebomb manual bezig met onze eigen liedjes maken en willen ook verder hiermee met de genres die... Lees meer »

Drummer Gezocht in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Arethusa op 22-01-2024, 62 keer bekeken.

Locus Negativ zoekt een derde bandlid in de vorm van een tweede toetsenist en/of een drummer (elektronisch). Wij zijn voor nu niet op zoek naar iemand voor het creatieve proces, maar specifiek naar een volwaardig bandlid ter ondersteuning van live optredens. Wij hebben een voorkeur voor de volgende... Lees meer »

Drummer Gezocht in Almelo (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Higgs op 14-01-2024, 171 keer bekeken.

Hoi! Wij zijn Chains of Kerberos, een blackened death metal band waarvan alle leden in de buurt van Steenwijk wonen. Sinds kort zijn wij op zoek naar een nieuwe drummer. We maken uitsluitend eigen werk, geen covers. We hebben een volledige set list klaar en zouden zsm aan onze EP willen starten.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Steenwijk (Overijssel). Geplaatst door gebruiker ChainsOfKerberos op 19-07-2023, 179 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Jeffrey Kroonenberg ik ben 28 jaar en een begingen screamer / grunte. Ik zou graag een band oprichten zo als Ensiferum. Hiervoor zoek ik: 2 gitaristen 1 drummer 1 bassist 2 clean / achtergrond zangers / zangeressen Ik zelf wil eigen teksten gaan schrijven Maar eerst even covers van... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker brokensoul op 18-07-2023, 144 keer bekeken.

De gothic metal-band Eventide Poem zoekt een drummer met band-ervaring en passie voor zijn/haar werk. We hebben inmiddels een EP uitgebracht, een single en zijn bezig met onze volgende EP. Het repertoire waar we aan werken Ên mee optreden bestaat uit eigen werk (geen covers). De repetities zijn... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker EventidePoem op 17-07-2023, 170 keer bekeken.

Wij zijn UnPoise, Nu nog een duo van een bassist en een gitarist/zangeres. Onze drummer is hem gesmeerd en wij zijn daarom opzoek naar iemand die hem wilt vervangen! Onze dynamiek is heel gemoedelijk en vol met humor. De bassist en ik zijn goede vrienden, daarom willen we graag een gezellig iemand... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker UnPoise op 30-06-2023, 300 keer bekeken.