Zangers en Zangeressen Gezocht in Utrecht

63 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Utrecht"

Wie zijn wij? Wij zijn een gitarist en percussionist die Nederlandse liedjes maken in een eigen stijl. We spelen alleen eigen werk. Wij hebben een oefenruimte in Veenendaal. Wat willen we? Met elkaar liedjes bedenken, maken en ontwikkelen. Liefst meerstemmig. In een vriendschappelijke sfeer met... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Veenendaal (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Hans Dek op 18-04-2024, 24 keer bekeken.

Ik ben Jasper en zoek naar een band om er vooral lol voor te hebben . Richting van muziek is , rage against the machine , Guns Nโ€™ Roses , The white stripes , Bon Jovi , Zelf speel ik cajon Het liefst iemand die in Amersfoort woont en die van Rock muziek houd Graag wil ik een vrienden groep dat... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker S.W.M VonLinn op 05-04-2024, 44 keer bekeken.

Ben jij geรฏnteresseerd in de blues en de folk muziek of misschien in de bluesrock? En ben jij klaar om en iets serieuzere stap te maken binnen de muziekwereld? Kom dan graag bij ons auditeren als eerste zanger! **We spelen al een tijd samen maar zijn nog wel aan het opstarten qua gear huren en... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Nieuwegein (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Enrique0023 op 04-04-2024, 60 keer bekeken.

Wij zijn een Utrechtse rockband en zijn op zoek naar een nieuwe zanger. Ons repertoire bestaat voor het grootste gedeelte uit covers van alle tijden, we hebben ook een paar eigens nummers. We zoeken een energiek persoon die ook bij liveshows een feestje kan neerzetten. Heb je interesse, je bent van... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker tonivasco op 30-03-2024, 98 keer bekeken.

All Round amateur bandje "In the Groove" omgeving Utrecht, repertoire jaren 80/90 tot heden pop en dance classics, zoekt ervaren gitarist en ervaren zangeres. Wij zijn al 25 jaar een band, gemiddelde leeftijd 55+. Gitarist en zangeres zijn gestopt. Wij willen graag verder. Bezetting nu is Drums +... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker In the Groove op 30-03-2024, 63 keer bekeken.