Gitarist zoekt Band in Apeldoorn

7 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Apeldoorn"

Hallo, Ik ben een redelijke gitarist van 28 jaar. Op dit moment heb ik geen band. Ik zou graag weer willen spelen! Ik ben van origine een basgitarist. Maar als slaggitarist kan ik ook zeker uit de voeten. Hier en daar een solo gaat ook nog wel! Ik speel vooral het oudere genre, bijv. Chuck Berry,... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker tommes op 01-06-2023, 199 keer bekeken.

Hi! Mijn naam is Lukas, ik ben 27 jaar oud en ik ben op zoek naar een metal/metalcore/o.i.d. -band waarin ik mensen blij kan maken met vette riffs en lekkere breakdowns. Ik speel nu ruim 3 jaar gitaar en ik speel vaak meerdere uren per dag. Momenteel maak ik graag covers van mijn favoriete muziek... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker mrlukasbos op 24-05-2023, 187 keer bekeken.

28 jarige gitarist die nu 4 jaar gitaar speelt! beetje gek ben ik wel! Dus wat feestelijke muziek is zeker gewenst! ;) ik zoek een leuke band om dus niet te langzame nummers te spelen Ik houd van Dance/dancefunk/jazz en eventueel ook goede legendarische rock! mijn interesse is zeer breed!! Dus... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jaspermeinen op 23-05-2023, 210 keer bekeken.

Hey ik ben Lars, ik ben een 20 jarige gitarist en zoek een rock band om mee te spelen. Ik sta open voor een nieuwe band oprichten en om bij een bestaande band toe te treden. Als je intresse hebt in een jam, stuur me een mailtje op larsketting01@gmail.com... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Lars013 op 09-08-2022, 246 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Sjors, 22 jaar en speel nu zo'n beetje 9 jaar elektrische gitaar. Ik speel vooral rock, blues en metal maar ben voor de meeste dingen wel in zolang het leuk om te spelen is. Ik ben erg fanatiek en veel bezig met muziek de hele dag. Stuur me vooral een bericht als je wat wilt horen.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker sjorsTea op 11-06-2022, 270 keer bekeken.