Toetsenisten Gezocht in Friesland

4 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Friesland"

We zijn drie jongeren, rond de 20, en zijn op zoek naar een gepassioneerde en een enigszins ervaren toetsenist. We spelen graag liedjes van Toto, Al Jarreau, Michael Jackson en andere AOR, 70s/80s en pop artiesten. We hebben een locatie in Sneek om te oefenen. Dus mocht je in de buurt wonen of het niet erg vinden om te reizen en dit spreekt je aan, neem dan contact op zodat we een keer met elkaar kunnen jammen.... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Sneek (Friesland). Geplaatst door gebruiker Luk4ther op 01-08-2023, 87 keer bekeken.

Goedendag, Sinds kort heb ik het drummen weer opgepakt. Ik merk dat het zonder band plezier en uitdaging mist. Daarom lijkt het mij leuk om samen met anderen een band te beginnen. Zelf ben ik 35 jaar, maar dit komt niet heel precies. Ik houd van bands als Genesis, Metallica, Rollings Stones enz. Gitaarwerk maar ook ook het progressieve/melodieuze kan ik waarderen. Mijn bedoeling is om eerst covers te spelen en om later eens te kijken of het zelf lukt om nummers te maken. Als locatie heb ik... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Sumar (Friesland). Geplaatst door gebruiker HBuma op 19-06-2023, 114 keer bekeken.

The Far North bestaande uit gitarist/zanger, bassist, drummer en 2 (achtergrond)zangeressen speelt blues/rock/pop covers. Wij zijn opzoek naar een ervaren toetsenist die een lekkere basis kan neerleggen met o.a. een hammond sound. We spelen nummers van o.a. Eric Clapton, The Sheepdogs, CCR, Stevie Ray Vaughan, The Beatles, John Mayer, Fat Boy Slim. Voor nu vullen we de setlist met covers en daarna willen we ook verder met eigen werk. Het doel voor nu is om toe te werken naar optredens.... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Drachten (Friesland). Geplaatst door gebruiker jeroenlammerts op 05-06-2023, 189 keer bekeken.

Hallo! Wij zijn SKATT en zijn op zoek naar een enthousiaste toetsenist (m/v) die onze muziekband (zang, alt- tenor en baritonsax, trombone, bas, gitaar, drums, toetsen) komt versterken! Tijdens de repetities bij Cultuur Kwartier Sneek (1×2 weken op dinsdagavond, Atrium, Sneek) wordt met veel inzet en lol gewerkt aan het opbouwen van een afwisselend repertoire met nummers van o.a. Amy Winehouse, James Brown, Pointer Sisters, Bruce Springsteen, Carol Emerald, Temptations en Lucky Chops. Heb je... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Sneek en omgeving (Friesland). Geplaatst door gebruiker Petram op 16-03-2023, 158 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!