Gitarist zoekt Band in Friesland

13 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Friesland"

Hallo ik zoek metal en rock artiesten/muzikanten die samen met mij een band willen maken. Ik heb het vooral gemikt op 80/90 metal/rock maar ik sta altijd open voor keuzes. Zelf ben ik 24 jaar en speel ik al 4 jaar elektrisch gitaar in de genres van trash, heavy, death, black metal. Denk... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Asmir2000 op 07-03-2024, 85 keer bekeken.

Dag allemaal, Ik speel akoestisch gitaar en kan eventueel een prima tweede stem bijzetten. Ik woon in Joure Friesland en ben in de 50 en wil graag in kleine setting een duo of trio meerstemmige zang begeleiden. Voor een impressie van mijn activiteiten tot nu toe kun je eventueel op mijn naam zoeken... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Joure (Friesland). Geplaatst door gebruiker RoelZuijderduin op 22-12-2023, 791 keer bekeken.

Ik krijg langzamerhand weer zin om in een band te zitten, het liefst in de driehoek Sneek-Leeuwarden-Heerenveen. Ondanks geregelde uitstapjes richting meer ehh extreme stijlen kom ik toch steeds weer terug op blues en bluesrock. Op zich heb ik niet zoveel eisen: het blijft hobby, maar dat is geen... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Sneek (Friesland). Geplaatst door gebruiker Johnf67 op 29-11-2023, 238 keer bekeken.

ik ben jessica, 27 jaar. ik ben opzoek naar mensen die graag een band zouden willen starten. dit mag een bestaande band zijn maar ook muzikanten die graag met iets zouden willen beginnen. ik heb al een gitarist gevonden, maar ben dus nog opzoek naar andere muzikanten. ik zelf ben een beginner... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Surhuisterveen (Friesland). Geplaatst door gebruiker jessicatommy op 12-11-2023, 228 keer bekeken.

Hi! Ik ben Daan, 26 en kom uit de omgeving Leeuwarden/Heerenveen. Groningen en eventueel Zwolle zijn ook goed bereikbaar voor mij. Ik speel sinds ongeveer 2 jaar akoestische gitaar, (ambitie ook zeker om elektrisch te gaan spelen) en het lijkt me leuk om met anderen te gaan spelen om meer ervaring... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Daantje op 13-09-2023, 238 keer bekeken.

Hallo, ik ben Davide. Ik ben geen Nederlander, dit bericht is inderdaad vertaald. Ik ben 20 jaar oud uit Italiรซ en ik studeer in Leeuwarden. Ik speel al heel lang gitaar en ik geloof dat dit het moment is om me aan te sluiten bij een band die muziek niet al te serieus neemt, maar toch plezier wil... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Davide op 04-07-2023, 267 keer bekeken.