Zangers en Zangeressen Gezocht in Brabant

131 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Brabant"

Wij zoeken als splinternieuwe NEW WAVE-band'80/'90 een zanger met enige ervaring. Onze huidige bezetting: Toetsenist en drummer. Wij zitten in de leeftijd tussen 45-60 jr. Het is wel belangijk om te weten dat we UITSLUITEND nummers gaan spelen in de NEW WAVE-stijl, dus zeker geen uitstapjes naar... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Bert! op 12-04-2024, 47 keer bekeken.

Gedreven en enthousiaste zangeres, bassist, gitarist en drummer zijn op zoek naar een dito zanger. We zijn op zoek naar een zanger die de ambitie heeft om volledig voorbereid naar een repetitie te komen. Voor wat betreft het repertoire willen we graag nummers spelen vanaf de jaren 70 en 80 tot de... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Galaxy op 04-04-2024, 62 keer bekeken.

Zanger gezocht voor nieuwe rockband Het doel is om om de week te repeteren en zo'n vijf keer per jaar te knallen op het podium! Met deze band zetten we een kwalitatief goede en strakke show neer! Waar ruimte is voor lol maken, improvisatie en nummers niet per definitie noot voor noot nagespeeld... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Etten-leur (Brabant). Geplaatst door gebruiker aronv op 02-04-2024, 46 keer bekeken.

Sticks on the floor rock/blues /soul cover band. Zijn op zoek naar een ervaren rock zanger/zangeres/ die ons komt versterken. We hebben al een aantal keren opgetreden en het smaakt naar meer!!! Bij ons staat gezelligheid voorop maar wewillen wel serieus muziek maken. Je kunt onze play list vinden... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Robert.nagle op 01-04-2024, 48 keer bekeken.

Best bekeken in "Zanger / Zangeres Gezocht Brabant"