Toetsenisten Gezocht in Gelderland

48 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Gelderland"

Bestaande coverband is op zoek naar een toetsenist. De band bestaat op dit moment uit zangeres, gitarist, bassist en drummer. Setlist bestaat voornamelijk uit pop/rock met uitstapjes naar country en folk. We repeteren op maandagavond in Zevenaar en zijn in de leeftijd 25-40. Doel is plezier maken... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Zevenaar (Gelderland). Geplaatst door gebruiker yorreg op 29-06-2024, 44 keer bekeken.

Wij, AMERICANA-band, zoeken een toetsenist 50plus, aangezien onze toetsenist heeft afgehaakt, omdat hij meer tijd voor zichzelf wil hebben en zijn muziekhobby voorlopig op een laag pitje zet. Als je ook nog een zangstem hebt, wordt het alleen maar mooier. De band bestaat nu uit zangeres,... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Eerbeek (Gelderland). Geplaatst door gebruiker rene1 op 28-06-2024, 57 keer bekeken.

Gereserveerd. Er heeft iemand gereageerd met wie het mogelijk wat kan worden, dus voor dit moment zijn we niet echt meer op zoek. Wij: zanger-gitarist (50+); bassiste (50+) en drummer (60+) zijn een opstartende band. We spelen Country(rock); southern rock en singer songwriter. Denk aan artiesten... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker h.kalkman op 21-06-2024, 50 keer bekeken.

Gezocht toetsenist zanger om een duo te beginnen repertoire in overleg en dan zien we wel ik heb nog geen oefenruimte ik wil wel optreden dus ook graag iemand die dit ook wil het aantal optredens maakt niet wil er gewoon plezier in hebben niet verder dan 20 25 km rondom Hengelo... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Hengelo gld (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Ron 63 op 18-06-2024, 44 keer bekeken.

ERVAREN BLUESROCKBAND 12INCHVERSION ZOEKT EEN ZANGER(ES) EN TOETSENIST(E). WIJ: BASSIST, DRUMMER EN GITARIST ZIJN TUSSEN DE 45 EN 65 JAAR; FIJN ALS DE LEEFTIJD PAST! NAAST DE MUZIKALE KLIK MOET ER OOK SPRAKE ZIJN VAN EEN PERSOONLIJKE KLIK. HET WEKELIJKS REPETEREN OP VRIJDAGAVOND IN ARNHEM MOET EEN... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker harry gubbels op 14-06-2024, 57 keer bekeken.

Wij (2 gitaristen) zoeken voor een nieuw op te richten 80s metal band een drummer, bassist, zanger(es) en eventueel een toetsenist. Geen professionals, maar wel enthousiast graag. Leeftijd 30+. Eigen oefenruimte omgeving Nijmegen. Gerne: Priest, Motorhead, Saxon, Def Leppard, Ratt, Dokken, Thin... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Arnhem / Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker 80metal op 22-05-2024, 64 keer bekeken.

Nederpop coverband zoekt allround toetsenist(e) Nederpop coverband Van Dale uit Nijmegen is een jaar geleden opgericht en bouwt gestaag aan het repertoire. Huidige bezetting: drummer, bassist, gitarist, zanger/gitarist, zangeres. Een greep uit het repertoire: De Dijk, BlΓΆf, Ilse de Lange, Herman... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker elui006@gmail.com op 20-05-2024, 84 keer bekeken.

Best bekeken in "Toetsenist Gezocht Gelderland"