Toetsenisten Gezocht in Groningen

9 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Groningen"

Ben jij die enthousiaste, energieke toetsenist(e) en houd je van feest? Dan willen we jou heel graag toevoegen aan onze band! Wij zijn OFIFTY, een energieke feestband uit Groningen. Zeg je OFIFTY, dan zeg je feest! We wisselen rockmedleys af met ABBA-songs en Nederlandstalige medleys met de... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Lennart op 02-11-2023, 57 keer bekeken.

Onze toetsenist trekt het niet meer. Dus moeten we (60-70-80-90-2000-band uit de stad Groningen) op zoek naar een toetsenist(e) om de band te komen versterken. Je hoeft geen alleskunner te zijn die alles “vol” speelt. Samen met de gitarist, bassist en drummer zorg je op een bescheiden manier... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Behringer36 op 13-09-2023, 115 keer bekeken.

Wij TNF (The New Formation), zijn op zoek naar een toetsenist. Vind je het leuk om bekende en dansbare muziek uit de jaren 70 en 80 te spelen, dan zijn wij op zoek naar jou. Onze formatie bestaat uit: bas, gitaar, drum en zang. We repeteren wekelijks op donderdagavond in... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Harkstee (Groningen). Geplaatst door gebruiker Hussnoesje op 21-05-2023, 130 keer bekeken.

We willen weer los! Fatal speelt lekkere covers met blazers. Van crazy tot tainted love, let me entertain you, my girl, river deep mountain high, ik meen het, signed sealed delivered, walk and don’t look back, smoorverliefd, I wish, 7 nations army. Maar dan met vrolijke blazers, dus vaak met een... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Fatal Injection op 19-01-2023, 203 keer bekeken.

Wij zijn met 4 man een nederpopband begonnen waarbij plezier gezelligheid LOL en toch ook mooie nummers goed willen spelen voorop staat wij zijn tussen de 30 en 40 jaar we bestaan uit een zanger bassist gitarist en een drummer wat we spelen is van de dijk de scène blof doe maar i.o.s enzo de mooie... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Appingedam (Groningen). Geplaatst door gebruiker Nederpop band op 19-01-2023, 133 keer bekeken.

Roots reggae band uit Groningen zoekt toetsenist(e)! We zijn ervaren muzikanten. Ons repertoire bestaat uit covers en eigen nummers. We hebben geen voorkeur voor leeftijd of wat dan ook. Het moet gewoon passen. Er staan best wel veel leuke optredens die we zouden kunnen spelen als we eindelijk weer... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Rootsman op 10-05-2022, 120 keer bekeken.

LL and grand soul station zoekt een keyboard man of vrouw die de sounds voor elkaar heeft en lekker kan grooven. We spelen danceable covers van Chaka Khan tot Billy Eilish . Bezetting met 2 zangeressen, drums, bas ,gitaar en keys dus. We repeteren niet te vaak maar genoeg om alles goed te zetten en... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Remko Deijl op 25-03-2022, 121 keer bekeken.

Best bekeken in "Toetsenist Gezocht Groningen"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!