Gitarist zoekt Band

443 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band"

Beste mensen, Mijn naam is Bart en ik ben 23 jaar. Ik speel gitaar en ben opzoek naar leeftijdsgenoten om een hard rock/heavy metal/ glamrock band te starten. Bands waar ik graag naar luister en op meespeel zijn Mötley Crüe, Ratt, Guns n Roses, Van Halen, Judas Priest, Y&T, Iron Maiden en nog... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Hilversum (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker LangharigTuig op 21-09-2023, 3 keer bekeken.

Gitarist met ruime live en studio ervaring, goed geluid en gezond dosis humor zoekt aansluiting bij een bestaande band met optredens. Ervaring met verschillende genres...rock,pop,tribute,blues,soul, funk enz... Zoek je iemand die snel de band op de planken kan helpen, dan ben ik je... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Geleen eo. (Limburg). Geplaatst door gebruiker Xander Ale op 21-09-2023, 8 keer bekeken.

Hallo, Ik ben een allround gitarist in de 50 en zoek een top 100 (jaren '80, '90, '00) coverband met gevorderde muzikanten in de omgeving (Apeldoorn / Zwolle / Deventer) Ik ben geen broodspeler en zoek daarom een leuke band met +/- 15 optredens per... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Heerde (Gelderland). Geplaatst door gebruiker seventhgear op 20-09-2023, 43 keer bekeken.

Hi, Britse guitarist, creative, 54, looking to join a cool ;) band in the regio Arnhem. Im a bit rusty as I haven't played 6 string for a while but im a competent passionate (hobby) musician. I also like to write songs in English when the mood takes me. Into the Black Keys, Gas Coombes, Artis... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Taff op 20-09-2023, 26 keer bekeken.

Goededag. Mijn naam is Luuk ik ben 17 jaar en ik speel al een langere tijd gitaar. Ik wil voor het eerst in een band dus ben jij een blij en positief persoon kom erbij. Ik speel vooral grunge denk aan nirvana,alice in chains en pearls jam. Ook maak ik zelf muziek dus we kunnen kijken of we zelf ook... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Andijk/hoorn (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Luuk met zijn ligthart op 19-09-2023, 26 keer bekeken.

Mijn naam is Paul, gitarist (elektrisch) en ik ben op zoek naar een bestaande band of mensen om samen een band mee te starten. In eerste instantie om een mooi repertoire op te bouwen en om eventueel later ook op te treden. Ik speel het meest op een Les Paul over een buizenversterker. Ik ben 46 jaar... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Hoogland (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Paul_Guitar_033 op 19-09-2023, 44 keer bekeken.

Ik ben Willem en ik ben op zoek naar een band of mede muzikanten om een band te formeren. Ik speel zelf al een geruime tijd gitaar en ik wil nieuwe eigen werk maken, dus geen covers. Mijn voorkeur voor de muziekrichting is prog rock, symfonische rock, ambient en filmische sferen. Een nummer mag van... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker HaMWiL op 18-09-2023, 34 keer bekeken.

Beste muzikanten Mijn naam is Marcel ik ben 38 jaar en ik ben op zoek naar een band of bandleden om met elkaar muziek te maken. Het liefst eigen werk en geen covers. Ik speel zelf al meer dan 9 jaar gitaar. Mijn muziek smaak is erg breed maar favoriet is toch wel rock, indie, post punk. Bands die... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker marcelvt85 op 18-09-2023, 35 keer bekeken.

Hi, Na jaren te hebben gespeeld in black en death metal bands, ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ben 30 jaar oud en gitarist, maar speel tegenwoordig ook veel bas. Speel nu zo’n 17 jaar en heb in meerdere bands podiumervaring op mogen doen als slag- en leadgitarist. Ben inmiddels ook... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker JobTilburg op 14-09-2023, 68 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!