Zangers en Zangeressen Gezocht in Zeeland

3 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Zeeland"

Oproep aan alle getalenteerde zangers en zangeressen in de regio Brabant / Zeeland! Wij zijn op zoek naar een nieuwe leadzanger(es) tussen ongeveer 20 en 30 jaar oud. Wij zijn The Wasting Years, een alternatieve poprockband die vorig jaar werd opgericht met als doel om eigen muziek te schrijven. Onze voormalige zanger heeft besloten de muziek achter zich te laten, maar wij vier willen door! Er liggen heel wat songs klaar om op te nemen en er zijn al twee zelfgeproduceerde singles uitgebracht... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Goes (Zeeland). Geplaatst door gebruiker Ariann op 10-08-2023, 72 keer bekeken.

Coverband met ervaren (oudere) muzikanten zoekt een nieuwe zangeres die het als een uitdaging ziet om zeer uiteenlopende soorten nummers te zingen. Pop, soulnummers met af en toe een rock- en of jazzy nummer. Uptempo, ballads, akoestisch of swingen en uit je dak gaan, als we maar plezier hebben. We bestaan reeds 10 jaar en plezier in het maken van muziek staat bovenaan. We repeteren in Goes zijn met z'n vieren (D-Four) en hebben een traditionele bezetting. We bestaan uit een drummer,... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Goes eo (Zeeland). Geplaatst door gebruiker D-Four and More op 03-03-2022, 126 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!