Drummers Gezocht in Flevoland


8 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Flevoland"

Hi allemaal! Ik ben Chris (17 jaar, bas) en ik zoek een ervaren drummer en zangeres (het is een plus als je ook gitaar kan spelen) in de buurt van Almere om een high -energy rock/Jrock band mee te beginnen en vooral zelf muziek te schrijven en op te treden. Ik wil snelle maar creatieve muziek maken... Lees meer »

Drummer Gezocht in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker chris chirs op 25-05-2023, 74 keer bekeken.

Ik, drummer 50+, zoek een (blues)rockband. Of muzikanten die een band op poten willen zetten. Geen suffe popliedjes of muziekjes die iedereen al speelt. Wel nummers die direct aanspreken (voor het publiek), maar die wel de nodige diepgang hebben (voor ons zelf). Muziekstijl in de richting van... Lees meer »

Drummer Gezocht in Dronten (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Ad-r op 06-05-2023, 65 keer bekeken.

Hello! My name is Vladimir, I am 48 years old, Russian. I speak basic English. I am an amateur reggae musician, but with a lot of experience in various bands as a musician and leader. I have been living in Almere since May 2022. I am starting a reggae band. Genre: roots reggae, contemporary reggae.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker VladFom op 06-09-2022, 59 keer bekeken.

Hou jij van blues en rock(n roll)? Dan zou je misschien wel bij onze band kunnen aansluiten. Wij zoeken een bassist en een drummer, we zijn nu met zn tweeen (twee gitaristen). Het liefst willen we dat je tussen de 14-17 bent(wij zelf zijn 15(Bedis) en 16(sieb). We willen het wel serieus aanpakken... Lees meer »

Drummer Gezocht in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Bedis op 16-07-2022, 56 keer bekeken.

Haay, Ik ben Joanne Haasjes en ik studeer zang op het conservatorium in Enschede. Ik ben bezig met eigen muziek schrijven en wil heel graag een toffe band met hoog niveau neerzetten. We repeteren in de Meerpaal in Dronten en de bedoeling is om 1 a 2 keer per maand te repeteren. Ik wil graag op... Lees meer »

Drummer Gezocht in Dronten (Flevoland). Geplaatst door gebruiker joannehaasjes op 11-05-2022, 126 keer bekeken.

Hallo , hebt je zin in om centjes te verdienen op Salsa Workshop bachata workshop enzo ? dan deze uitdagingen is voor jou ik zoek een alles spelen drummer met ervaring tenminste 2 drum spelen, je hoeft niet professioneel zijn maar wel niet te waardeloos om drummen te spelen dus dat betekent dat het... Lees meer »

Drummer Gezocht in Dronten (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Paul Guitarking op 12-03-2022, 102 keer bekeken.