Gitarist zoekt Band in Brabant

71 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Brabant"

hoi ik ben gawen ik zoek een band die nog een plekje vrij heeft voor een gitarist , lead / rhythm en genre metal , metalcore . ik speel nu 2 jaar gitaar en ben gewoon oke met gitaar spelen . ik kan ook bas spelen als dat nodig is en ik kan ook backing vocals doen dus voor grunten en gewoon cleans... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker gawen op 11-06-2024, 26 keer bekeken.

Ik ben Albert 71jr. en slaggitarist/backing vocals. Ik wil graag weer meespelen met een band die de jaren 50/60/70ties in het repertoire hebben. Een uitstapje naar recentere nummers mag ook . Genre : Country, Rock&roll;, Indorock, instrumentalen, Pop algemeen.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in 'S-HERTOGENBOSCH (Brabant). Geplaatst door gebruiker Odin230 op 07-06-2024, 37 keer bekeken.

Ervaren gitarist (45jr) uit Tilburg zoekt ervaren muzikanten/band om samen muziek te maken. Stijl/genre geen idee... Diverse musici gezocht om zo tot een toffe eigen sound te komen. Ik ben zelf te vinden in de hoek van David Gilmour, Mark Knopfler, Radiohead, Tom Bukovac. Ik luister van alles! Ik... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker vicvandenheuvel op 07-06-2024, 45 keer bekeken.

Hoi hoi, Ik ben jaremy(20 jaar) Heb al 13 jaar ervaring in het spelen van gitaar en ik zou heel graag in een band willen spelen in omgeving Eindhoven Als er een band is die een gitarist zoekt dan neem gerust contact op met mij. Mijn contact gegevens zijn: Jaro.aarts@gmail.com... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jaremy op 23-05-2024, 54 keer bekeken.

Hi muzikanten, ik ben een ervaren gitarist en op zoek naar een gezellige band. Ik ben zelf begin 50. Belangrijkste vind ik om samen in een ontspannen sfeer muziek te maken en af en toe op te treden. Belangrijk dat we eerlijk naar elkaar kunnen zijn en proberen het beste eruit te halen. Mijn... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Drimmelen (Brabant). Geplaatst door gebruiker Gitaar1973 op 16-05-2024, 146 keer bekeken.

Ik ben een 15 jarige gitarist die een band zoekt om in te kunnen spelen in de regio van Breda, ik speel het liefst: Rock, Indie-rock, Metal en hun subgenres. Als je geintereseerd ben stuur dan graag een DM naar... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Arutairu op 12-05-2024, 53 keer bekeken.

Ik ben Rik 20 jaar. Ik ben in 2021 begonnen met het spelen van gitaar. Na akoestisch begonnen te zijn speel ik nu veel elektrisch. Ik vind het voornamelijk leuk om pop, blues, rock nummers te spelen. Ik luister graa naar artiesten als: John Mayer, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Dire Straits. Maar ik... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Uden (Brabant). Geplaatst door gebruiker Rikkert03 op 17-04-2024, 58 keer bekeken.