Drummers Gezocht in Harderwijk

3 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Harderwijk"

Hallo Drummers van Nederland. Wij zijn een metal band wij zijn op zoek naar onze nieuwe drummer. Wij repeteren om de week in Harderwijk op vrijdag avond. Wat zoeken wij? - Een strakke drummer. - gevoel voor humor. - In bezit van eigen kit voor optredens. - Podium ervaring is niet nodig maar wel een Pre. Wat bieden wij? - Metal muziek met klassieke gitaren tot Techno beats. - Open sfeer waar alles besproken kan worden. - Een drum kit op de repetitie locatie (geen cymbalen aanwezig). - Meerdere... Lees meer »

Drummer Gezocht in Harderwijk (Gelderland). Geplaatst door gebruiker squallkitty op 10-11-2023, 114 keer bekeken.

Wij (Hugo & Menno) zijn bezig met de band MOOIE BROMMERS en zijn op zoek naar mensen die samen met ons een stoere Nederlandstalige rockband willen beginnen. Na het uit elkaar vallen van onze vorige band zijn wij op zoek naar mensen die met ons een nieuw muzikaal avontuur aan willen gaan. Op het moment zijn wij met zijn 2en, ene bassist en een zanger. Wij hebben samen met een invaldrummer nu een paar liedjes geschreven en willen graag meer maken. De liedjes die wil willen maken zijn voornamelijk... Lees meer »

Drummer Gezocht in Harderwijk (Gelderland). Geplaatst door gebruiker hugo.van.dalen@gmail.com op 08-12-2022, 260 keer bekeken.

Band met ervaren muzikanten zoekt een ervaren drummer die een eigen invulling kan geven aan onze muziek. Wij (zangeres, bassist, gitarist en toetsenist) spelen hoofdzakelijk blues met af en toe een nijging naar (klassieke) rock en jazz. Ons repertoire bestaat uit covers die we bewerken tot eigen arrangementen. We kopiΓ«ren geen CD's en doen niet ons best om te lijken op andere muzikanten/bands. Een greep uit ons repertoire: Thrill is Gone, Still got the Blues for You, Like the Way I do, Help... Lees meer »

Drummer Gezocht in Harderwijk (Gelderland). Geplaatst door gebruiker rondiekon op 03-08-2022, 214 keer bekeken.