Gitarist zoekt Band

445 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band"

Gitarist zoekt band, bestaand of in oprichting. Wat heb ik je te bieden: Rock, blues, fusion, funk, countryrock. Altijd in dienst van het nummer en het bandgeluid. Dus functionele melodielijnen, solo’s, accenten en ritmes. Als het maar swingt en een beetje stevig is en voor de gezelligheid.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker GSGKH op 12-04-2024, 17 keer bekeken.

Ik zoek een band, een leuke band. Hardrock, Metal, Punkrock, Pop, Blues of Nederlandstalig? Maakt niks uit, als er maar plezier gemaakt wordt. Ik heb een sterke voorkeur voor bands die eigen werk spelen, want ik vind het ook geweldig om muziek te schrijven. Ik speel gitaar en basgitaar, maar de... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Daan van der Rol op 10-04-2024, 43 keer bekeken.

Hoi Robin hier 22 jarige gitarist/bassist vanuit Geleen Speel nu 2jaar gitaar bas 1jaartje pas Maar ben opzoek naar mensen die ook een beetje dezelfde muziek interesses hebben en die stoner doom/ sludge muziek willen maken. Ben ook een grote hip/hop fan dus heb ook veel influences vanuit daar... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Geleen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Robinj op 10-04-2024, 27 keer bekeken.

Ik ben Matthys Nijmeijer, 17 jaar oud. Ik speel 12 jaar lang gitaar en daarnaast zing ik. Ik speel in een band waarin er van RHCP tot Arctic Monkey’s tot Beatles tot Ozzy Osbourne wordt gespeeld en meer. Ik ben alleen net iets meer gemotiveerd waardoor ik graag andere mensen wil vinden waarbij... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Matthys op 09-04-2024, 28 keer bekeken.

Joo, Ik ben Mike en ik ben een 20 jarige gitarist. Ik luister/speel voornamelijk metal en rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld Metallica, Megadeth en Boston. Ik zou het leuk vinden om met iemand wekelijks of om de week gitaar mee te spelen, zodat ik een betere muzikant kan worden. In de... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Harmelen (Utrecht). Geplaatst door gebruiker mike1 op 05-04-2024, 35 keer bekeken.

bluesrock gitarist met de nodige jaren ervaring...ik ben al wat ouder van bouwjaar 1952 maar bepaald geen ouwe lul..,. ik ben op zoek naar een bluesband muzikanten die graag wil spelen...lekker alle kroegen langs en dampende blues spelen of waar dan ook... fun is een belangrijke... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nieuwegein e.o. (Utrecht). Geplaatst door gebruiker renske91 op 04-04-2024, 28 keer bekeken.

Hallo allemaal ik ben Sem! Ik ben 14 jaar. Ik ben een gitarist die ongeveer 1,5 jaar speelt. En ik wil graag in een band. Het lijkt me super leuk om te doen! Hier is mijn telefoon nummer: 0610960533 als ik wat voor jou ben app me dan! Ik speel elektrische en Spaanse gitaar. Ben zelf een grote Queen... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Semmetje op 04-04-2024, 27 keer bekeken.