Toetsenisten Gezocht in Utrecht

35 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Utrecht"

Wij zijn een funk, soul, pop coverband (leeftijden 30+) op zoek naar een toetsenist. We bestaan uit een zangeres, bassist, gitarist en drummer. Muziek die we spelen varieert en we laten ons onder andere graag inspireren door funk herinterpretatie van bestaande nummers. We spelen al enige tijd samen... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker rdenijs op 10-09-2023, 105 keer bekeken.

Soulful greetings allemaal! Wij zijn ''What the Funk'' een 4-koppige band bestaande uit een gitarist, bassist, drummer en zangeres en wij zijn met spoed op zoek naar een toetsenist in de regio Utrecht. We zijn een soul-funk band en spelen nummers variërend van Joss Stone tot aan Shayna Steele.... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Cokoni op 05-06-2023, 169 keer bekeken.

Hallo, Mijn naam is Joran, artiestennaam Vinyl-State en ik heb de afgelopen tijd 23 songs gereleased in verschillende stijlen en het is tijd om als band aan de slag te gaan :-) De roots komen van invloeden van bands zoals Coldplay en Muse. Vereisten: - Serieuze instelling, doel is optreden en als... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker joran200 op 24-05-2023, 110 keer bekeken.

Hallo collega-muzikanten. Alles goed? Mijn nieuwe album The New Girl on 51st Street is gereleased in meerdere landen, ik ben weer nieuwe nummers aan het opnemen en ik en mijn band hebben zin om weer live te gaan spelen. Lekker herrie maken! De corona heeft zijn sporen nagelaten en sommige... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker e-willemsen op 12-05-2023, 155 keer bekeken.

Wij zijn Square One, een coverband bestaande uit vijf leden in de leeftijd 23-30 die al een aantal jaar samen voornamelijk rock, pop en een beetje blues speelt. Helaas is onze toetsenist recentelijk gestopt en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste toetsenist die ons wil komen versterken.... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Lopik (Utrecht). Geplaatst door gebruiker SquareOne_6 op 01-03-2023, 100 keer bekeken.

Het zou leuk zijn om weer met wat mensen samen te kunnen spelen. Zelf ben ik een drummer, met de voorkeur voor soul, reggae, hiphop, r&b en soft pop. Zijn er mensen in de buurt met dezelfde interesses? Zo ja, dan weet je mij bij dezen te vinden. Bassist en een toetsenist zijn vooral welkom! Mijn... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker timoroso op 01-02-2023, 206 keer bekeken.

Band zoekt gedreven/ervaren toetsenist. Denk aan repertoire als Dire Straits - Brothers in Arms Santana - Europa Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond Gary Moore - Still Got The Blues etc. ...als Hammond, PIano en Moog niet onbekend zijn voor je!... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Robert_Molema op 31-01-2023, 195 keer bekeken.

Best bekeken in "Toetsenist Gezocht Utrecht"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!