Toetsenisten Gezocht in Limburg

12 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Limburg"

Runmedown is op zoek naar een toetsenist. Wegens het vertrek van onze vorige toetsenist zijn we weer op zoek naar iemand die of te wel piano of te wel keyboard kan spelen. We hebben een gevarieerd genre uit pop/rock/blues/Nederpop en reggae. We repeteren in Sittard op de woensdagavond. Zie ook onze... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Sittard (Limburg). Geplaatst door gebruiker wieweet op 08-12-2023, 13 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een toetsenist voor een Meat Loaf coverband. Mijn vorige band is ermee gestopt en ik maak een doorstart. Lijkt het je een uitdaging de nummers van Meat Loaf/Jim Steinman te spelen, stuur mij dan een bericht. Eén keer in de twee weken repeteren in Buchten, de rest thuis... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Buchten (Limburg). Geplaatst door gebruiker Jax99 op 11-10-2023, 65 keer bekeken.

Hallo, Wij ,Zangeres, drummer en gitarist, zijn dringend opzoek naar een toetsenist. We zijn nog maar net begonnen. Onze voorkeur ligt in het maken van eigen muziek in het genre Hardrock met een vleugje metal. Op dit moment sleutelen we stevig aan eigen werk, tevens spelen we 2 covers om erin te... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Parkstad (Limburg). Geplaatst door gebruiker The fox op 09-07-2023, 75 keer bekeken.

Hallo! Wij zijn een (nog) vierkoppige band bestaande uit een drummer, bassist, gitarist en Zangeres alle vier tussen de 25 en de 35 jaar. Wij zitten momenteel nog in onze opstart en zoeken een toetsenist om onze line-up compleet te maken. We zijn op dit moment bezig met wat covers om in te spelen... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Kerkrade (Limburg). Geplaatst door gebruiker RyanBos1996 op 06-06-2023, 75 keer bekeken.

Toetsenist(e) gezocht! Wij van metal band AXETORTION (drummer-gitarist-gitarist-(bassist)) zijn op zoek naar een toetsenist(e)(25/35jaar) met ervaring in de regio Limburg zuid (parkstad). We maken voornamelijk de stijl melodic metal. We gaan ons aleen bezig houden met het maken van eigens songs.... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Kerkrade (Limburg). Geplaatst door gebruiker Marvin op 07-05-2023, 85 keer bekeken.

Wij zijn BOOZZE…een 5 koppige Blues/Rockband en zijn per direct op zoek naar een toetsenist ter verrijking van onze band. De muziek die wij maken is naar ons idee uniek want we vinden het erg leuk om de wat vergeten nummertjes te spelen. Nummers waarvan je denkt; O, ja dat nummer hadden ze toen... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker Edinyo op 14-01-2023, 197 keer bekeken.

Musicband Dial 24 uit Weert zoekt per direct een toetsenist/keyboardspeler. Wij repeteren op woensdag van 20:00 tot 22:00 uur. Ons orkest is een bigbandformatie bestaande uit 21 amateurmusici met een zanggroep van 4 personen. Ons repertoire is vrij breed en varieert van modern, rock, pop, funk tot... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Weert (Limburg). Geplaatst door gebruiker Dial24 op 02-12-2022, 261 keer bekeken.

Gezocht toersenist voor blues band in Venlo De Cobbler blues band uit Venlo is op zoek naar toetsenist, de voorkeur gaat natuurlijk uit naar een toetsenist met een Hammond, maar is geen must. Belangrijk voor ons is dat het klikt. De Cobbler blues band bestaat momenteel uit een zanger, gitarist,... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker TwanLinders op 13-10-2022, 92 keer bekeken.

Wij, Chill Unlimited, uit Venlo -Tegelen, zijn op zoek naar een ervaren en gezellige toetsenist of toetseniste. We spelen covers uit de jaren 70-80-90 tot heden. Vaste repetitieavond op woensdag in een eigen, luxe repetitieruimte. We treden 10-15 keer per jaar op bij divere gelegenheden. Van cafe... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker W.Boonen op 04-07-2022, 133 keer bekeken.

Hey, mijn naam is Noah Milo en samen met mijn band zijn wij opzoek naar een Toetsenist! Het doel is om met eigen werk aan de slag te gaan. Ons genre is Pop. Onderin dit bericht staat een link waarbij je mijn songs kunt beluisteren. Ons plan is om veel op te treden, richting wedstrijden te gaan en... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Noah Milo op 23-06-2022, 90 keer bekeken.

Best bekeken in "Toetsenist Gezocht Limburg"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!