Gitarist zoekt Band in Gelderland

63 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Gelderland"

Gitarist (54jr) woonachtig in Arnhem, niet zo heel ervaren met optreden maar speel wel al 25 jaar gitaar. 100% inzet en gepassioneerd. Ik zoek aansluiting bij een band of band in wording in de omgeving van Arnhem. Genre indie/rock/americana/brit-pop (all with a bit crunch) en alles wat er tussen... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Taff op 24-09-2023, 44 keer bekeken.

Hallo, Ik ben een allround gitarist in de 50 en zoek een top 100 (jaren '80, '90, '00) coverband met gevorderde muzikanten in de omgeving (Apeldoorn / Zwolle / Deventer) Ik ben geen broodspeler en zoek daarom een leuke band met +/- 15 optredens per... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Heerde (Gelderland). Geplaatst door gebruiker seventhgear op 20-09-2023, 52 keer bekeken.

Ik ben een slaggitariste van 37 jaar, woon in Elburg en ben op zoek naar een band. Vroeger wel in een band gespeeld en ook wat optredens gedaan, maar toen de drummer stopte en ik zwanger was heb ik het voor het moment even op pauze gezet. Dat heeft even geduurd, zoonlief is inmiddels bijna 8..... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Elburg (Gelderland). Geplaatst door gebruiker RockinRoxx op 10-09-2023, 59 keer bekeken.

Mijn naam is Rik, 24 jaar en ik ben op zoek naar een leuk bandje om mee muziek te maken. Dit kan een bestaande band zijn, maar het lijkt me leuk om er een op te zetten. Ik speel zowel akoestisch (fingerstyle) en elektrisch. Ik ben een groot liefhebber van (alternatieve) Rock, waarbij je moet denken... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Arnhem/Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Rikvdalen op 07-09-2023, 76 keer bekeken.

Hallo mijn naam is pim ik ben 16 jaar oud en ben zelf al voor 1.5 jaar drummer en kan al veel liedjes mee drummen mijn inspiratie komt van rammstein, gwar, system of a down en lordi en dat zijn er nog maar een paar als je gitarist, bassist of zanger bent reageer dan graag op mijn advertentie... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Arnhem nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Pim1234 op 26-08-2023, 63 keer bekeken.

Ik ben een slaggitarist van 35 jaar oud uit Doetinchem. Na het spelen in diverse metalbands, ben ik me nu aan het richten op black metal. Ik zoek in eerste instantie een gitarist, bassist, en/of drummer om mee te jammen, om te bekijken of de muzikale klik er is. Op termijn wil ik graag een band... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Achterhoek (Gelderland). Geplaatst door gebruiker BM88 op 19-08-2023, 56 keer bekeken.

Hey mede-muzikanten, Ik ben Sepp, een enthousiaste gitarist van 26 die zich vooral laat inspireren door bluesmuziek. Ik speel sinds m’n achttiende gitaar. Oorspronkelijk was ik vooral een Ed Sheeran fan maar die liefde heeft via John Mayer - als een soort gateway drug - vrij snel plaats... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Sezenwes op 28-07-2023, 106 keer bekeken.

Hallo allemaal, Ik ben Marco, en 56 jaar. Ik kom uit Doetinchem. Heb in verschillende bands gespeeld. Dus veel optredens gehad. Mijn voorkeur gaat uit naar pop/rock/alternatief. Mocht je belangstelling hebben stuur dan gerust een mailtje. Groet... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Doetinchem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Di Marco op 02-07-2023, 105 keer bekeken.

Hoi, ik ben Liam, 17 jaar, en ik ben op zoek naar een band om mee te spelen. Ik speel zo’n 5 jaar gitaar en wil in een vaste band spelen. Ik ben erg divers in wat ik kan spelen, maar het liefst speel ik (blues)rock. (Denk aan Hendrix, Cream, Led Zeppelin) Cover band en eigen materiaal vind ik... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Liam17084 op 10-06-2023, 84 keer bekeken.

Best bekeken in "Gitarist Zoekt Band Gelderland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!