Gitarist zoekt Band in Noord-Holland

68 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Noord-Holland"

Hi iedereen! Mijn naam is Nickolas, ik speel al ruim 7 jaar gitaar. Ik ben 21 jaar oud. Ik heb o.a. ervaring met in bandjes spelen, optreden, muziek schrijven, opnemen, produceren, mixen en masteren Ik zoek een band met leden tussen de 18 en 30 jaar en binnen 40 kilometer van Alkmaar. Naast gitaar... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Nickolas op 28-11-2023, 24 keer bekeken.

Hallo ik ben Sharon 29 jaar en ben gitarist en speel ook piano. Een tijd heb ik een band gespeeld. Nu zou ik het leuk vinden om weer in een band of ensemble te spelen. Klassiek gitaar heb ik gestudeerd. Maar ik hou ook van pop muziek zoals The Beatles en jaren 50, 60, 70 muziek.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Sharon op 28-11-2023, 30 keer bekeken.

Zijn jullie die gezellige band met wat ambitie? Geen hardcore professionals maar wel wat gevorderde amateurs die ervan genieten om samen muziek te maken. Hier Martijn, een redelijk gevorderde (slag)gitarist die ook niet vies is van af en toe wat solowerk en 2e stem. Zo nu en dan lekker optreden zou... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker martijnspek op 26-11-2023, 38 keer bekeken.

Ik ben een 27-jarige ervaren gitarist op zoek naar een band in de omgeving van Amsterdam om bij aan te sluiten. Geen coverband maar eigen werk. Ik heb zelf ook ervaring met nummers schrijven en wil graag bijdragen. Qua stijl sta ik voor veel open, van black metal tot post-rock en alles daar... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker DionLinssen op 11-11-2023, 65 keer bekeken.

Hi, ik ben een veelzijdige strakke gitarist die graag met leuke mensen goed muziek maakt. Hoe we spelen is belangrijker dan wat we spelen, met lol en altijd goed voorbereid. Ik speel al ruim 25 jaar in allerlei bandjes, van mainstream tot obscure covers en eigen werk. Ik kan lekker rocken, prima... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Simon op 05-10-2023, 144 keer bekeken.

Beste mensen, Mijn naam is Bart en ik ben 23 jaar. Ik speel gitaar en ben opzoek naar leeftijdsgenoten om een hard rock/heavy metal/ glamrock band te starten. Bands waar ik graag naar luister en op meespeel zijn Mötley Crüe, Ratt, Guns n Roses, Van Halen, Judas Priest, Y&T, Iron Maiden en nog... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Hilversum (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker LangharigTuig op 21-09-2023, 78 keer bekeken.

Goededag. Mijn naam is Luuk ik ben 17 jaar en ik speel al een langere tijd gitaar. Ik wil voor het eerst in een band dus ben jij een blij en positief persoon kom erbij. Ik speel vooral grunge denk aan nirvana,alice in chains en pearls jam. Ook maak ik zelf muziek dus we kunnen kijken of we zelf ook... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Andijk/hoorn (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Luuk met zijn ligthart op 19-09-2023, 73 keer bekeken.

Ik zoek een band. Ik speel zelf elektrische gitaar. Ik woon in Hilversum, en speel nu ongeveer 7 jaar. En zou het leuk vinden een band te vormen.. Ik speel metal, voornamelijk Rammstein en Metallica enz. Lijkt het je leuk om een band te vormen? Aarzel niet, en reageer!... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Hilversum (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Noah op 20-08-2023, 95 keer bekeken.

Hoi mijn naam is Maarten en ik ben 18 jaar oud. Ik speel sinds 4 jaar gitaar en maak ook sinds een jaar mijn eigen producties. Ook zing ik Mijn invloeden zijn bands zoals PUP en manchester orchestra. Ik ben op zoek naar muzikanten die eens per week willen repeteren om samen nummers te schrijven en... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Maarten op 05-08-2023, 121 keer bekeken.

Best bekeken in "Gitarist Zoekt Band Noord-Holland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!