Toetsenisten Gezocht

317 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht"

Splitterbox zoekt toetsenist(e) (Nijmegen) "Hallo toetsenisten, Wij zijn met onze band SPLITTERBOX opzoek naar iemand die weet wat het betekent om in een band dat gene te brengen waardoor de hele band tot zijn recht komt. Ondersteuning en creativiteit op de juiste plek. We zijn een gitarist,... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Flowin op 19-07-2024, 33 keer bekeken.

Hallo Toetsenist. Wij: Ervaren Zangeressen, Gitarist, Bassist, Drummer, & Geluidsman zoeken een Toetsenist. Een Toetsenist met vooral timing is gewenst. Voor natuurijk om te repeteren, en op te treden. De muziek zal bestaan uit hits met vaak veel meezinggehalte vanaf de jaren 70', tot en met nu... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Rijnmond (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker EddeWerk op 17-07-2024, 46 keer bekeken.

Drummer zoekt toetsenist om uiteindelijk mee op te treden. Heb geen muzikale voorkeur. Het gaat er om dat we het samen gezellig hebben en in de toekomst optredens kunnen verzorgen. Houd van jaren 60/70 muziek. Pop tot rock 'n roll. Zelf heb ik jaren lange ervaring met bandjes en lijkt mij leuk om... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Gosse Postma op 16-07-2024, 32 keer bekeken.

Voor het opnieuw opstarten van een soul en dance classics zoek ik een enthousiaste toetsenist. Ik zoek iemand met commitment en veel enthousiasme die er serieus voor wil gaan. Bedoeling is binnen half jaar volledige setllist te hebben en de buhne op te gaan Setlist wordt gezamenlijk vastgesteld.... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker DC band op 12-07-2024, 42 keer bekeken.

Oproep: Toetsenist(e) gezocht voor Nobody Asked! Hey daar! Wij zijn Nobody Asked, een alternatieve poprockband uit Nederland en België, en we zoeken een nieuwe toetsenist(e) om onze band compleet te maken. Onze invloeden? Denk aan Nothing But Thieves, Muse, Imagine Dragons, Coldplay, Foo Fighters... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Ariann op 11-07-2024, 59 keer bekeken.

KEPLR start in oktober/november 2024 een Roxy Music / Bryan Ferry tribute. Wij zoeken op korte termijn een ervaren en gedreven toetsenist. Repetities zijn 2-wekelijks in omgeving Utrecht. Het streven op korte termijn zijn try-outs in theaters en popzalen in voorjaar 2025. Belangstelling of info?... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Werkhoven (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Keplr op 11-07-2024, 53 keer bekeken.

Een amateurband uit de Zaansteek zoekt een toetsenist en een sologitarist. De huidige 4 mansformatie (65+) bestaat uit een drummer, zanger, slaggitarist/zanger en een bassist. Wij hebben oefenruimte in Zaandam. Muziek uit de jaren 70 en 80 met blues (en rock) invloeden. Wij oefenen 1x per week.... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Zaanstad (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Kayak op 09-07-2024, 47 keer bekeken.

Best bekeken in "Toetsenist Gezocht"