Toetsenisten Gezocht


340 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht"

Hey! Ik ben een gitarist van 25 jaar die het weer eens leuk lijkt om een nieuwe band op te richten. Het lijkt me tof om iets in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz te gaan spelen. Ik speel inmiddels al een aantal jaar gitaar en heb ook in die tijd in een ander bandje... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Hengelo (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Anique op 25-03-2023, 25 keer bekeken.

Hidden Sound System is een nieuwe coverband in de regio Nijmegen die vooral lekkere pop/funk nummers speelt, maar eigenlijk mag alles wat lekker in het gehoor ligt. Wij zijn tussen de 30 en 40 en komen uit de regio Nijmegen. Wij zoeken een nieuwe toetsenist die het leuk vindt om 1x per maand te... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker stangeurts op 24-03-2023, 49 keer bekeken.

Beste lezer(es), Heb jij tijd en de gelegenheid om op de woensdagmiddag met ons, gitarist, bassist en 2 zangeressen, muziek te komen maken. Wij spelen Nederlandse en Engelse covers vanaf de jaren 60. We hebben al een paar optredens achter de rug en er staan er nog een paar in de planning. Keyboard... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Lucky 5 op 24-03-2023, 45 keer bekeken.

Stel je voor: Ondergaande zon, de golven die het strand kussen, mensen die gezellig aan een hapje en een drankje zitten en dan.. Daar kom jij! Jouw atletische vingers zetten de eerste tonen in van een kippenvel verwekkend lied en twee zangeressen ondersteunen jouw prachtige toetsen om volledig tot... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Katwijk zh (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Angela op 24-03-2023, 58 keer bekeken.

Wij zijn gevorderde 55+ muzikanten uit omgeving Rotterdam (drummer, bassist en leadzangeres) met een voorkeur om muziek uit de jaren 70/80 te spelen. Wij zoeken een lead gitarist en een toetsenist om samen in een band muziek te maken. Als je van gezelligheid houd, een team speler ben, goede muziek... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Approachband op 22-03-2023, 58 keer bekeken.

Hoi muzikanten, wij zijn Casper en Dawa en zijn 18 jaar oud. Wij zouden het erg leuk vinden om een bandje te starten en daarvoor zoeken wij nog een zanger, gitarist en toetsenist. Wij repeteren op vrijdag. De nummers die wij als mogelijkheden zien om te gaan spelen staan in de spotify lijst via de... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker ICasperI op 20-03-2023, 39 keer bekeken.

Best Practice zoekt in verband met verhuizingen van de huidige toetsenist een nieuw toetsen wonder. Wij spelen veel jazz covers om er maar een paar te noemen: Mercy mercy mercy Strassbourg Saint denis Killer Joe Pick-up the pieces Maak gerust een afspraak om eens te komen kijken, Voor meer info:... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Wageningen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker djdemkes op 19-03-2023, 48 keer bekeken.

Wij van Joost Mag Het Weten, een professionele nederpopband die al tientallen jaren druk is met optredens door het hele land, van Limburg tot Groningen, zijn nu op zoek naar een vaste toetsenist. Bekijk onze site en laat mij weten of dit iets voor je is zodat we aan de slag kunnen gaan met elkaar!... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Joost op 19-03-2023, 67 keer bekeken.