Drummers Gezocht in Flevoland


6 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Flevoland"

Hello! My name is Vladimir, I am 48 years old, Russian. I speak basic English. I am an amateur reggae musician, but with a lot of experience in various bands as a musician and leader. I have been living in Almere since May 2022. I am starting a reggae band. Genre: roots reggae, contemporary reggae.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker VladFom op 06-09-2022, 53 keer bekeken.

Hou jij van blues en rock(n roll)? Dan zou je misschien wel bij onze band kunnen aansluiten. Wij zoeken een bassist en een drummer, we zijn nu met zn tweeen (twee gitaristen). Het liefst willen we dat je tussen de 14-17 bent(wij zelf zijn 15(Bedis) en 16(sieb). We willen het wel serieus aanpakken... Lees meer »

Drummer Gezocht in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Bedis op 16-07-2022, 52 keer bekeken.

Haay, Ik ben Joanne Haasjes en ik studeer zang op het conservatorium in Enschede. Ik ben bezig met eigen muziek schrijven en wil heel graag een toffe band met hoog niveau neerzetten. We repeteren in de Meerpaal in Dronten en de bedoeling is om 1 a 2 keer per maand te repeteren. Ik wil graag op... Lees meer »

Drummer Gezocht in Dronten (Flevoland). Geplaatst door gebruiker joannehaasjes op 11-05-2022, 117 keer bekeken.

Hallo , hebt je zin in om centjes te verdienen op Salsa Workshop bachata workshop enzo ? dan deze uitdagingen is voor jou ik zoek een alles spelen drummer met ervaring tenminste 2 drum spelen, je hoeft niet professioneel zijn maar wel niet te waardeloos om drummen te spelen dus dat betekent dat het... Lees meer »

Drummer Gezocht in Dronten (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Paul Guitarking op 12-03-2022, 95 keer bekeken.