Zangers en Zangeressen Gezocht in Groningen

20 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen"

The Ascending zoekt leden! GENRE: DEATH/ PROGRESSIVE/ INDUSTRIAL METAL. GEZOCHT: DRUMMER, BASSIST/E, GRUNTER. The Ascending is een oud project wat ik vrij recent weer heb opgepakt. Ik ben de afgelopen maand vrij druk geweest met het componeren van nummers. Het gebeurd allemaal in A standaard op 7... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker ROKITZ op 25-02-2024, 31 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zanger/zangeres, het liefst iemand met al bandervaring en die ook 2e (slag)gitaar kan spelen. Wij spelen pop-rock, covers zoals Arctic Monkeys, the Whitest boy alive, Bloc Party, Foo Fighters, maar willen ook graag eigen nummers maken en opnemen. We repeteren... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Judith Paridaen op 19-02-2024, 41 keer bekeken.

Ik ben een producer/dichter/componist die zelf op de laptop mijn eigen muziek maakt. Ik heb een aantal bizarre nederlandstalige gedichten die opvallen door een vreemd woordgebruik - denk Lewis Caroll of Marten Toonder. Ik ben bezig deze gedichten op muziek te zetten. Ik zoek een zangeres die mijn... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen/Haren (Groningen). Geplaatst door gebruiker kwalman op 31-12-2023, 126 keer bekeken.

Hoi allemaal. Wij zijn Sven, Tessa, Jochem en Laurens. We zijn een band die covers spelen van onder andere: Bon Jovi, Guns β€˜N Roses, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, The Cure, The smiths etc etc. We hebben een klassieke line-up met een drummer, bassiste en 2 gitaristen en vocalisten. Alleen zijn... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Laurens4 op 16-10-2023, 253 keer bekeken.

Ik ben Producer en toetsenist en ben op zoek naar zanger en/of zangeres voor projecten en live optredens. Mijn repertoire en muzikale interesses is heel divers (jazz, funk, soul, pop, R&B, rock, latin). Mocht je naast zingen ook een instrument spelen dan is het welkom, geen must wel een pre. Het... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Pieffe op 12-10-2023, 261 keer bekeken.

Hey! ben jij een zanger die een metal band zoekt? zoek nu niet verder! Wij zijn Neonwar! Een combi metal band die verschillende metal genre's speelt. Van trash naar Nu, van Metallica naar System Of A Down. Wij zijn een anonieme band dat betekend dat je muziek maakt en alleen de band weet wie je... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Veendam (Groningen). Geplaatst door gebruiker neonwar op 04-09-2023, 128 keer bekeken.

Ik ben Houdijn Beekhuis, ik ben 25 jaar en woon in Groningen. Ik bedenk als hobby eigen werk waarbij ik gitaar, drums en bas speel. Ik ben op zoek naar iemand die hierbij wil zingen. Het lijkt voornamelijk op progressieve rock / spacerock, denk aan: Pink Floyd, Porcupine Tree, Muse, Anathema. Voor... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker HBeekhuis op 16-05-2023, 278 keer bekeken.