Toetsenisten Gezocht in Zuid-Holland

70 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Zuid-Holland"

Nieuwe band zoekt een toetsenist (m/v). De band bestaat uit: Een gitarist (23), bassist (38), en een drummer (38). Wij hebben allemaal bandervaring en podiumervaring. Wij zoeken een toetsenist (m/v) in de leeftijd 25-45. Het genre staat nog niet helemaal vast, maar wij hebben een lichte voorkeur... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Sam1985 op 27-05-2024, 24 keer bekeken.

Wij (zangeres en gitarist) zijn voor een nieuwe rock coverband op zoek naar een bassist, drummer en een toetsenist. We zoeken gedreven muzikanten die snel dingen kunnen oppakken en een professionele instelling hebben. Als je ook backing vocals kunt zingen is dat een pré. We willen een mix spelen... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker S@nder op 23-05-2024, 41 keer bekeken.

Bassist en drummer zoeken ervaren medemuzikanten (vrouw, man 30-70), leadgitaar, zang, (hammond)toetsen en sax, Leiden e.o.. Na het uiteenvallen van onze coverband (blues/rock/pop/soul, 60/70/80) nieuwe doorstart. Muzikale kwaliteit, gezelligheid, ambitie en commitment zijn belangrijke drijfveren.... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Mikegf op 17-05-2024, 49 keer bekeken.

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een toetsenist(e) MOONTRACKS is een bluesrock coverband uit de regio Zoetermeer. Wij coveren nummers van o.a. Beth Hart, The Police, Melissa Etheridge, Anouk, Queen, Krezip, Kane, Ilse de Lange, Kovacs, Black Crowes, Alannah Miles en vele anderen... Lekker in... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker etaildesk@gmail.com op 16-04-2024, 60 keer bekeken.

Ben jij die toetsenist met een voorkeur voor de synth sounds in 80's hits van bijv. Depeche Mode, Tears for Fears, Van Halen, Toto en andere iconen uit die tijd? Laat dan wat van je horen aan ons. We zijn een startup maar wel met een behoorlijke bandervaring (samen en afzonderlijk). Huidige... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Voorschoten (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker THIJS76 op 16-04-2024, 76 keer bekeken.

Voor onze (cover) band zijn we op zoek naar een toetsenist die het leuk vindt om elke dinsdag avond samen te spelen en een enkele keer op te reden. De band bestaat nu uit een zanger/ gitarist, lead gitarist, bassist en zanger/drummer. We zoeken een toetsenist die een goede piano pingel tot een... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Mat69 op 15-04-2024, 63 keer bekeken.

Nightshift22 zoekt een toetsenist met spoed. Wij zijn een band met compleet combo, percussie , 10 a 12 blazers en 2 zangeressen. Wij oefenen op de maandagavond in een perfecte oefenruimte in Nieuw Wetering/Roelofarendsveen. Heb je interesse en wil je meer weten , mail me dan gerust , bellen kan... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Roelofarendsveen (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker PaulPaul op 24-03-2024, 66 keer bekeken.

Hee allemaal, Onze band bestaat uit een zangers, bassist, gitarist, drummer en conga speler. Maar om het wat meer kleur te geven zoeken we nog een toetsenist. Onze muziekstijl is soul, funk, pop en dan zowel oud als nieuwe nummers. Maar staan ook open voor andere in brengen. Ons doel is plezier en... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker MJ__ op 23-03-2024, 84 keer bekeken.