Drummers Gezocht in Overijssel

15 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Overijssel"

Hallo, Het lijkt mij mooi om een Airbourne coverband op te starten. Daarvoor zoek ik muzikanten. Ik heb thuis een ruimte om te repeteren. Het idee is om binnen een jaar optredens te gaan doen, dus enige ervaring is wel handig. Ik ben zelf een gitarist van 25 jaar oud. Ik speel ongeveer 10 jaar... Lees meer »

Drummer Gezocht in Lemelerveld (Overijssel). Geplaatst door gebruiker sanderh op 12-07-2024, 49 keer bekeken.

Samen met de zangeres (dertiger) waarmee ik (veertiger) ook een akoestisch duo vorm, ben ik op zoek naar een (contra)bassist en een drummer die interesse hebben om muziek te maken in de stijl van Eilen Jewell. Contra staat tussen haakjes, want dat past qua stijl het beste, maar is ook veel gedoe.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Kampen (of daarbuiten) (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Nickdevries op 25-06-2024, 73 keer bekeken.

Inner Cabala. We are an international post/prog-metal band based in Groningen/Zwolle (nationalities NL/RO/IT). Our drummer is leaving town so we are looking for a substitute. We are all 26 to 29 years old in the band. We have already played 6 shows in Groningen since July 2023 till now and we have... Lees meer »

Drummer Gezocht in (around) Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker InnerCabala op 15-03-2024, 109 keer bekeken.

Ik (18) en 2 andere vrienden (17 & 19) willen graag een band starten maar missen een drummer.. We spelen shoegaze en andere indie dingen. Maar laatste tijd zijn we met onze temporary band genaamd pipebomb manual bezig met onze eigen liedjes maken en willen ook verder hiermee met de genres die... Lees meer »

Drummer Gezocht in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Arethusa op 22-01-2024, 109 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Jeffrey Kroonenberg ik ben 28 jaar en een begingen screamer / grunte. Ik zou graag een band oprichten zo als Ensiferum. Hiervoor zoek ik: 2 gitaristen 1 drummer 1 bassist 2 clean / achtergrond zangers / zangeressen Ik zelf wil eigen teksten gaan schrijven Maar eerst even covers van... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker brokensoul op 18-07-2023, 158 keer bekeken.

De gothic metal-band Eventide Poem zoekt een drummer met band-ervaring en passie voor zijn/haar werk. We hebben inmiddels een EP uitgebracht, een single en zijn bezig met onze volgende EP. Het repertoire waar we aan werken Ên mee optreden bestaat uit eigen werk (geen covers). De repetities zijn... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker EventidePoem op 17-07-2023, 204 keer bekeken.

Wij zijn UnPoise, Nu nog een duo van een bassist en een gitarist/zangeres. Onze drummer is hem gesmeerd en wij zijn daarom opzoek naar iemand die hem wilt vervangen! Onze dynamiek is heel gemoedelijk en vol met humor. De bassist en ik zijn goede vrienden, daarom willen we graag een gezellig iemand... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker UnPoise op 30-06-2023, 380 keer bekeken.

Lilywhite zoekt drummer Lilywhite is op zoek naar een drummer die houdt van het spelen van eigen muziek. De richting is indie, alternatief experimenteel. Stijlrichting in de trant van van radiohead, Interpol, Diiv, Wilco, Deus maar toch eigen geluid (zoals elke band dat zegt:-) Er ligt al een plaat... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker peter d op 28-04-2023, 271 keer bekeken.