Zangers en Zangeressen Gezocht in Gelderland

80 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Gelderland"

Beste zangeressen uit omgeving Gelderland!! Kan jij goed zingen en lijkt het je leuk om backing vocaliste te zijn in onze pop en soul band 'Sheer devotion'? -kan jij goed de 2e stem zingen? -hou je van optreden? (1x in de maand) -ben je 2x in de maand beschikbaar op donderdagavond om te repeteren?... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Apeldoorn/Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker juno op 31-03-2024, 46 keer bekeken.

!!!EgoTwister zoekt een zanger!!! Wij zijn een melodic hardrockband, we spelen eigen nummers en covers die we tof vinden. Onze muziek vind je op Spotify en Deezer. Onze smaak is divers, een beetje grungy maar momenteel ontwikkelen we ons in de richting van bands zoals: Shaman’s Harvest, Black Top... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Rossum (Gelderland). Geplaatst door gebruiker sander1988 op 30-03-2024, 39 keer bekeken.

Wij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een extra zangeres om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We zijn op zoek naar een zangere die onze huidige zangeres kan onderstuenen en die de koortjes en de tweede stem in de nummers kan zingen. Daarnaast... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker patrickvalckx op 28-03-2024, 57 keer bekeken.

Hallo, graag zou ik samen met andere muzikanten lichte jazz muziek willen oefenen. Een gewenste samenstelling: pianist of toetsenist, slagwerk, bassist en gitarist, zanger(es). Hierbij denk ik in eerste instantie aan jazzstandards maar zachte populaire muziek behoort ook tot de... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jeffrey54 op 24-03-2024, 62 keer bekeken.

Hey, Wij, ervaren (lead)guitarist en bassist zoeken een strakke drummer en een brute strot voor een nieuw Death Metal project. Wat is de bedoeling ??, heb jij een lekker gevoel bij een stijl die je het beste kan omschrijven als "Tampa meets Stockholm with a heavy twist of Birmingham", oftewel, haal... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Achterhoek/Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Ivan Larsen op 20-03-2024, 40 keer bekeken.

Zangeres gezocht voor opstartende coverband omgeving Apeldoorn. Bassist en ik hebben inmiddels auditant drummers en zoeken nog een zangeres met gezonde portie lef en wat podium-ervaring. Aanwezige muzikanten zijn geen beginnersniveau en hebben veel (podium)ervaring. Het genre wat we zouden gaan... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker ddelange81 op 20-03-2024, 88 keer bekeken.