Gitarist zoekt Band in โ€˜s-Hertogenbosch

3 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in โ€˜s-Hertogenbosch"

Ik ben slaggitarist, 65+ en zoek een band die 50/60/70ties muziek wil spelen. Uitstapje naar recenter werk ook prima. Ik kan evt. nog een backing vocal toevoegen. ------------------------------------------------------------------------------ ---------------------------------------------------------------------------------... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in 'S-HERTOGENBOSCH (Brabant). Geplaatst door gebruiker Odin230 op 28-02-2024, 26 keer bekeken.

Hoi allemaal, Mijn naam is Max (27) en ik ben op zoek naar een band om regelmatig, bij voorkeur tweewekelijks, te repeteren en samen toe te werken naar optredens. Het liefst aan een band die net als ik graag eigen nummers schrijft, maar ik sta ook open voor het werken aan covers. Leeftijd is voor mij niet zo belangrijk; de klik binnen de groep en de locatie van de repetities wel! Bij voorkeur regio 's-Hertogenbosch of Tilburg, Eindhoven, Utrecht. Ik heb hier en daar wat podiumervaring opgedaan,... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in 'S-HERTOGENBOSCH (Brabant). Geplaatst door gebruiker MaxSomers op 14-02-2024, 66 keer bekeken.

Hey! Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Niels, 25 jaar en woonachtig in 's-Hertogenbosch. Ondertussen ben ik al zo'n 14 jaar gitarist en heb ik me de laatste 5 jaar bezig gehouden met ook de productie kant van de muziek. Een stukje ervaring met opnemen van gitaar- (en bas)partijen heb ik dus zeker wel. Mijn voorliefde in de muziek gaat sterk uit naar metal; hoe heftiger hoe beter :^). Over de jaren heb ik heb al een aardige catalogus van muziek bij elkaar geknutseld, waarvan ik... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in รขย€ย˜s-Hertogenbosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker NilesUte op 09-05-2022, 1076 keer bekeken.