Drummers Gezocht in Gelderland

51 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Gelderland"

Beste drummers, Rockband Lowkey houdt binnenkort audities voor een drummer! Onze band bestaat uit een gitarist, een bassist en een zanger. We repeteren minimaal ÊÊn keer per maand vier uur lang in Arnhem Zuid en bereiden ons voor op optredens. Klinkt dit als muziek in je oren? Laat het ons dan zo... Lees meer »

Drummer Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Arash op 24-06-2024, 25 keer bekeken.

Black Metal band zoekt drummer. Onze muziek is een mix tussen Anaal Nathrakh en Cradle Of Filth (te minste dat is wat men vind). Momenteel spelen we nog met een drumtrack met samples, maar dit gaat beter klinken met echte drummer. Voor degene die zich geroepen voelt..... stuur maar berichtje met... Lees meer »

Drummer Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker drGore op 17-06-2024, 34 keer bekeken.

Hallo, ik ben een zangeres uit Zuid-Afrika, op zoek naar een drummer voor mijn band. We zijn momenteel met een toetsenist en een bassist. Ik zing originele muziek en de stijl is Afro-hedendaagse jazz. Stuur gerust een berichtje als je interesse hebt of vragen... Lees meer »

Drummer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Yaway77 op 15-06-2024, 55 keer bekeken.

Beste medemuzikanten, Ik (gitarist51 jong van geest) zoek Muzikanten(drummer/Bassist/ zanger) Om een knallende (Hard)rock band op te richten voor voornamelijk eigen nummers met af en toe een cover. Bestaande band mag ook. Denk hierbij aan invloeden van AC/DC, Airbourne, 80ties hairrock bands.. Maar... Lees meer »

Drummer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker SlingStoneOne op 09-06-2024, 86 keer bekeken.

Wij (2 gitaristen) zoeken voor een nieuw op te richten 80s metal band een drummer, bassist, zanger(es) en eventueel een toetsenist. Geen professionals, maar wel enthousiast graag. Leeftijd 30+. Eigen oefenruimte omgeving Nijmegen. Gerne: Priest, Motorhead, Saxon, Def Leppard, Ratt, Dokken, Thin... Lees meer »

Drummer Gezocht in Arnhem / Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker 80metal op 22-05-2024, 61 keer bekeken.

Beste drummer Wij zijn als startende formatie op zoek naar jou om ons te versterken in onze band. De artiesten waar we naar kijken zijn o.a. Brett Young, Randall King, Kane Brown, Old Dominion, Restless Road, Alana Springsteen, Luke Bryan. Het betreft de moderne country stromingen die flink aan... Lees meer »

Drummer Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Sand op 14-05-2024, 160 keer bekeken.

Wij zijn opzoek naar een drummer voor onze band Wij spelen een mix van bluegrass, oldtime, country en aanverwante folkstijlen. We zoeken een drummer die beschaafd kan spelen, met een enkele drum of licht met brushes. De instrumentale bezetting bestaat uit gitaren, banjo, dobro, mondharmonica en... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eerbeek (Gelderland). Geplaatst door gebruiker OmeFred66 op 07-05-2024, 114 keer bekeken.

Best bekeken in "Drummer Gezocht Gelderland"