Toetsenisten Gezocht in Friesland

6 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Friesland"

Hoi! Hou jij van Europe, Van Halen, The Scorpions, KISS, Whitesnake, Guns N' Roses en ACDC? In een flink aantal van onze nummers zitten uitdagende toetsenpartijen. Kun jij naast echt goed toetsen spelen ook een beetje met samples uit de voeten? DAN ZOEKEN WE JOU!! Mocht je ook nog 2e- of 3e stem... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Bolsward (Friesland). Geplaatst door gebruiker Jeroen van der Bij op 17-04-2024, 72 keer bekeken.

OLIVER's ARMY (Elvis Costello tribute band) Zoekt TOETSENIST Band met een theatrale inslag: We proberen Elvis niet te kopiëren maar wel op hem te lijken. Afhankelijk van reacties gaan we oefenen in een oefenruimte in Groningen óf in Heerenveen op de maandag, dinsdag of donderdagavond.... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Heerenveen (Friesland). Geplaatst door gebruiker FabFred op 09-04-2024, 45 keer bekeken.

Goedendag, Sinds kort heb ik het drummen weer opgepakt. Ik merk dat het zonder band plezier en uitdaging mist. Daarom lijkt het mij leuk om samen met anderen een band te beginnen. Zelf ben ik 35 jaar, maar dit komt niet heel precies. Ik houd van bands als Genesis, Metallica, Rollings Stones enz.... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Sumar (Friesland). Geplaatst door gebruiker HBuma op 19-06-2023, 215 keer bekeken.

Hallo! Wij zijn SKATT en zijn op zoek naar een enthousiaste toetsenist (m/v) die onze muziekband (zang, alt- tenor en baritonsax, trombone, bas, gitaar, drums, toetsen) komt versterken! Tijdens de repetities bij Cultuur Kwartier Sneek (1Γ—2 weken op dinsdagavond, Atrium, Sneek) wordt met veel inzet... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Sneek en omgeving (Friesland). Geplaatst door gebruiker Petram op 16-03-2023, 277 keer bekeken.