Zangers en Zangeressen Gezocht


728 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht"

Gitarist zoekt: Zanger voor een nog op te richten band met focus op eigen muziek. Leeftijd 17-25 Muziekstijl David Lee Roth, Extreme, Van Halen, Steepanther, Glam Metal. Strot als: David Lee Roth, Gary Cherone, Eric Martin, Mike Tramp. Performance als: David Lee Roth, Mick Jagger. Woonachtig in het... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Overal (Limburg). Geplaatst door gebruiker Georgewasmann op 24-03-2023, 32 keer bekeken.

Om ons repertoire nog breder te maken zoeken wij van 3Cover! uit Deurne een leuke zangeres met een goede stem en die het aandurft om onze frontvrouw te worden. We zijn een band met een breed pop / rock-repertoire en een vleugje feestmuziek. We spelen maximaal zo`n zes keer per maand; van feesten en... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Deurne (Brabant). Geplaatst door gebruiker Nieuwe Band op 24-03-2023, 39 keer bekeken.

Zangeres gezocht voor Blues/Americana band (Tedeschi-Trucks/Beth Hart/Bonnie Raitt?) Blues/Americana band bestaande uit vier ervaren muzikanten (Drums/Bas/Solo gitaar/Slag gitaarzang) uit de omgeving Assen-Groningen is op zoek naar een enthousiaste zangeres (a.l.) Ons doel is om samen met jou ons... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker dolmenhighwayband op 24-03-2023, 40 keer bekeken.

GEZOCHT: Zanger(es) voor discoband in Amsterdam Wij zijn een net opgerichte en enthousiaste disco coverband uit Amsterdam, bestaande uit vier ervaren muzikanten tussen de 24 en 41 jaar oud. Ons repertoire bestaat uit nummers van Donna Summer, Diana Ross, Moloko, Jamiroquai, Blondie en modernere... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Ruud op 22-03-2023, 51 keer bekeken.

Beginnende band (bas, gitaar, drums) zoekt zanger! We repeteren momenteel in Leiden en spelen tot nu toe alleen covers (indie/pop/rock), wellicht na een tijdje willen we ook naar eigen materiaal toe werken. Om een indicatie te geven van welke kant we qua genre op willen hier een paar nummers die we... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker sas123 op 21-03-2023, 81 keer bekeken.

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Gitarist-947 op 20-03-2023, 56 keer bekeken.

Hoi muzikanten, wij zijn Casper en Dawa en zijn 18 jaar oud. Wij zouden het erg leuk vinden om een bandje te starten en daarvoor zoeken wij nog een zanger, gitarist en toetsenist. Wij repeteren op vrijdag. De nummers die wij als mogelijkheden zien om te gaan spelen staan in de spotify lijst via de... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker ICasperI op 20-03-2023, 44 keer bekeken.