Toetsenisten Gezocht in Gelderland

42 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Gelderland"

Ben jij een getalenteerde toetsenist op zoek naar een muzikaal avontuur? Wij zijn V!BE, een enthousiaste en gedreven coverband met een passie voor feestmuziek, medleys en grote hits. Het doel is om mensen op de dansvloer te laten bewegen en onvergetelijke muzikale herinneringen te creΓ«ren. Met een... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker lurwa14 op 09-04-2024, 32 keer bekeken.

Ben jij een muzikale toetsenist die het leuk vindt om eigen muziek te maken en op te treden? Dan zoeken we jou! Wij zijn de band Art of Almost. Op dit moment zijn we met z’n vieren (zang, bas, gitaar, drum) en spelen vooral eigen werk (met soms een covertje tussendoor). We willen de band... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker EfraimSalari op 01-04-2024, 40 keer bekeken.

Wij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een toetsenist om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We hebben al diverse optredens gepland staan en streven naar ongeveer 20 optredens per jaar. We zijn niet op zoek naar iemand die alle partijen van een... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker patrickvalckx op 28-03-2024, 64 keer bekeken.

Commercieel ingestelde coverband nog op zoek naar een ervaren toetsenist die weet wat spelen is met aanvullende tracks. Allround playlist: pop, dance classics, rock Nederlands, etc. Zo'n 30 optredens per jaar, leuke vergoeding en vooral veel plezier en een goed niveau. Wij zoeken geen pianovirtuoos... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker TITTS op 20-03-2024, 75 keer bekeken.

Hee toetsenist! Ja, jij! We zijn heel hard op zoek naar jou dus hopelijk spreekt deze advertentietekst jou aan. β—‡ Coverband (feestband) in regio Arnhem, repeteren in Zevenaar in een eigen studioruimte. Minimaal twee wekelijkse repetitie β—‡ Repeteren met in-ears. Alleen eigen in-ears zijn al... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Zevenaar (Gelderland). Geplaatst door gebruiker NaomiVischer op 03-03-2024, 62 keer bekeken.

Hee hoi, ik ben Rolinka, zangeres, 49 lentes jong, en op zoek naar een gitarist of toetsenist om samen een muzikaal duo te vormen. Zing al m’n hele leven, in verschillende settings, maar pas 15 jaar geleden ben ik mijn droom gaan waar maken: zingen in een popband. Door allerlei omstandigheden... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Birdie op 25-02-2024, 64 keer bekeken.

Bandleider/arrangeur (50) geen prof maar wel heel veel ervaring, zoekt mensen om een nieuwe formatie te beginnen met voornamelijk blazers. Het niveau is niet zo belangrijk maar het is wel handig als muziek gelezen kan worden en je het instrument beheerst, denk daarbij aan minimaal hafabra A niveau.... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Arnhem e.o. (Gelderland). Geplaatst door gebruiker slagwerker op 20-02-2024, 34 keer bekeken.

Wij (Geezer Gene) zoeken een toetsenist(e) die ook aan backing vocals doet, om zo'n 2 x per maand een middagje te reperteren. Het gaat om eigen werk!.We zijn rond de 50 jaar oud maar hebben een zeer jeugdige inslag, dus leeftijd speelt eigenlijk geen rol. Tot nu toe zijn we met een drummer, een... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Geezer Gene op 19-02-2024, 73 keer bekeken.

Hoi! Wij zijn een beginnende band uit Harderwijk, en hebben net onze eerste paar sessietjes achter de rug. Wegens gebrek aan muzikale vrienden zijn wij echter op zoek naar toetsenist! Even over ons: We spelen voornamelijk Classic Rock, psychedelic rock, etc. Denk Fleetwood Mac, Pink Floyd, Janis... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Harderwijk (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Mayday7417 op 12-02-2024, 64 keer bekeken.