Toetsenisten Gezocht in Utrecht

30 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Utrecht"

Voor ons warm, familiair, koor zoeken wij een toetsenist (tegen vergoeding). Wij repeteren wekelijks op donderdagavond van 20.00 - 22.00 uur. Kijk bij ons profiel voor een omschrijving van ons koor. Benieuwd? Kom kennismaken en sfeer proeven en laat je overtuigen. Contact via... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Leusden (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Generations op 02-06-2024, 72 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar die toetsenist die onze band compleet maakt! De muzikale basis is die herkenbare en vooral dansbare nummers uit de jaren ’80 tot heden. Juist die nummers waarvan we zien dat die ook echt aanslaan bij het publiek; funk, disco, pop, rock. Ben jij die toetsenist die ons kan... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Ronaldbm op 17-05-2024, 77 keer bekeken.

Hi toetsenisten/synthspelers, wij zijn Kwint (29jr, zanger/gitarist), Harm (28jr, bassist), Lauren (27jr, gitarist) en Bob (27jr, toetsenist/synth) en we zijn een alt-indie/synthpop band in Utrecht. Qua stijl denk aan van NATION OF LANGUAGE, FUTURE ISLANDS, THE WAR ON DRUGS en TEN FE tot aan de... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker kwintm op 02-05-2024, 74 keer bekeken.

Wij de Pleasant Groove zoeken een veelzijdige Toetsenist . Leeftijd speelt geen rol , maar wij zijn tussen de 40 en de 60 jaar. Wij zijn 2 maanden geleden begonnen aan een doorstart . En onze band bestaat inmiddels weer uit Zangeres , Gitarist , Drummer en Bassist . Allemaal ervaren muzikanten , We... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker raymmuziek op 21-04-2024, 141 keer bekeken.

Wie zijn wij? Wij zijn een gitarist en percussionist die Nederlandse liedjes maken in een eigen stijl. We spelen alleen eigen werk. Wij hebben een oefenruimte in Veenendaal. Wat willen we? Met elkaar liedjes bedenken, maken en ontwikkelen. Liefst meerstemmig. In een vriendschappelijke sfeer met... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Veenendaal (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Hans Dek op 18-04-2024, 51 keer bekeken.

Toetsenist gezocht voor onze leuke en gezellige coverband! We spelen vooral bekende pop-rock liedjes van vroeger tot nu; bijv. Elvis, Beatles, Doobie Brothers, dansnummers (bijv. Disco Inferno, The Trammps), Doemaar, Michael Jackson tot af en toe wat Rock (bijv. Born to be wild, Muse, Anouk, etc.).... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Baarn (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Linda gitarist op 11-03-2024, 111 keer bekeken.