Gitarist zoekt Band in Drenthe

21 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Drenthe"

Sixties band is nog steeds op zoek naar een slaggitarist die bekend is met muziek uit de jaren 60,70 en 80 instrumentaal en vocaal. Wij oefenen op maandagavond in S-Gravenzande, mocht de interesse hebben neem dan vrijblijvend contact met mij op. muzikale groet... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam enz. (Drenthe). Geplaatst door gebruiker atlantis1 op 06-03-2024, 39 keer bekeken.

Gitarist (50+) zoekt band in de omgeving Assen. Reistijd 30 minuten maximaal. Voorkeuren Rock, Pop, Blues, van de 60's tot heden. Anders opties zijn ook bespreekbaar. Coverband of eigen nummers. Een nieuwe band oprichten is ook een optie. Ik zoek mensen die al wat ervaring hebben in de muziek.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Firebird2020 op 04-02-2024, 89 keer bekeken.

Hallo! Ik ben Dewin Prins en ik ben 23 jaar oud (bijna 24) en ik speel nu zo ongeveer 14 jaar gitaar. Ik ben opzoek naar een bandje om mijn muzikale passie met andere te delen en ook omdat ik het podium gigantisch mis. Genres vallen voornamelijk onder: Classic Rock T/M Heavy Metal. Dus denk aan... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nieuw Amsterdam (Drenthe). Geplaatst door gebruiker dewinprins op 06-01-2024, 116 keer bekeken.

hallo, ik ben Jim, 32 jaar. speel nu al een flinke tijd gitaar, maar doe er te weinig mee qua vervolg. ik heb sporadisch wel eens meegedaan aan jamsessies en dergelijke.. maar het is gewoon te weinig, ik wil meer spelen en genieten dan dat! ik speel voornamelijk pop/rock/blues/jazz maar ik waardeer... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Gouderak (Drenthe). Geplaatst door gebruiker jim2691 op 09-08-2023, 216 keer bekeken.

Gitarist zoekt band. Eerst voor de fun en jammen daarna misschien ook optreden. In de stijl van Camel, Pendragon, Millenium. Melodieuse rock geen heavy metal. Wel covers maar ook eigen nummers proberen te maken. En plezier in het muziek maken dat is het... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Witteveen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Roel B(lues) op 19-07-2023, 181 keer bekeken.

67 jaar en pensioen, wil weer wat doen. Liefst eigen nummers classic rock/ stevige blues jaren 70 vibe. Meer voor de gezelligheid en lol dan grote ambities. Ik heb zelf geen oefenruimte wel de benodigde gear. Ben benieuwd....! Joo! groetnn, Egbert... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Norg/roden (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Egbertdus op 30-06-2023, 267 keer bekeken.