Zangers en Zangeressen Gezocht in Drenthe

29 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Drenthe"

Een vers samengesteld funkcollectief van gevorderde muzikanten zoekt een frontman óf -vrouw, die in het genre (New) Soul, Funk en Urban indruk weet te maken. Voel je je comfortabel voor publiek, kan je ze meenemen en heb je een eigen geluid? Dan ontmoeten we je graag! Schrijf je zelf, dan is dat... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Rotterdam/Amsterdam/Utrecht (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Rob klaassen op 18-07-2024, 39 keer bekeken.

Voor een nieuw BEHEMOTH project zoek ik gemotiveerde muzikanten om samen een goede set live neer te gaan zetten op de podia in Nederland. BEHEMOTH is pakkende metal met strakke riffs, melodieuze refreinen. Er is nog geen tribute hiervan en de bedoeling is om dit professioneel neer te gaan zetten.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Roohn (Drenthe). Geplaatst door gebruiker DrumJacco op 14-07-2024, 34 keer bekeken.

Zangeres gezocht, Ben jij de 'Rockbitch' die we zoeken? Wij zijn de Tonebusters, een coverband van tevige rocknummer uit de 80's tot de 20's en meer. Wij zoeken een karakteristieke frontvrouw om samen met onze zanger Paul het gezicht van de band te vormen. Daarbij bestaat de band uit twee... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Gouda/Leiden/woerden/Delft (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Lifespan op 25-06-2024, 58 keer bekeken.

Hey hallo! Ben jij een enthousiaste: Zanger/zangeres Lead gitarist of, Slag gitarist ? Mooi, dan zoeken wij jou! Marco(Basgitaar) en ik(drummer) hebben besloten om een band te beginnen, Genre: Rock en metal! Naam: GMachine, goed onthouden ???? Denk aan nummer van onder andere Tool, AC/DC, King... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker GerritvL op 20-05-2024, 78 keer bekeken.

onze stijl is: blues/blues-rock. Affiniteit met de blues is noodzakelijk! . We repeteren elke dinsdagavond bij DG Sound in Zevenhuizen (ZH) . leeftijd: 50+ . 1 a 2 optredens per maand . Website: www.bluesmission.nl . Reacties naar: hansentrudi.oudewater@gmail.com Website:... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Zevenhuizen (Zuid - Holland) (Drenthe). Geplaatst door gebruiker hansentrudi.oudewater@gmail.com op 07-04-2024, 87 keer bekeken.

Voor een project in Assen zoeken wij nog iemand die een goede tweede stem kan neerzetten. Muziek (alles eigen nummers) variërend tussen Reggae en zware rock. Pop en ballads. De bedoeling rond de 12 nummers en dan de studio in. We zitten nu op 10 nummers. Rond de zomer de studio in. Repeteren soms... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Marcel Beuzel op 07-04-2024, 89 keer bekeken.

GEZOCHT ZANGERES VOOR BAND IN ASSEN Lijkt het je leuk om in een splinternieuwe band te zingen die een breed assortiment aan bekende popsongs spelen uit de periode 60's t/m nu? En lijkt het je plezierig om te zingen te midden van een groep relaxte muzikanten? Lijkt het je een uitdaging om ook een... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Dr.Marvin op 23-03-2024, 159 keer bekeken.

De band LIVE bestaat niet meer in haar originele bezetting, maar wij spelen nog wel de topnummers van LIVE. En de fans van LIVE zijn daar blij mee. Maar.... daar heb je dan wel een goede ervaren zanger voor nodig en die zoeken wij dus. Heb je iets met de muziek van LIVE en lijkt het je leuk om met... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Meppel (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Bhoss op 21-02-2024, 98 keer bekeken.