Zangers en Zangeressen Gezocht in Limburg

34 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Limburg"

Coverband Marigold is op zoek naar een frontman. Lijkt het je wat om met onze frontvouw te rocken? Neem dan contact op. We repeteren elke vrijdagavond in Heerlen. Ons genre is pop/rock & dans. Wij zijn: zangeres, toetseniste, drummer, basgitarist en 2 maal gitarist. Voor meer info zie onze website... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker graat.bouwens@ziggo.nl op 31-03-2024, 34 keer bekeken.

Onze startende Band die uit gemotiveerde muziek veteranen bestaat is een Bassist- gitarist-hammond pianist syntesiser speler- drummer . Wij zoeken een ervaren zanger of zangeres die de Band kan volledigen en ook eigen inbreng kan geven in het Blues-Classic-rock gerne en met plezier muziek maken... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Elslo (Limburg). Geplaatst door gebruiker Gerke op 16-03-2024, 64 keer bekeken.

Wij, Exit-9 Coverband, uit Venray en omgeving, zijn op zoek naar een ervaren en gezellige zanger en/of zangeres. We zijn een nieuwe, recent (half jaar/driekwart jaar geleden) opgerichte coverband. We spelen covers uit de jaren 70-80-90 tot heden, lekker breed van pop tot rock: De nummers die we tot... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Venray (Limburg). Geplaatst door gebruiker momobv op 13-03-2024, 83 keer bekeken.

Metalcore drummer (ex- To Heaven Earth Is Hell) zoekt band of muzikanten om een nieuwe band op te starten in regio Venlo in het bezit van eigen gear en eigen oefenruimte in de regio Venlo Metalcore drummer (ex- To Heaven Earth Is Hell) zoekt band of muzikanten om een nieuwe band op te starten in... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker pierrenouwen1 op 03-03-2024, 45 keer bekeken.

Wij zoeken een zangeres. Who's NeXt? is een coverband uit Limburg met een veelzijdig en avondvullend repertoire van echte all-time live muziek. Op het podium is er maar één doel: het dak moet eraf! Who's NeXt? Het brede, zowel Engels- als Nederlandstalige repertoire varieert van rock tot... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Sittard (Limburg). Geplaatst door gebruiker jboonen@home.nl op 03-02-2024, 75 keer bekeken.

Bassist en drummer van semi professioneel niveau zoeken muzikanten om een nieuwe Nederlandstalige band te starten. Voornamelijk pop/rock Doel: Optredens en heel veel plezier. Het liefste 1 keer in de 2 weken samen repeteren en thuis oefenen. Alles is nog bespreekbaar, dus hebben je interesse... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Hulsberg (Limburg). Geplaatst door gebruiker muziekinlimburg op 12-01-2024, 126 keer bekeken.

Best bekeken in "Zanger / Zangeres Gezocht Limburg"