Toetsenisten Gezocht in Overijssel

26 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Overijssel"

Ben je een toetsenist(e) uit de grensstreek, en heb je zin/tijd om deel uit te maken van een nieuwe progrockband? Lees dan nu verder! Wij zijn Fred (bassist), Marijn (gitarist/componist), Niels (drummer) en Sofie (zangeres), en samen zijn wij de band Xenotime. Wij maken originele muziek, met een... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Regio Twente (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Malesc op 14-06-2024, 37 keer bekeken.

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een industrial metal band te beginnen. We zoeken een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Anique op 10-06-2024, 28 keer bekeken.

Wij zijn als band inmiddels een half jaar aan de slag. Twee zangeressen, twee gitaristen, een bassist en een drummer die allemaal de nodige ervaring hebben. Gemiddelde leeftijd rond de 50, de zangeressen zijn uiteraard altijd 38 gebleven. We hadden een geweldige toetsenist, maar die is helaas... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Borne (Overijssel). Geplaatst door gebruiker StickyFingers op 12-03-2024, 175 keer bekeken.

Helaas heeft onze toetsenist vanwege privéomstandigheden besloten om te stoppen. Wij zijn per direct op zoek naar een vervanger. Wij zijn SAVEUR, een recent opgerichte coverband uit de omgeving van Staphorst ( zanger, zangeres, gitarist, bassist en drummer/percussionist. Een website is nog in de... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Staphorst (Overijssel). Geplaatst door gebruiker drumperko op 07-01-2024, 142 keer bekeken.

Desert Kings uit Enschede, is op zoek naar een creatieve Toetsenist. Onze genre is een mix van Seattle rock, stevige rock, desert rock met een progressief randje. Je hebt veel ruimte om je eigen creativiteit kwijt te kunnen in ons eigen werk en toekomstige nummers. Van stevige Hammond sound tot... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker thecrow op 24-11-2023, 158 keer bekeken.