Zangers en Zangeressen Gezocht in Dordrecht

13 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Dordrecht"

ZANGER GEZOCHT????: Wij zoeken een zanger die bij ons wilt komen zingen en die het natuurlijk een frontman durft te zijn. Kan jij een beetje zingen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Senne17 op 16-01-2024, 81 keer bekeken.

Zangeres gezocht voor coverband Volta, we spelen heel gevarieerde covers, we hebben al een repertoire , en willen grotendeels hiermee doorgaan !! we repeteren 1 maal in de 2 weken in Zwijndrecht (later in Dordrecht) we zijn ervaren muzikanten , en willen serieus te werk gaan , en later naar... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker tonkos op 26-08-2023, 213 keer bekeken.

Wij zijn Vaviliøn en wij zoeken een zanger die onze band wilt komen versterken. Wij spelen vooral Classic Rock tot Hard Rock. Wij maken vooral eigen muziek, maar tussendoor veel leuke covers! Dus je moet niet bang zijn om lekker te kunnen experimenteren met geluid. Wij bestaan uit 4 leden:... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker helenagfc op 21-08-2023, 397 keer bekeken.

Hallo, Wij zijn een Blackend/Death Metal band en opzoek naar een vocalist. In onderstaande link hoor je een indicatie wat we zoeken in vocals, heb je zin om eens te komen kijken in Dordrecht. OF ken je iemand waarvan jij denkt die gast/gastin zoekt nog een band. let us know! groetjes Aberration..... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker bassmaniac op 08-12-2022, 159 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Zanger / Zangeres Gezocht Dordrecht"