Drummers Gezocht in Gelderland


60 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Gelderland"

Wij, een onlangs opgericht vijfkoppige band uit Apeldoorn, zoeken een drummer. We willen een afwisselend en verrassend repertoire brengen van pop,rock en funk. Vleugje 60’s, door naar jaren 70 en 80. We spelen voor ons plezier en willen af en toe ook graag een keer optreden. Leeftijd 50+ Heb je... Lees meer »

Drummer Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jwestera op 25-03-2023, 40 keer bekeken.

Wij Dave & Efraïm van Art of Almost zijn de band aan het uitbreiden en opzoek naar een drummer. Op dit moment zijn we in contact met een bassist om repetities mee te draaien. We staan open in welke richting we willen gaan en geloven dat ieders inbreng dat uiteindelijk bepaald. Het zal sowieso in... Lees meer »

Drummer Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Art of Almost op 17-03-2023, 87 keer bekeken.

Het AFO (Arnhems Fanfare Orkest) is op zoek naar een drummer en kan zeker ook versterking gebruiken in diverse blazers groepen (bugel, trompet en trombone b.v.) Zit je op donderdagavond maar wat op de bank te hangen, dan is het tijd om hier vanaf te komen! Wist je dat je op de donderdagavond ook... Lees meer »

Drummer Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jan Oostendorp op 03-03-2023, 92 keer bekeken.

Pop/rock-coverband FRISBEE zoekt een ervaren drummer uit het midden of westen van het land, omdat onze huidige drummer helaas andere ambities heeft. Wij spelen veelal bekende covers, geen top 40 werk, en treden zo’n 10 keer per jaar op in muziekcafé’s of op festivals. We zoeken een drummer die... Lees meer »

Drummer Gezocht in Culemborg (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Eric op 28-02-2023, 134 keer bekeken.

Band leden gezocht hallo ik ben Dylan ik ben 18 en ik wil een band oprichten en ben op zoek naar band leden. zelf speel ik gitaar en ben nu nog alleen. ik wil eerst covers spelen en uiteindelijk zelf muziek gaan schrijven ik woon in Groesbeek en heb thuis een oefen ruimte. de kan van muziek die ik... Lees meer »

Drummer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker 0Dylan0 op 28-02-2023, 88 keer bekeken.

Hallo, wij zijn twee ervaren muzikanten (gitarist/zanger en bassist) en willen met een driemansband starten om eens in de twee weken een avond lekker met elkaar te spelen. Geen grote ambities, maar in de eerste plaats ongecompliceerd muziek maken. En als er af en toe een optredentje langs komt, dan... Lees meer »

Drummer Gezocht in Maasbommel City (Gelderland). Geplaatst door gebruiker PhilippeH op 25-02-2023, 79 keer bekeken.

De GAB Band zoekt een gemotiveerde drummer die zin heeft om onze band te komen versterken. Wij zijn een band in doorstart, en bestaan momenteel uit bassist, gitarist en zangeres. Wij spelen dansbare muziek uit de jaren 70 en 80, en zijn ondernemende en gepassioneerde muzikanten, die jarenlange... Lees meer »

Drummer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Gert Albers op 23-02-2023, 115 keer bekeken.

Voor een maandelijkse jazz jamsessie op zondagmiddag in Arnhem zoek ik een ervaren jazz drummer. Voor vragen of reacties kun je mij bellen of mailen: corvandermey@gmail.com of tel. 0614566230 Band... Lees meer »

Drummer Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Sten op 20-02-2023, 78 keer bekeken.

Best bekeken in "Drummer Gezocht Gelderland"