Toetsenisten Gezocht in Groningen

6 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Groningen"

Ben jij die enthousiaste, energieke toetsenist(e) en houd je van feest? Dan willen we jou heel graag toevoegen aan onze band! Wij zijn OFIFTY, een energieke feestband uit Groningen. Zeg je OFIFTY, dan zeg je feest! We wisselen rockmedleys af met ABBA-songs en Nederlandstalige medleys met de... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Lennart op 02-11-2023, 207 keer bekeken.

Wij TNF (The New Formation), zijn op zoek naar een toetsenist. Vind je het leuk om bekende en dansbare muziek uit de jaren 70 en 80 te spelen, dan zijn wij op zoek naar jou. Onze formatie bestaat uit: bas, gitaar, drum en zang. We repeteren wekelijks op donderdagavond in... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Harkstee (Groningen). Geplaatst door gebruiker Hussnoesje op 21-05-2023, 255 keer bekeken.

We willen weer los! Fatal speelt lekkere covers met blazers. Van crazy tot tainted love, let me entertain you, my girl, river deep mountain high, ik meen het, signed sealed delivered, walk and don’t look back, smoorverliefd, I wish, 7 nations army. Maar dan met vrolijke blazers, dus vaak met een... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Fatal Injection op 19-01-2023, 393 keer bekeken.

Wij zijn met 4 man een nederpopband begonnen waarbij plezier gezelligheid LOL en toch ook mooie nummers goed willen spelen voorop staat wij zijn tussen de 30 en 40 jaar we bestaan uit een zanger bassist gitarist en een drummer wat we spelen is van de dijk de scΓ¨ne blof doe maar i.o.s enzo de mooie... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Appingedam (Groningen). Geplaatst door gebruiker Nederpop band op 19-01-2023, 260 keer bekeken.