Zangers en Zangeressen Gezocht in Flevoland

7 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Flevoland"

Zanger(es) gezocht! (Delen wordt op prijs gesteld!) Wij zijn 2sday2, een 5 koppige, veelzijdige, enthousiaste allround coverband met zijn basis in Almere. We spelen nummers van de jaren zeventig tot nu. Zoals de titel al doet vermoeden zijn wij op zoek naar: 1) een zangeres of zanger die zowel Lead... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Leoluiten op 18-10-2023, 111 keer bekeken.

Wij zijn 2sday2, een 5 koppige, veelzijdige, enthousiaste allround coverband met zijn basis in Almere. We spelen nummers van de jaren zeventig tot nu. Zoals de titel al doet vermoeden zijn wij op zoek naar: 1) een zangeres of zanger die zowel Lead als Backing Vocals kan en wil zingen โœ… 2) die... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Leoluiten op 03-10-2023, 101 keer bekeken.

Als bovenstaande namen jou iets zeggen, jij zonder moeite een aantal (niet alle) nummers met kopstem (of falsetto) kan zingen, dan zoeken we jou! FACED! zoekt een entertainer die, samen met onze zangeres Raquel, de bรผhne op stelten zet. Wij spelen al ruim 5 jaar in de huidige bezetting en nu komen... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker faced op 02-11-2022, 114 keer bekeken.

Gitarist, bassist en drummer zoeken een zanger voor onze blues-rock band. Wij zijn allen rond de 60 en hebben een gevorderde niveau. Spelen doen we in een oefenruimte in Zwolle (met uitwijk naar Dronten). Vind je het leuk om achter de microfoon te staan en kan je tegen wat volume, horen we graag... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Dronten/Zwolle (Flevoland). Geplaatst door gebruiker robjas op 28-05-2022, 211 keer bekeken.

Best bekeken in "Zanger / Zangeres Gezocht Flevoland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!