Toetsenisten Gezocht in Noord-Holland

51 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Noord-Holland"

Door toeval via de muzikantenbank is er een samenstelling van muziekminnende en creatieve mensen ontstaan waarbij een bezige hitclick zich is gaan onwikkelen wie zijn wij een drummer bassist twee zangeressen en twee leadgitaristen die graag zich deze hitclick verder willen onwikkelen we zijn zeer... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker bing op 27-03-2024, 68 keer bekeken.

Wij zijn TrashWood een band met eigen muziek in de stijlen van Rock Pop en Punk. we hebben nu net onze eerste EP opgenomen en gaan deze binnenkort releasen. We treden regelmatig op. En nu willen we graag onze sound uitbreiden met een toetsenist. Leeftijd maakt niet heel veel uit. we zijn zelf... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Zaanstad (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker TrashWood op 11-03-2024, 58 keer bekeken.

Hallo daar muziek liefhebbers! Wij zijn een pop/rock cover band en willen de liedjes die wij spelen versterken met een toetsenist. Het zijn liedjes die passen bij de stem van onze zangeres en bij onze capaciteiten. Alles bij elkaar een mix die zich ontwikkelt en wij vinden het leuk wanneer jij... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker MacDrum op 03-03-2024, 80 keer bekeken.

GEZOCHT TOETSENIST/ KEYBOARD SPELER Voor: The Old Spice Boys The Old Spice Boys is een redelijk ervaren (amateur) (vrienden) band, omgeving Zaanstreek / Amsterdam. De band bestaat ruim 25 jaar en telt 6 personen, 2 gitaristen, bassist, drummer, saxofonist /bluesharp en zanger. Daarnaast een zeer... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Zaanstad (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Jantje Zwart op 01-03-2024, 105 keer bekeken.

SEPTIM zoekt een toetsenist(e). Met zangstem zou helemaal mooi zijn. De huidige bezetting is een gitarist/dwarsfluitist, een gitarist/bassist/accordeonist en een drummer/percussionist. Het repertoire is heel gevarieerd: van jazzy tot sixties en van latin tot eigen composities. We repeteren 1 keer... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker jannanne op 27-02-2024, 84 keer bekeken.

Hallo, Wij, zanger/gitarist, bassist en drummer zoeken een ervaren toetsenist om ons project te versterken met piano en hammond partijen. Doel is het spelen van eigen werk, Nederlandstalig en/ of engels. Ik heb veel nummers geschreven die we samen kunnen uitwerken en podium gereed kunnen maken. Het... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Freezz op 14-02-2024, 78 keer bekeken.

Hoi, Onze band Estrela zoekt met spoed een toetsenist. Onze toetsenist/zanger heeft om gezondheidsredenen af moeten zeggen. Zang is een pré maar geen must. Een bekende producer heeft zijn medewerking toegezegd en wil nummers met ons gaan opnemen in de Sound Vision Studios te Arnhem. Daarna... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Kresjendo op 12-02-2024, 68 keer bekeken.