Toetsenisten Gezocht in Brabant

57 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Brabant"

Helaas is onze rock coverband onlangs gestopt maar ben ik ( de zanger) samen met onze drummer en gitarist een nieuwe band op aan het starten. We zijn nog op zoek naar een toetsenist m/v die het leuk vindt en die de capaciteit heeft het door ons samengestelde repertoire te spelen en het zou mooi... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Uden/Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker Hans C op 03-12-2023, 47 keer bekeken.

Drummer & toetsenist zoeken een mede-DnB producer. Om een paar keer per maand volledig geimproviseerd te jammen. We komen met name handen tekort om bas, rhodes, pads & fx tegelijk te spelen. Zeer goede spullen en ruimte. Eigen synths meenemen wordt gewaardeerd. Leeftijd tussen 25-45 Stuur even een... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker gerwinehv op 24-11-2023, 31 keer bekeken.

Beste toetsenisten! Voor een startend rock project zijn we nog op zoek naar een toetsenist! Leeftijd zo tussen de ongeveer 25 en 35 jaar. Iets ouder of jonger maakt natuurlijk niet uit! Wij zijn een coverband in het genre Rock. Om je een klein beetje een idee te geven welke richting we op willen... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nieuwendijk (Brabant). Geplaatst door gebruiker Vince123 op 16-11-2023, 45 keer bekeken.

Hallo mensen, Wij zijn Skøft een vijfkoppige band uit Waalwijk. We repeteren op de woensdagavond bij Brandstichters in Kaatsheuvel. We zijn op naar een toetsenist om onze band te versterken. We nemen muziek maken serieus en richten op een optreden per maand. We repeteren 2x per maand. Repeteren... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Kaatsheuvel (Brabant). Geplaatst door gebruiker JorisDeJong op 10-11-2023, 67 keer bekeken.

Toetsenist gezocht voor Bluesband te Tilburg. De band bestaat uit zang/mondharmonica, 2x gitaar, basgitaar en drums. We spelen op amateur niveau en repeteren 2x per maand op zaterdagmiddag. We spelen nummers van o.a. Eric Clapton, CCR en SRV. We zoeken een toetsenist die ook op amateur niveau... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Paul76 op 05-11-2023, 48 keer bekeken.

Wij zijn CrasHNo13 uit Tilburg, een 80's synthwave indiepop rock band. Band bestaat nu uit 2 man van begin 40, een zanger/gitarist/bassist/toetsenist en drummer. Nu spelen wij met Ableton Live DAW als ondersteuning omdat wij niet alle instrumenten gelijktijdig kunnen spelen. Wij willen graag in... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker HNo13 op 30-10-2023, 46 keer bekeken.

Beste muzikanten, Ik ben op zoek naar iemand die voor mijn nieuwe single een Hammond partij kan inspelen. Het is een Nederlandstalig rocknummer met stevig gitaarwerk Afstand maakt niet uit, tegenwoordig kan alles digitaal. Ik hoor graag van je! Groetjes,... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker misterberry op 28-10-2023, 62 keer bekeken.

Best bekeken in "Toetsenist Gezocht Brabant"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!