Zangers en Zangeressen Gezocht

657 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht"

Wij (zie profiel) Zoeken n creatief zanger die eigen composities ambieert . Optredens 1 x in de maand Genre bluesrock/ soul/funk/pop/confusion. Check de link Bellen kan 0612317037 https://open.spotify.com/artist/1RBQqzUKV3yPBsu1aWJoP0?si=ubsz4r2kRKCd_EwnaI8eDw Leeftijd is niet belangrijk... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker joost1971 op 26-02-2024, 24 keer bekeken.

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas,... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Daar (Brabant). Geplaatst door gebruiker Ferenc op 26-02-2024, 25 keer bekeken.

Dit is een herhaalde oproep… wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen. “Flashback” is een coverband bestaande uit: zangeres en zanger (vacature); drums; bas-, slag- en sologitaar en keyboard …... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Zaltbommel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Valamn op 26-02-2024, 21 keer bekeken.

Dit is een herhaalde oproep… wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen. “Flashback” is een coverband bestaande uit: zangeres en zanger (vacature); drums; bas-, slag- en sologitaar en keyboard …... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Zaltbommel (Brabant). Geplaatst door gebruiker HenkV op 26-02-2024, 16 keer bekeken.

Welke zangeres vind het leuk om samen met mij de frontlady te zijn bij onze gezellige en harmonieuze band. Wij zijn een goed op elkaar ingespeelde coverband en wij noemen ons Lady Driver. Wij repeteren om de week op woensdagavond in Zoeterwoude. Onze leeftijden variëren van 40 tot 60 jaar.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker PaulaD op 25-02-2024, 33 keer bekeken.

The Ascending zoekt leden! GENRE: DEATH/ PROGRESSIVE/ INDUSTRIAL METAL. GEZOCHT: DRUMMER, BASSIST/E, GRUNTER. The Ascending is een oud project wat ik vrij recent weer heb opgepakt. Ik ben de afgelopen maand vrij druk geweest met het componeren van nummers. Het gebeurd allemaal in A standaard op 7... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker ROKITZ op 25-02-2024, 31 keer bekeken.

Voor onze progrock band zoeken wij een zangeres die het ook leuk vindt om haar eigen teksten te maken op bestaande zangmelodieën. 'Wij' zijn Herman (toetsen), John (basgitaar), Eric (gitaar) en Hans (drums). We zijn alle vier 50+. We spelen de muziek van de Poolse progband Albion. De band is er... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker h.kalkman op 24-02-2024, 31 keer bekeken.

Hello, we are a (punk,hard) rockband and seek a new experienced singer, and also has the skills to write lyrics to make new songs. We play originals as well as covers, Our roots go back to the 70s/80s with bands as the Ramones, Judas Priest, ACDC, Motorhead, ZZ TOP etc. We are situated in Utrecht... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker tonivasco op 24-02-2024, 42 keer bekeken.