Toetsenisten Gezocht in Limburg

11 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Limburg"

Wij zijn drie door de wol geverfde muzikanten (gitarist, basgitarist en drummer) die een nieuwe blues / rock band aan het starten zijn. Hiervoor zoeken we nog een 2e gitarist of een toetsenist. We spelen geen recht-toe-recht-aan gezapige blues maar blues met ballen maar ook uitstapjes naar echte... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Neer (Limburg). Geplaatst door gebruiker corpsusvitale op 09-04-2024, 55 keer bekeken.

Bassist en drummer van semi professioneel niveau zoeken muzikanten om een nieuwe Nederlandstalige band te starten. Voornamelijk pop/rock Doel: Optredens en heel veel plezier. Het liefste 1 keer in de 2 weken samen repeteren en thuis oefenen. Alles is nog bespreekbaar, dus hebben je interesse... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Hulsberg (Limburg). Geplaatst door gebruiker muziekinlimburg op 12-01-2024, 59 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een toetsenist voor een Meat Loaf coverband. Mijn vorige band is ermee gestopt en ik maak een doorstart. Lijkt het je een uitdaging de nummers van Meat Loaf/Jim Steinman te spelen, stuur mij dan een bericht. Eén keer in de twee weken repeteren in Buchten, de rest thuis... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Buchten (Limburg). Geplaatst door gebruiker Jax99 op 11-10-2023, 149 keer bekeken.

Hallo, Wij ,Zangeres, drummer en gitarist, zijn dringend opzoek naar een toetsenist. We zijn nog maar net begonnen. Onze voorkeur ligt in het maken van eigen muziek in het genre Hardrock met een vleugje metal. Op dit moment sleutelen we stevig aan eigen werk, tevens spelen we 2 covers om erin te... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Parkstad (Limburg). Geplaatst door gebruiker The fox op 09-07-2023, 109 keer bekeken.

Hallo! Wij zijn een (nog) vierkoppige band bestaande uit een drummer, bassist, gitarist en Zangeres alle vier tussen de 25 en de 35 jaar. Wij zitten momenteel nog in onze opstart en zoeken een toetsenist om onze line-up compleet te maken. We zijn op dit moment bezig met wat covers om in te spelen... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Kerkrade (Limburg). Geplaatst door gebruiker RyanBos1996 op 06-06-2023, 88 keer bekeken.

Toetsenist(e) gezocht! Wij van metal band AXETORTION (drummer-gitarist-gitarist-(bassist)) zijn op zoek naar een toetsenist(e)(25/35jaar) met ervaring in de regio Limburg zuid (parkstad). We maken voornamelijk de stijl melodic metal. We gaan ons aleen bezig houden met het maken van eigens songs.... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Kerkrade (Limburg). Geplaatst door gebruiker Marvin op 07-05-2023, 189 keer bekeken.

Wij zijn BOOZZE…een 5 koppige Blues/Rockband en zijn per direct op zoek naar een toetsenist ter verrijking van onze band. De muziek die wij maken is naar ons idee uniek want we vinden het erg leuk om de wat vergeten nummertjes te spelen. Nummers waarvan je denkt; O, ja dat nummer hadden ze toen... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker Edinyo op 14-01-2023, 395 keer bekeken.

Musicband Dial 24 uit Weert zoekt per direct een toetsenist/keyboardspeler. Wij repeteren op woensdag van 20:00 tot 22:00 uur. Ons orkest is een bigbandformatie bestaande uit 21 amateurmusici met een zanggroep van 4 personen. Ons repertoire is vrij breed en varieert van modern, rock, pop, funk tot... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Weert (Limburg). Geplaatst door gebruiker Dial24 op 02-12-2022, 300 keer bekeken.