Gitarist zoekt Band in Drenthe

18 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Drenthe"

Mijn naam is Damian 20 Jr , en speel nu 3 jaar gitaar en piano. Ik ben opzoek naar iemand die eventueel een band wil starten… mijn genres zijn voornamelijk Blues,Rock,Soul,Reggea,Funk. Maar ook Country en Jazz. Delen wij dezelfde smaak en lijkt het je wat? Stuur me een Dm op insta.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker DaFi op 09-10-2023, 59 keer bekeken.

hallo, ik ben Jim, 31 jaar. speel nu al een flinke tijd gitaar, maar doe er te weinig mee qua vervolg. ik heb sporadisch wel eens meegedaan aan jamsessies en dergelijke.. maar het is gewoon te weinig, ik wil meer spelen en genieten dan dat! ik speel voornamelijk pop/rock/blues/jazz maar ik waardeer... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Gouderak (Drenthe). Geplaatst door gebruiker jim2691 op 09-08-2023, 108 keer bekeken.

Gitarist zoekt band. Eerst voor de fun en jammen daarna misschien ook optreden. In de stijl van Camel, Pendragon, Millenium. Melodieuse rock geen heavy metal. Wel covers maar ook eigen nummers proberen te maken. En plezier in het muziek maken dat is het... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Witteveen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Roel B(lues) op 19-07-2023, 92 keer bekeken.

67 jaar en pensioen, wil weer wat doen. Liefst eigen nummers classic rock/ stevige blues jaren 70 vibe. Meer voor de gezelligheid en lol dan grote ambities. Ik heb zelf geen oefenruimte wel de benodigde gear. Ben benieuwd....! Joo! groetnn, Egbert... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Norg/roden (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Egbertdus op 30-06-2023, 114 keer bekeken.

Hallo, ik ben Jaleesa en mijn vriend zoekt een band. Zijn naam is Stijn, 19 jaar. Hij speelt de elektrische gitaar en is super goed. Wat hij zoekt zijn bandleden die houden van bands als Motley Crue en ook wel zulke outfits willen dragen. Je kan mij berichten voor meer info of filmpjes van zijn... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Hoogeveen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker jaleesa op 11-06-2023, 121 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Michael. Ik ben 41 jaar en woon in zuid Beijerland. Ik ben sing en songwriter en ben op zoek naar muzikanten om een band te starten. Mijn invloeden zijn: The Beatles John Lennon Nirvana Radiohead Talk talk Ik beschik over eigen muziek en opnames. Ons doel is zeker 1 keer p/week te... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Odijk (Drenthe). Geplaatst door gebruiker mikey181081 op 09-06-2023, 112 keer bekeken.

23 jarige gitarist (die ook bas,contrabas, banjo,mandoline,ukelele, lapsteel, toetsen en drums speelt) zoekt muzikanten om een band mee op te richten. Qua genre dacht ik aan een beetje indierock/pop (denk aan of monsters and men, Shepard en de oude Walk Off The Earth) maar ik ben niet zo van de... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker yaron op 01-06-2023, 109 keer bekeken.

Best bekeken in "Gitarist Zoekt Band Drenthe"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!