Drummers Gezocht in Leiden

9 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Leiden"

Ik zoek een drummer voor mijn Cosmic Blues project The Torrents of Spring die uit de omgeving van Leiden komt, tussen de 30-50 is en liefst tweede stem of koortjes kan zingen. Het doel is 10-15 maal per jaar optreden en op een later moment album opnames. Ik heb zo’n 20 eigen nummers, plus een... Lees meer »

Drummer Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Eelco Slierendrecht op 24-12-2023, 161 keer bekeken.

Wij zijn opzoek naar een drummer! 4 mannen van 25-27 jaar met best wat ervaring. We schrijven onze eigen nummers en deze neigen een beetje naar soul funk jazz indie rock pop blues. Momenteel willen we echt een eigen sound vinden maar daar hebben we echt een drummer voor nodig om een beetje pit in... Lees meer »

Drummer Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker joelthepass@hotmail.com op 30-07-2023, 251 keer bekeken.

Drummers opgelet! Voor onze bestaande band zijn wij op zoek naar een nieuwe drummer. Bij voorkeur tussen de 30 en 45 jaar oud. We spelen diverse genres en we schrijven onze eigen nummers! We spelen pop, jazz, lichte rock etc. Metal spelen we niet. We zijn op zoek naar een drummer die bij een... Lees meer »

Drummer Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Valentina op 06-12-2022, 538 keer bekeken.

Hallo! Ik ben lars en zoek een goede drummer om mee samen te spelen, ik spel zelf 4 jaar nu en hou vooral van echte metal (metellica, rage against the machine, mayhem en limb biskit). Nu zoek ik een drummer die van dezelfde muziek houd, van 12-16 jaar is en minimaal 2 jaar speelt. Als dit iets voor... Lees meer »

Drummer Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Larscrusher op 20-10-2022, 122 keer bekeken.

Wij zijn twee die plezier hebben in onze alternatieve punk/rock/grunge maken. We zijn wel serieus over onze muziek en willen er graag ook ver mee gaan. Helaas is onze drummer naar een ander land verhuisd en nu zijn we aan het zoeken naar een vervanger. In de buurt van Leiden en Haarlem. Stuur een... Lees meer »

Drummer Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker martfeiken op 22-07-2022, 169 keer bekeken.