Gitarist zoekt Band in Brabant

66 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Brabant"

Ik ben Willem en ik ben op zoek naar een band of mede muzikanten om een band te formeren. Ik speel zelf al een geruime tijd gitaar en ik wil nieuwe eigen werk maken, dus geen covers. Mijn voorkeur voor de muziekrichting is prog rock, symfonische rock, ambient en filmische sferen. Een nummer mag van... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker HaMWiL op 18-09-2023, 44 keer bekeken.

Beste bezoeker, mijn naam is Teun en ik ben 23 jaar. Ik speel de akoestische en elektrische gitaar voor circa 11 jaar. In het verleden heb ik een aantal solo-optredens gehad voor feestjes en voorspeelmiddagen toen ik nog gitaarles nam. De optredens bestonden uit een paar songs. Ik ben op zoek naar... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Beek en Donk (Brabant). Geplaatst door gebruiker teun_2000 op 03-09-2023, 71 keer bekeken.

Ik ben een redelijk allround gitarist met een forse ervaring in pop/rock coverbands. Sinds een jaar met pensioen, dus tijd zat om er iets heel anders naast te doen. Mijn voorkeur gaat uit naar een kleine setting met gevorderde amateurs. Ik ben ook "in" voor projecten of begeleiding van een... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker ericbouwsma op 19-08-2023, 74 keer bekeken.

Gitarist van 38 zoekt band of andere muzikanten om uptempo punk/rock/grunge mee te spelen. Muziek waar je energie van krijgt, muziek die van zich af bijt, muziek met scherpe randjes, muziek met een kritische noot waar je wel mee kan lachen! Denk Minutemen (Corona), denk Fugazi (Waiting Room), denk... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker PaulVe op 10-08-2023, 70 keer bekeken.

Hoi, Ik ben Rob. 50+ gitarist uit Eindhoven met 30+ band- en podiumervaring. Mijn oude band is uit elkaar gevallen dus ik ben nu op zoek naar een nieuwe band in- of rond Eindhoven. Of muzikanten die van plan zijn een nieuwe band op te starten. Geen grote ambities. Gewoon lekker muziek maken en... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker rhellem op 16-07-2023, 227 keer bekeken.

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Gitarist-947 op 12-07-2023, 101 keer bekeken.

hallo ik ben Marcus Van Leeuwen en ik ben voornamelijk een solo gitarist en zoek een bandje waar ik in kan spelen, ik ben al lang aan het zoeken. ik speel heel graag trash metal dus vooral Metallica ik woon in Helmond en heb al enige ervaring maar ben nog niet de beste. ik heb nog nooit echt in een... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Helmond (Brabant). Geplaatst door gebruiker Marcus234455 op 11-07-2023, 106 keer bekeken.

Best bekeken in "Gitarist Zoekt Band Brabant"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!