Zangers en Zangeressen Gezocht in Zuid-Holland

134 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Zuid-Holland"

Vanwege de tijdelijke uitval van onze zanger is MadboX rock coverband op zoek naar een vervanger voor ongeveer 3 maanden. Lijkt het je leuk om elke dinsdagavond in onze eigen oefenruimte in hartje Leiden met eigen parkeergelegenheid voor 3 maanden (of meer) mee te doen? Stuur dan een bericht. We... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker MadboX op 24-11-2023, 47 keer bekeken.

Tom Sparks; gitarist en drummer, is op zoek naar een zanger en bassist, leeftijd ongeveer 30 tot 50 jaar, die vooral live, samen als band een strakke en vette sound kan neerzetten met veel ruimte voor eigen input. Tom Sparks is een groovende soms stevige rock coverband. Tom Sparks speelt o.a.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Robbo Don op 15-11-2023, 76 keer bekeken.

Wij zijn een ervaren coverband (50+) die nummers spelen vanaf eind jaren 60 tot nu. We zijn op zoek naar een enthousiaste zangeres met ervaring, uitstraling en een goede en zuivere stem. We oefenen 1 keer per week in de omgeving van Leiden en hebben een breed en uitgebreid repertoire. Plezier in... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Hendrik20 op 14-11-2023, 63 keer bekeken.

Best bekeken in "Zanger / Zangeres Gezocht Zuid-Holland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!