Zangers en Zangeressen Gezocht in Gelderland

81 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Gelderland"

Hallo zangers, Ik ben op zoek naar een zanger zonder plankenkoorts, die graag het publiek vermaakt. Alles is aanwezig om te repeteren en op te treden. Inclusief vaste geluidsman. Goed zingen (niet vals) is belangrijk, minstens zo belangrijk is het publiek vermaken. Het repertoire, feestgenre, moet... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Ruurlo (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Verschrikkelijk op 22-07-2024, 33 keer bekeken.

Zanger gezocht voor alternatieve rock coverband Wij, (drummer/bassiste/gitarist), zijn op zoek naar een zanger (40+/50+) om samen alternatieve rockmuziek te spelen in de omgeving van Arnhem of Nijmegen. We willen nummers spelen die lekker klinken, die bekend zijn maar ook weer niet uitgekauwd en... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker CeeJee op 12-07-2024, 61 keer bekeken.

We zoeken een zanger voor onze Mantra band So-Han. Sinds 3 jaar spelen we om de week met elkaar (gitarist, percussionist, violist, harmonium, handpan, 2 zangeressen). De percussionist en gitarist zingen ook maar voor de optimale balans zoeken we nog een zanger. We spelen Mantra's in het Sanskriet... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Berg en Dal (Gelderland). Geplaatst door gebruiker arjanpieters@hotmail.com op 04-07-2024, 58 keer bekeken.

Zangers! Wij zoeken jullie! Wij (nog geen naam) zoeken een zanger die qua stem wat lijkt op Chuck Billy of Steve Souza, we zijn een band met al meer dan een half uur aan materiaal en willen graag doorgaan met een zanger erbij! We hebben hele dikke plannen liggen! Dus mocht je het interresant vinden... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Doetinchem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker BoxerMike_ op 27-06-2024, 55 keer bekeken.

Word jij ook blij van muziek uit de jaren '70? Hou je van zowel pop, rock, funk, soul en disco uit die periode? Wij zijn ervaren, enthousiaste muzikanten en spelen nummers van oa. Thin Lizzy, Chic, Fleetwood Mac, ABBA, Queen en Stevie Wonder. We zoeken naar een ervaren Zanger + Zangeres die goed... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker The 70's Road Show op 21-06-2024, 112 keer bekeken.