Zangers en Zangeressen Gezocht in Groningen

19 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen"

Hey! ben jij een zanger die een metal band zoekt? zoek nu niet verder! Wij zijn Neonwar! Een combi metal band die verschillende metal genre's speelt. Van trash naar Nu, van Metallica naar System Of A Down. Wij zijn een anonieme band dat betekend dat je muziek maakt en alleen de band weet wie je... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Veendam (Groningen). Geplaatst door gebruiker neonwar op 04-09-2023, 43 keer bekeken.

Ik ben Houdijn Beekhuis, ik ben 25 jaar en woon in Groningen. Ik bedenk als hobby eigen werk waarbij ik gitaar, drums en bas speel. Ik ben op zoek naar iemand die hierbij wil zingen. Het lijkt voornamelijk op progressieve rock / spacerock, denk aan: Pink Floyd, Porcupine Tree, Muse, Anathema. Voor... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker HBeekhuis op 16-05-2023, 177 keer bekeken.

Voor een nieuw projectje zoeken wij een gedrevene metal vocalist. Qua stijl zitten wij in de NWOBHM hoek - denk aan Iron Maiden, Judas Priest, TANK, Tygers of PanTang en soortgelijke bands. Deel jij onze passie voor de oldschool metal en zie je het zitten om de komende tijd materiaal uit te werken?... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker ScoldsBridle op 13-04-2023, 127 keer bekeken.

Onze zangeres deelde ons mede dat ze het niet meer trekt. Druk druk met haar werk. Onze 60-70-80-90-2000-band uit de stad Groningen is op zoek naar een gezellige zanger of zangeres om de band te komen versterken. We willen het podium weer op. We bestaan al enkele decennia en zijn geen broodspelers.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Behringer36 op 13-11-2022, 328 keer bekeken.

Best bekeken in "Zanger / Zangeres Gezocht Groningen"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!