Drummers Gezocht in Groningen


16 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Groningen"

Hallo, ik ben Sven en ik ben 17 jaar, ik speel al zo'n 8 jaar lang gitaar en wil graag een band beginnen. Hiervoor heb ik een drummer nodig, maar een zanger/zangeres of pianist zou ook top zijn. Ik hou van oude rock, zoals AC/DC, guns'n roses, bon jovi, nirvana en queen. Heb je interesse dan kan je... Lees meer »

Drummer Gezocht in Stadskanaal (Groningen). Geplaatst door gebruiker Sven Visser op 07-01-2023, 129 keer bekeken.

Driekoppige band zoekt een drummer om samen nummers mee uit te werken en uiteindelijk op te nemen. We zijn net begonnen met het opzetten van een nieuwe rockband, met invloeden zoals: Muse, Nothing But Thieves en Jeff Buckley. We spelen in de omgeving Groningen en zijn allemaal tussen de 24 en 26... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Jesi_98 op 23-11-2022, 139 keer bekeken.

Geachte collega's, Na een prachtige (speel)tijd voor de coronacrisis starten wij als band (Bluesteps and the horns) weer op. Wij kijken uit naar onze waddentour (Oerol en Roggefeest) die in 2023 gepland zijn. Helaas is onze zanger niet meer in staat om dit mee te maken. Daarom zoeken wij as soon as... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker bluesfunk op 18-11-2022, 124 keer bekeken.

Ik ben opzoek naar een drummer om mijn eigen werk mee uit te voeren . De huidige opstelling die ik zoek is een twee mans band ala Royal Blood/ Local H. Hiervoor is dus alleen nog een drummer nodig aangezien ik de zang en bas/gitaar partijen verzorg (bass pick up in mijn gitaar). Later wil ik dit... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Dick wolf op 21-08-2022, 154 keer bekeken.

Wij bassist/gitarist zoeken een drummer voor een rockcover band. Allebei ruime band ervaring. Denk aan led Zeppelin tot Rage against the machine enzovoort. We willen graag elke week repeteren en ongeveer eens per maand optreden. En natuurlijk met veel plezier muziek maken. Lijkt het je wat dan zien... Lees meer »

Drummer Gezocht in Provincie groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker John287 op 15-08-2022, 234 keer bekeken.

We zijn een startende band bestaande uit twee muzikanten die nog opzoek zijn naar een drummer en bassist. Het repeteren gaat in Groningen stad 1x per week plaatsvinden. Het genre wat we spelen is richting de Grunge, Nu metal, Rock. Er ligt al wat eigen repertoire klaar om mee aan de slag te gaan... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker MarMar op 25-06-2022, 96 keer bekeken.

Pianiste en bassist zoeken een drummer omdat de huidige drummer helaas niet meer kan meespelen. We spelen jazznummers uit het Realbook. Soms is er een zangeres bij, afhankelijk van wat er van ons gevraagd wordt. We spelen in verschillende gelegenheden, altijd jazz, ook tijdens diners omdat we een... Lees meer »

Drummer Gezocht in Bad Nieuweschans (Groningen). Geplaatst door gebruiker Cilia de la Court op 04-06-2022, 189 keer bekeken.

Wij (Andrea, Robin en Frans) zoeken een drummer/percussionist. Ook nog een toetsenist maar dat terzijde. We proberen wekelijks te gaan repeteren in Veendam. Repertoire richting soul, blues, funk. Eerst met name covers. Insteek is vooral een leuke muzikale avond te hebben. Optredens hebben geen... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker FransNoordhuis op 21-05-2022, 237 keer bekeken.