Gitarist zoekt Band


466 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band"

Mijn naam is Sander, 28 jaar oud uit Zwolle. Momenteel zoek ik een band/band in oprichting in omgeving Zwolle die eigen nummers wilt maken. Zelf heb ik wel bandervaring maar helaas niet zo veel podiumervaring. Mijn favoriete speelstijl is rock/hard rock. Denk aan RHCP tot Guns n Roses. Speel nu... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Sander038 op 25-03-2023, 36 keer bekeken.

Ervaren gitarist van 54 zoekt aansluiting bij bluesband of muzikanten om een nieuwe bluesband te starten. Voor mij gaat het wel om het plezier om samen muziek te maken en af en toe/ met enige regelmaat ook optreden. Hou van verschillende bluesstijlen zoals BB King, Cuby, Robben Ford, Gary Moore,... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Hoogezand/Veendam/Groningen/Assen/Zuidlaren (Groningen). Geplaatst door gebruiker a.c.barth@umcg.nl op 22-03-2023, 72 keer bekeken.

Mijn naam is Dario en ik ben 19 jaar, bijna 20. Ik ben een gitarist die opzoek is naar een band van mijn leeftijd. Ik speel nu in een rock/hardrock band. Mijn genres zijn rock, hardrock en metal. Mij lijkt het leuk om in een metal band te spelen. Dus als je interesse hebt e-mail mij:... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker DarioMariano op 22-03-2023, 52 keer bekeken.

Heyhoi, Deze 26 jarige gitarist is op zoek naar een bandje dat regelmatig repeteert en zin heeft om af en toe op te treden. Mijn naam is Maarten, en speel inmiddels 12 jaar elektrische gitaar. Momenteel ben ik veel bezig met artiesten als The Smiths, Radiohead, Queens of the Stone Age, The... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker MaartenHa op 21-03-2023, 60 keer bekeken.

Hallo, Mijn naam is Déàn en ik ben op zoek naar een metalband in de regio Parkstad. Zelf speel ik veel metalcore / trash-metal en een beetje NU-Metal. Ik ben 19 jaar oud en als je een indicatie wilt van wat ik kan spelen, kijk dan op mijn instagram: @boneless_god. Het liefst zou ik muziek in de... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Parkstad (Limburg). Geplaatst door gebruiker Déàn13 op 21-03-2023, 39 keer bekeken.

Ervaren solo/slag gitarist(56) zoekt amateur rock-band met enige ervaring. Genre: rock, rock and roll, blues rock, classic rock, rockabilly Bij voorkeur eens per 2 weken oefenen/repeteren Tevens skills voor achtergrondzang. Omgeving Hengelo/Delden... Of een ervaren zanger(es), bassist, toetsenist... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Hengelo/Delden (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Andries teunissen op 21-03-2023, 66 keer bekeken.

Beste! Mijn naam is Daan 31 jaar. Na veel zelf te hebben gespeeld en nummers schrijven opnemen etc. Wou ik verder ontwikkelen in een band. De stylen die ik graag bespeel zijn : Metal, Rock, Punk etc. Enkele voorbeelden waarmee ik graag mee speel of nummers van oefen. Gojira, BFMV, Atreyu, Papa... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Hoorn nh (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Daan S op 21-03-2023, 43 keer bekeken.

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Gitarist-947 op 20-03-2023, 43 keer bekeken.

Mijn naam is Egbert en ben na jaren de gitaar te hebben laten verstoffen weer begonnen met spelen. Toendertijd in een metalband gezeten met de nodige optredens met veel plezier. Ik ben weer druk aan het oefenen om de vingers weer soepel te krijgen, en nu een jaar later gaat dit prima Zelf vindt ik... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Soest (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Egbert op 20-03-2023, 44 keer bekeken.