Gitarist zoekt Band in Overijssel

27 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Overijssel"

Gitarist, man, 60, eeuwig jong, zoekt na verhuizing naar Zwolle muzikanten die houden van groovy muziek. Ook om live te spelen. Maar vooral ook om zelf op te nemen. Sinds corona leg ik me toe op homerecording met n mobiele recorder en microfoons. Ik houd veel van eigen muziek maken maar covers ook... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Haye op 03-04-2024, 47 keer bekeken.

Beste lezers, Mijn naam is Sander, 29 jaar en ben wonend te Zwolle. Ik speel nu ongeveer 10 jaar elektrisch gitaar. Heb enige bandervaring, jaar of 3 totaal. Momenteel al wel contact met mensen om een band samen te vormen, maar ik zou graag nog iets er bij willen. Mijn muzieksmaak is erg breed, van... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Sander038 op 10-03-2024, 62 keer bekeken.

Hallo, Mijn naam is Gijs en ik ben 46 jaar oud. Met veel passie neem ik muziek op in mijn homestudio. Ik speel rockmuziek en ben elektrisch gitarist. Daarnaast zoek ik mensen die het ook leuk vinden om samen muziek te maken. Mijn invloeden zijn o,a: Dream theater, Threshold, Seventh wonder, Europe,... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Gijs prog op 31-01-2024, 108 keer bekeken.

Hoi, ik ben Roosmarijn en ik ben op zoek naar een bandje in de buurt van Hattem of Zwolle. Ik ben 16 en ik speel nu twee jaar gitaar. Ik hou zelf vooral van Rock muziek maar andere genres sta ik ook voor open. Ik speel het liefst ritme gitaar maar ik kan ook wel een beetje lead gitaar en basgitaar... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Hattem en Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Roosmarijn op 27-09-2023, 105 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Zara, 17 jaar en kom uit Zwolle. Ik speel nu bijna 10 jaar gitaar en ben opzoek naar een bandje om samen muziek mee te maken. Opreden en eigen muziek maken lijkt mij mega gaaf om te doen! Ook vind ik covers spelen super leuk om te doen! Ik hoop met deze advertentie een leuk en vooral... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Zaravv op 04-09-2023, 151 keer bekeken.