Drummers Gezocht in Overijssel

25 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Overijssel"

Desert Kings uit Enschede, is haastig opzoek naar een creatieve drummer. Het liefst iemand met ervaring met Double Bass, en licht progressief. Onze genre is een mix van Seattle rock, stevige rock, desert rock met een progressieve randje. De band bestaat op dit moment uit een bassist, gitarist en... Lees meer »

Drummer Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker thecrow op 20-09-2023, 44 keer bekeken.

Hoi! Wij zijn Chains of Kerberos, een blackened death metal band waarvan alle leden in de buurt van Steenwijk wonen. Sinds kort zijn wij op zoek naar een nieuwe drummer. We maken uitsluitend eigen werk, geen covers. We hebben een volledige set list klaar en zouden zsm aan onze EP willen starten.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Steenwijk (Overijssel). Geplaatst door gebruiker ChainsOfKerberos op 19-07-2023, 100 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Jeffrey Kroonenberg ik ben 28 jaar en een begingen screamer / grunte. Ik zou graag een band oprichten zo als Ensiferum. Hiervoor zoek ik: 2 gitaristen 1 drummer 1 bassist 2 clean / achtergrond zangers / zangeressen Ik zelf wil eigen teksten gaan schrijven Maar eerst even covers van... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker brokensoul op 18-07-2023, 105 keer bekeken.

De gothic metal-band Eventide Poem zoekt een drummer met band-ervaring en passie voor zijn/haar werk. We hebben inmiddels een EP uitgebracht, een single en zijn bezig met onze volgende EP. Het repertoire waar we aan werken Ên mee optreden bestaat uit eigen werk (geen covers). De repetities zijn... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker EventidePoem op 17-07-2023, 118 keer bekeken.

Wij zijn UnPoise, Nu nog een duo van een bassist en een gitarist/zangeres. Onze drummer is hem gesmeerd en wij zijn daarom opzoek naar iemand die hem wilt vervangen! Onze dynamiek is heel gemoedelijk en vol met humor. De bassist en ik zijn goede vrienden, daarom willen we graag een gezellig iemand... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker UnPoise op 30-06-2023, 189 keer bekeken.

Voor een nieuwe Reggae formule gezocht, drummer m/v die comfortabel en strak kan leiden in een band. Ervaring vereist. We gaan de wat stroperige klassieke kant op. Muziek moet geschreven worden/gejamd worden in samenspraak met jou als drummer. Heavy is de boventoon denk Skindred, omgebouwd oud... Lees meer »

Drummer Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker beepclick op 29-05-2023, 183 keer bekeken.

Lilywhite zoekt drummer Lilywhite is op zoek naar een drummer die houdt van het spelen van eigen muziek. De richting is indie, alternatief experimenteel. Stijlrichting in de trant van van radiohead, Interpol, Diiv, Wilco, Deus maar toch eigen geluid (zoals elke band dat zegt:-) Er ligt al een plaat... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker peter d op 28-04-2023, 185 keer bekeken.

Best bekeken in "Drummer Gezocht Overijssel"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!