Toetsenisten Gezocht in Drenthe

10 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Drenthe"

Hoi, wij zijn een band in oprichting met als bezetting: drummer, slaggitarist, bassist en zangeres. Leeftijd van de muzikanten is 60 plus maar wij stellen geen specifieke eisen wat betreft leeftijd. We willen muziek spelen die lekker in het gehoor ligt. Dat kunnen ballads zijn en bepaalde nummers... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nieukoop (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Kees-Jan Voortman op 29-09-2023, 5 keer bekeken.

We zijn compleet op de toetsenist na. Ervaren muzikanten van 50+ die een mooie tribute voor The Little River Band willen doen. Doel is optreden, eens per 2 weken oefenen. De leden komen uit alle windstreken van Drenthe waarbij Emmen nu centraal oefenpunt is. Ook kunnen zingen is een pre. Martin,... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Martin v S op 29-06-2023, 83 keer bekeken.

We zijn een drummer en zanger met veel ervaring en willen een John Mellencamp Tribute band starten. Doel: mooie muziek maken en plezier. We zijn 50+, serieus en ervaren maar niet commercieel. Wel met het doel om regelmatig op te treden. Regio Drenthe. We zoeken gitaristen, bassist en... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Martin v S op 14-04-2023, 97 keer bekeken.

(De Lier, Zuid-Holland) Ben jij die leuke toetsenist die van elke repetitieavond (woensdag) weer een feestje maakt? Dan willen we jou graag bij ons gezellige koor van ca 65 leden. Liever vandaag dan morgen even reageren naar muco@lessirenes.nl Of bel even naar 06... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in De Lier (Drenthe). Geplaatst door gebruiker lessirenes op 03-02-2023, 173 keer bekeken.

wij zijn een coverband met 4 leden. gitaris, bassist, zanger en drum. puur een hobbyband maar vinden het leuk om eens op te treden. (meestal 1 a 2 keer per jaar). maar wellicht vaker.. oefenen eens in de 2 weken in Meppel. om ons repertoire wat uit te kunnen breiden zoeken we een extra muzikant 2e... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Meppel (Drenthe). Geplaatst door gebruiker louisjenema op 09-06-2022, 112 keer bekeken.

Hallo toetsenist! Ook zin om lekker muziek te maken? Voor een coverband met nummers uit de top 2000 (Queen, Pearl Jam, The Beatles, Deep Purple, Prince) zijn we op zoek naar een goede toetsenist (2e stem? Helemaal top!). Plezier, lekker spelen en, wanneer de maatregelen het toelaten, optreden!... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker ceegee op 02-02-2022, 191 keer bekeken.

Spot On is een jonge en energieke band, die samenspeelt sinds mei dit jaar. Ons repertoire varieert tussen pop, rock, dance & klassieke covers! Spot On bestaat op dit moment uit een drumster, gitarist, bassist en zangeres. De leeftijden van de bandleden liggen tussen de 18 en 26 jaar oud. Wij zijn... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Meppel (Drenthe). Geplaatst door gebruiker anoukvangeel_ op 17-01-2022, 95 keer bekeken.

Best bekeken in "Toetsenist Gezocht Drenthe"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!